Nu det nok!

Nu det nok! s.jepsen
Hvornår skal man som elev ikke finde sig i mere, og stejle og hamre knytnæven i bordet og skrige til chefen at man ikke længere vil finde dig i den måde man bliver behandlet på? fx aldrig få ros for godt arbejde men konstant få hver eneste lille fejl tværet ud i ansigtet.

Jeg er bange jetpost
for at det kan man komme til at finde sig i indtil man er udlært, desværre

lang tid nu s.jepsen
føles som om at man er en slave i den periode man er elev, man får alle skod jobs som de andre ikke "gider" samtidig med at man er nødt til at vare tage sine egne opgaver samtidig med, som er for mange, men ok alle har for meget at lave og stress. og den stress skal gå ud over en eller anden. og i dette tilfælde mig. HADER DET!

Kontakt din elevansvarlige eller tillidsrepræsentant Ladybird
Hej

Hvis du føler dig uretfærdigt behandlet så kontakt din elevansvarlige i den virksomhed du er ansat i eller kontakt din tillidsrepræsentant. Hvis du ikke har lyst til at bringe det frem på din arbejdsplads så kontakt din fagforening.

Du skal ikke gå rundt og have det dårligt. Det er vigtigt, at du får en god uddannelse som du kan bruge efterfølgende.

Held og lykke.

Hilsen
Ladybird

elevansvarlig = chef der hakker s.jepsen
Det gør det lidt mere besværligt og har haft fat i den elevansvarlige flere gange og påtalt at jeg føler at jeg bliver dårligt behandlet, så får man blikket jeg kommer samme tid som dig men går 5/6 timer senere. mens jeg selv tænker det er for #¤"¤ ikke mit problem!

Det har du ret i - det er ikke dit problem Anonym
men den elevansvarlige er ansvarlig for at du bliver behandlet på en måde så du får en tilfredsstillende uddannelse. Det er ikke alt "de andre ikke gider" der er elevarbejde, men jeg synes det lyder som om, du lige så godt kan henvende dig i din fagforening, for hvis det du beskriver her, er den elevansvarliges reaktion, så er der ikke meget at hente der.

I yderste konsekvens kan du jo skifte læreplads. Det kan fagforeningen hjælpe dig med. Elever er ikke længere "fri bytte"

Action Ladybird
Hej igen

Hvis man bare lader tingene stå til så sker der ikke noget. Sådan som du har det nu er ikke ok.

Hvis du ikke allerede er medlem af en fagforening så meld dig ind - hvis du er på kontor/butik så kontakt HK. Som elev kan du blive medlem for en beskeden pris og de kan rådgive dig.

Håber du finder en løsning:)

Hilsen
Ladybird

tak sje (ikke logget ind)
bliver nok nødt til at tage fat i HK men det er da trælst at det er nødvendig at være så hård, men når det bløde ikke længere er nok må man jo gå videre...

Bliv medlem af en fagforening. mandaabenraa
Det vil være en stor fordel , de arbejder med " det psykiske arbejdsmiljø".
Det er ikke alt man skal finde sig i.

Jeg kontaktede flink pige
engang fagforeningen angående en sag om advarsel om fyring, da jeg mente det var grove beskyldninger de lagde til grund omkring min person.
Tillidskvinden gav mig medhold i at jeg havde været ude for personlig chikane, men det var ikke nok til at trække sagen tilbage.
Senere gik jeg til fagforeningen, jeg gik langt med denne sag idet jeg havde samlet megen relevant dokumentation men intet hjalp.
Jeg er dog senere blevet lidt mild stemt overfor fagforeningen igen.
Men den dag idag, forstår jeg ikke hvorfor jeg skulle beskyldes for de ting jeg blev.