norton antivirus

norton antivirus daneren
Hvordan afinstallerer jeg den fra computeren

let nok GIJane
gå ind i kontrolpanel - tilføj fjern programmer
og så finder du det omtalte program og sletter

Nej nej pc idioten
du skal ikke vælge den, den er for dårlig. Ved den er billig og man tit får den gratis med tele2 men drop det den er for skod. kasper-sky er bare den bedste... SS

undrer mig jetpost
at der er så mange der bruger Norton hvis det er så dårligt....Jeg er MEGET tilfreds

Hver gang man hører 1 rose Norton mor Karen
er der 9 andre som synes at det er et skodprogram.
Jeg har selv haft det engang - og jeg siger bare: aldrig mere.

Som en anden sagde: Kaspersky - det kører bare lige så stille i baggrunden og laver ikke ravage i noget. Det virker upåklageligt! Man hører ALDRIG nogen beklage sig over det.

Mht fjernelse af Norton: det er ikke så ligetil. Man er nødt til at fjerne alle filer fra registreringen. Til det formål er det bedst at få fingre i Regcleaner, køre programmet og fjerne alle filer, som har det mindste med Norton at gøre. Programmet kan hentes f.eks. her: http://www.fnsupport.dk/gratis.php eller www. lakridskonfektogostepops/spids.dk

det er et lorte program djdaddy
det sløver din com

Sådan her! why.king
1 : gå til start>kontrolpanel>tilføj/fjern programmer

2 : Kig listen igennem for alt hvad der hedder symantec, norton og live update ( eksempel : norton antivirus 2006, symantec antivirus corporate edition )

3 : Fjern alt hvad der hedder norton og symantec. Live-update fjernes til sidst. når du har fundet et symantec eller norton objekt, tryk på " fjern " og følg vejledningen på skærmen.

4 : Nu skulle din liste gerne være fri for norton, symantec og live-update objekter, så lukker du kontrolpanel og tilføj/fjern vinduet.

5 : Genstart din computer hvis den ikke allerede har gjort det automatisk

6 : gå ind under c:\programmer og fjern mappen norton ( eller norton antivirus ). Fjern også mappen symantec hvis der er en.

7 : gå ind under c:\fælles filer og fjern symantecmappen der også.

Så skulle den være i vinkel, håber det hjalp lidt.

Hvad er et lorte program? mor Karen
Hvis du mener Norton - så er jeg ubetinget enig.

Hvis du mener Redcleaner - jeg har aldrig observeret at det skulle sløve computeren.

Hvis du mener Kaspersky - så ved du ikke hvad du taler om.

mener Norton djdaddy
,,,,,,

Tror det hænger sammen med Shiver
At de flestes indsigt i hvilke antivirus-programmer der findes og hvordan de virker er forholdsvis begrænset.

Desuden leveres en del nyindkøbte pc'ere med Norton med f.eks. 3 mdr. gratis brug, hvorefter de fleste så vælger blot at fornye licensen.

Hvis man lytter til nogle af Danmarks førende folk på området, f.eks. på www.spywarefri.dk, siger de utvetydigt, omend på en lidt mere diplomatisk måde, at Norton er noget makværk. Dels fordi programmet bruger alt for mange af systemets ressourcer og dels fordi mange af de inficerede maskiner de ser netop har Norton liggende.

Jeg kan i øvrigt fuldt og helt tilslutte mig at Kaspersky er et fremragende program - efter min mening det bedste på markedet.

Hmm.... TarZoon
Har Norton ikke deres egen uninstaller? Så er man da fri for at programmet starter op, selvom der stadig kan ligge inaktive dele af Norton på PCen, men de kan da fjernes i registrerings databasen.

Nu er det lang tid siden jeg har haft norton, og droppede det fordi de sendte en opdatering som sendte min PC i knæ så jeg måtte formattere hele skidtet.

Jeg bruger Avast for tiden og er godt tilfreds med det. Jeg har også haft Antivir i lang tid, men skiftede til Avast, da Antivir pludselig ikke kunne scanne PCen mens jeg lavede andre ting på den. Lidt surt ikke at kunne chatte mens der scannes ;-(