Nonijuice

Nonijuice Øko-fyren
Jeg vil gerne vide om der er nogen hér der har prøvet den nye sundhedsdrik man kalder for nonijuice?

Jeg har hørt at det er meget sundt, men det koster omkring 350kr pr. flaske (1 liter) og det synes jeg er hamrende dyrt.

Jeg vil ikke bruge så mange penge på bare at købe 1 liter juice hvis ikke det er noget der virker.

Har du prøvet at drikke nonijuice?

Er det så godt som man siger eller er det fup?

Hilsen Øko-fyren

Jeg vil aldrig købe den, claespedersen
Jeg vil aldrig give 350 kr for en liter Juice, jeg tror hurtigt den kommer ud af markedet igen.
Hvis nogen har penge til at give 350 kr for en liter juice har de for mange penge, og burde give dem ud til nogle, der har mere brug for dem, end en producent af en juice til den pris.
Mvh

Lige en bemærkning.. Øko-fyren
..det er dyrt ja, men det selskab der formidler juicen er baseret på MLM, så mange køber alligevel juicen i håb om at kunne opbygge en såkaldt 'arbejd-hjemmefra' forretning. Det er noget med at de får procenter af omsætningen hvis de selv har et vist minimumsforbrug, jeg ved ikke om du kender forretningstypen?

Jeg vil ikke have noget at gøre med selve Network Marketing-delen da jeg ikke bryder mig om den måde at distribuere produkter på, jeg vil bare høre om folk har prøvet den. Til dén pris så skal den eddermame være god..

Stensikkert nfha
Absolut. Fup og Svindel. Køb det ALDRIG.

Nonijuice Else
Hei!
Jeg har drukket nonijuice i 3 år og den er bare super.
Jeg var kommet i reparasjonsalderen og hadde mange plager. Etter 2-3 mnd. på nonijuice forsvant den ene etter den andre og jeg føler meg som et nytt menneske.
Den hjelper, ingen tvil om det. Jeg kommer aldri til å slutte å drikke den. Juicen er ikke dyr i forhold til hva man får ut av den.

køb istedet cstine
en saftpresser, så kan du lave din egen friske juice, det smager skønt og er sundt.
appelsiner og æbler er billige iøjeblikket.

noni-juice øko-damen
Noni juice skal jo ikke drikkes som juice, man tager to spiskeskefulde pr. dag, så derfor kan prisen jo ikke sammenlignes med alm. juice. Jeg har lige k
bt en falske, for jeg har læst under noget med sundt sukker, at den skulle dække ens sukkerbehov. Men jeg ved ikke endnu om den virker.

noni med 20% rabat vitasoma
Hej jeg kender et billigt sted.

Hilsen

Karsten

Godt råd... Øko-fyren
...det er billigere end at købe et færdigprodukt.

Ingen effekt på mig! Øko-fyren
Hejsa;

Det er da fint at du har haft en god oplevelse med nonijuicen. Nu er det et stykke tid siden at jeg skrev min forespørgsel og i mellemtiden har jeg afprøvet nonijuicen selvom den er dyr (jeg kunne ikke styre min nysgerrighed!:).

Men jeg må desværre sige at det ingen som helst effekt har haft på mig. Jeg har endda afprøvet nonijuice fra flere forskellige producenter, ikke blot den ovennævnte 'mlm-juice', men det har ikke haft den mindste virkning.

Jeg vil ikke afvise at det KAN have en positiv effekt på NOGLE folk, hvis altså de tilfældigvis mangler et eller andet i deres kost som juicen indeholder.

Men for mig har det været virkningsløst.

Noni eller ej? karifa
Som du kan se er der mange meninger om Noni Juice, nogle mere seriøse end andre...Om man aldrig vil købe juicen, er jo ens egen sag. Jeg mener bare en forudsætning for at deltage i debatten, må være, man har kendskab til de produkter man udtaler sig om. De sidste par år har jeg afprøvet flere forskellige mærker på markedet, og fundet frem til et mærke, der endnu ikke kan købes i Danmark, men lever op til de forventninger jeg har til Noni Juice: For det første at den er potent, og for det andet, at det er en 100% REN Noni Juice, -så jeg ikke skal betale ”Noni-pris” for Noni produkter, der er tilsat andre juicer, fortyndet med vand m.m. Desforuden vil jeg ikke være en del af MLM.
Mine personlige erfaringer med Noni Juicen er at jeg gennem tid, har fået et bedre velbefindende. Ømhed i kroppen og led, er markant bedret. Ligesom en trykken ved hjertet, er reduceret fra næsten dagligt til yderst sjællendt. Har gennem hele mit voksenliv brugt afføringsmidler, det er ikke nødvendigt mere. Endvidere er mine førkølelses-sår forsvundet.

Jeg er derfor ikke i tvivl om, at Noni har en possitiv indvirkning på kroppen.

JA Ja JA vitasoma
Hej igen - JA JA og Ja, men nej MLM er kommet for at blive og det er bedre at mange tjæner lidt og ikke at aktionær bliver rig.

Handler det kun om at tjene penge? karifa
Ja, MLM er kommet for at blive, men det undrer mig, at folk der går ind for MLM, mere snakker om at tjene penge, end produktet de sælger. - måske er der heller ikke så meget at snakke om, angående produktet, hvis man sælger Tahitian Noni Juice! Det ser ud til, det er vigtigere at at få flere til at købe og sælge, når man kigger på div. hjemmesider for TNJ. Men det er jo også det MLM går ud på, -Udover at svine alle andre Noni produkter til, uden så meget, som at gøre sig den ulejlighed, at prøve disse produkter, før man udtaler sig.

stop lige engang vitasoma
Her handler det 1. omgang om at købe produkter til eget forbrug. Ikke salg!!! Jeg bruger en del tid på at forklare og vise hvilke produkter vi har at tilbyde. Her er ikke tale om at svine andre produkter til, men om at fortælle om at man modtager en loyalitetsrabat. Det kan man ikke tilbyde hos, Brugsen, Matas, Føtex, apoteket mm.

Jeg har stor respekt for alle mærker på markedet og der er jo her vi ”ridder” med på en bølge…

Jeg håber at det var svar nok. Det er ikke på nettet jeg bruger det meste af min tid, men i ”marken”.

Hilsen

Karsten, 2097 1898

hvor? baddaydaddy
hej
Jeg ved godt at denne tråd er ved at være gammel, men jeg er meget interesseret i at finde ud hvad det er for en Noni-juice du fandt frem til...

Noni Juice er fantastisk og utrolig billig Jørgen Hansen
Jeg kan skrive under på at Noni Juice ikke er fub, jeg har drukket Noni i over ni år, men hvis man syntes at 350, kr. for en flaske er dyrt...så tænk lidt på hvor mange der bruger 1500-2000kr. om måneden til cigaretter, jeg led meget af hovedpine i mange år, men jeg har ikke taget en hovedpine tablet i de ni år jeg har drukket Noni, og meget meget mere har jeg været fri for af underlige sygdomme som andre har...de der siger at Noni ikke virker ved ikke hvad de taler om.

Venlig hilsen Jørgen

Du er sikkert en forhandler af det lort. JegHARret
Noni er lort på flaske, du kan lige så godt gå ned i fakta og købe en liter appelsinjuice og sovsekullør og hælde det på flaske og opnå samme effekt.

Noni er ikke bare fub men MEGA FUP!

Noni/hvor? Rob
Hej Karifa. Kan du fortælle hvor man køber den eksta potente noni du køber. Og hvordan kan du mærke forskellen? V H