nok mest til fyre!!

nok mest til fyre!! anonym
hej jeg er en pige på 21. som er meget moden af min alder...
jeg synes da selv jeg er almindelig af udseende..

men har et spørgsmål... jeg er på samtlige datingsider..

og oplever mest at det er lidt ældre fyre end jeg som skriver til mig?

hvorfor? er det fordi jeg ikke umiddelbart er noget for fyre på min alder eller er det fordi mænd der er lidt ældre (snakker fyre fra 28 års alderen og opefter) ved hvad de vil have eller hvordan?

hilsen en nysgerrig pige :D

måske Bare mig
fordi fyre på din egen alder eller yngre ikke har nok selvtillid til at date en pige som dig... (Hun vil nok synes at jeg er en barnerøv, etc.etc. Hvor ældre fyre måske har den selvtillid aldersforskellen giver.. nu tænker jeg så slet ikke på de fyre der bare tænder på en ung pige...

Ja det allah
vil jeg mene..mange ældre fyre vil rigtig gerne have en yngre kvinde af flere årsager, måske fordi yngre kvinder er til at snakke med da ældre kvinder ofte har en mening man overhovedet ikke kan ændre på..så indstillingen til en tilværelse med en mand kan ofte være nemmere med en yngre model end en ældre..

eller også fdhh+0
er unge kvinder bare hottere.

ja måske bvem
det er måske fordi at fyre gerne vil have en der er yngre end dem selv.

ja selvfølgelig allah
er yngre kvinder mere hotte at se på,være sammen med,ja simpelthen bare skønne..det ucharmerende ved nogen kvinder er at de er grådige og går efter penge..sådan en model skal smides på porten men ellers er de yngre at foretrække..:-)
Jeg vil mene at vi mænd ser det som meget naturligt at kigge og ønske os en ung kvinde..noget andet når det ikke kan lade sig gøre..øv for dem..jeg har selv en ung kærste og det er skønt.

"Lidt ældre fra 28 og op" ;o) m47
Jamen tusind tak for lidt til selvtilliden du! [;)]

Til din info:

Når en mand er omkring 18 år, så er hans liv sex, sex og sex! Hans hjerne rummer simpelt hen ikke andet! [:)]

For hvert 10-år der siden går, så tænker han stadigvæk på sex - men også på kvinden bag! [:D] [l]

Når han passerer de 40 år, så er der ca. balance imellem hvor meget han lytter til dig og beundrer dit væsen - og han tanker om det du har mellem benene!


måske dette forklarer lidt af dine oplevelser? [s] [s] [s]


M47 [;)]

hehe indlægs skriveren
ja altså når jeg siger lidt ældre. betyder det i forhold til mig hehe

men undre mig bare en del.. jeg vil da indrømme at fyre der er nogle år ældre end jeg interessere mig mere, da de somregel har lidt mere hjerne, altså forstået på den måde at de og tænker lidt på hvem jeg egentlig er.. og 40 år? hmm tror aldrig jeg kunne være sammen med en på 40 da min far er 43.. og min mor også.. kunne slet ikke forestille mig sammen med en i den alder hhe..

men mange tak for jeres svar.. det har været lidt interessant at høre :D

he,he Anonym
Jeg har heldigvis også en dejlig ung kæreste, som jeg lige er blevet gift med;)-han er 17 år yngre end jeg-han kunne ikke udholde sin unge eks ud--som er i kontrol med alt og alle og har MEGET sort/hvide meninger, som aldrig er til diskussion. Hun har prøvet at tage kontrol over ham her også igennem sine børn, det er ret anstrengende. Så--nogle foretrækker modne kvinder, som ved hvad de vil ha og som kan give af et rent hjerte uden at forlange og stille betingelser, lytte, støtte op,grine og fjolle, og har et mere nuanceret syn på livet og dets mangfoldighed. Men det jeg ville sige med det er at alder er relativt! Unge mennesker bruger måske ikke nettet til at finde en kæreste-de vil hellere finde dem i byen eller i vennekredsen. Lidt mere modne mennesker gider ikke spille tiden på støjende diskuteker-spritfester mm, så derfor er det nok "modne" fyre du møder på nettet, som er parat til at komitte sig, da de har haft nogle ekser bag sig-

tjahh nu går jeg heller ikke i byen indlægs skriveren
så oftes ihvertfald det siger mig ikke rigtig noget mere.. og nok også derfor det måske er lidt svært at finde en på min egen alder da jeg ikke møder dem, da jeg ikke går i byen så ofte og når jeg går i byen og der er en der ligger an på mig, siger jeg altid nej tak selvom personen måske ser ret så godt og sød ud.. men jeg er ikke til engangsknald og samler heller ikke fyre op ibyen. for det synes jeg ikke er det rigtige sted at finde dem..

jo lidt svært at svare på kapen
skriver du hvad du søger på din profil ? .. ellers kan du jo nok regne med hva som helst i hvert fald.

nej det gør jeg ikke indlægs skriveren
jeg ikke hvad jeg søger sådan specielt...

Almindelig? ysle
Måske er du lidt for "almindelig af udseende" for dine jævnaldrende. Men når man er over 28, så ser alle 21 årige pludselig meget bedre ud. Det kunne også være en forklaring.

uhh ja kunne være indlægs skriveren
det var det :D men hvordan ser man for almindelig ud?

kvinde til kvinde :-) kvindemin
[:)]Ja nu er jeg altså ikke en fyr, men tillader mig dog at svare alligevel

jeg er sku 28 men får da en masse henvendelser fra fyre under 25..

du ska da være glad for det, det betyder vel bare at du tiltrækker de mænd der er lidt mere interesseret i andet end sex :-D

Derfor Anonym
[:)] Jeg forstår godt at du ikke gider halv og helfulde unge mænd, som bare vil score. Håber du skriver i dine profiler hvad du ønsker og hvordan du selv er-så åbent som muligt-der kan jo også sidde mænd som kun vil ha uforpligtende sex-så find ud af hvem der er reelle og hvem der kun vil ha sex og sjov.Du kan jo også skrive at du søger nogen under 30--selvom det er de færeste, der har lyst til at "binde" sig i den alder [:)]

hehe måske du har ret indlægs skriveren
men jo det er måske lidt dejligt.. men får da indimellem breve fra 17-18 årige fyre meen det ville jeg ikke kunne gøre.. for jeg er lidt mere til den seriøse side... og en på alder med min lillebror tror jeg ikke jeg vil have.. og han er så den mere modent en af dem på den alder..
men jo må sq give dig ret [;)]