Nu bliver danmark truet med Terror

Nu bliver danmark truet med Terror paladinbee
Så er turen kommen til Danmark, Vi skal trætte vores folk ud af Iraq eller bliver vi bombet., er blivet truet med bilbomber NU.

har lige set på Tekst TV, at Danmark bliver truet nu SIKKE NOGET LORT

terror??? randy
var det ikke en krig??? som i var med?? hvis hvide angriber..det hedder krig, men hvis "fjenden" slår tilbage er det "terror"..nå!! interessent..Er det kongelige familie i sikkerhed!!?? er det eneste der gælder, NU!! Oh Gud!! Gud save the Queen!!!

trætte ? Vega
Ja jeg kan godt se det... vi må hellere TRÆTTE dem ud med det samme.. spil noget kedeligt musik for dem. Det kan være vi skal sende nogle godnatlæsningsbøger ned til vores tapre soldater

Noget helt andet er: vi er med i koaltionsstyrken, og ALLE de lande der er med er gentagne gange blevet truet med terror, så det er ikke noget nyt

Forker forum krydsfiner
Synes du virkelig, at en sådan oplysning hører ind under underholdning?

Aerlig talt... katiamai
Kommer det som en overraskelse for dig??
Vores egoistiske regering som ikke lytter til folket men kun dem selv skulle absolut ned og lobe i haelene paa americanerne.
Saddam Hussein var/er en skiderik rigtigt, men ikke vaerre end de fleste andre, men pengene ups...
Desvaerre er det saa'en med terror at det rammer uskyldige mennesker som maaske var imod Danmarks deltagelse, i steden for at gore op med de latterlige politiker der bestemmer det. Og det er faktisk grunden til terrorister er ynkelige mennesker for de tor ikke gaa efter dem de virkelig gor dem ondt.

til Jaa NEMLIG paladinbee
kunne være nice nok HEHE

til ironcross anonym
Citat fra ironcross: "jeg holder af alle mennesker hvide som sorte, så hvad relligion eller farve du har gør mig ikke noget DA alle er lige og ens i mine øjne."

Du ændrede mening hva' mester? Eller er du bare forvirret?

Jamen, det måtte komme før eller siden, nu da.. lodrodawa
Danmark var så dum at gå ind i Irak-krigen.

Og det værste af det hele....det er at det tilsyneladende er Bush-regeringen sammen med Saudi-Arabien som har bestilt terror katastrofen den 11-09-2001 hvor 2 fly flyver ind i WTC.
Det er gjort for blandt andet at skaffe flere penge til militæret og til de virksomheder der producerer militærudstyr....blandt andet ejet af Bush familie og venner....og samtidig for at hjælpe Saudi-Arabien med at sælge mere olie til en højere pris.

Hvis I har tid og kan engelsk så skulle i prøve at læse hele tidslinien som en hel masse journalister og andre har fået samlet sammen : http://www.cooperativeresearch.org/timeline.jsp?timeline=complete_911_timeline

Samtidig er der blevet lavet en video som hedder: The truth and lies of 9-11.

Begge giver et meget spændende billede af hvad der virkelig er forgået. Samtidig så begynder man at forstå hvor Fjog og andre i folketinget svarer som de gør når de bliver spurgt ang. Irak krigen.

De hjerteligste hilsner, Eyas.

sjovt nok bush-modstander
når man tænker over det er det så ikke sjov, at katastrofen med wtc skete den 11 september, altså d. 9-11
911 som er deres alarm-cental nummer.

var ironisk LÆS skrev hehe paladinbee
vrdbgsgf

fortæl mig lige hvad du mener TAK paladinbee
hvad mener i men jeg har ændret mening?

læs Nickis indlæg anonym
Nicki har skrevet det jeg mente.. så du kan læse hendes indlæg.