Nu er det ikke røgen men

Nu er det ikke røgen men techo49
Men stoffer og hjernelamme blondiner der er problemerne på div.musiksteder.
Mange af disse unge er på stoffer der er mere skadelige end cigaretterne,og så ligger fyrene samtidigt og spiller de store beskyttere,nedlægge verdens farligste dyr kvinden uden hjerne og dem er der en stor del af i bydelen vesterbro i København,Her er det ikke røgen men alkohol og stoffer der brænder deres hjerne ud fra torsdag til søndag morgen,og så skal vi andre både hører og se på disse tåbelige hyæner,det er til at brække sig over.

Hvordan er det nu man siger Veninden
Er det ikke noget med at "Det er dem der ikke kan høre musikken, der er forargede over dem der danser" ?

Sikker på at stoffer egentlig er så farlige? m35kbh
Jeg har aldrig rørt stoffer, men jeg er egentlig ikke sikker på at f.eks. Ecstasy og kokain er farligere end cigaretter, hvis man måler farligheden i antal dødsfald pr. 1000 brugere.

Derimod er det en kendt sag at der findes en del lethal blondes i nattelivet så tak for advarslen :)

I forhold til tobaksrøg (ryger selv 20 om dagen), så er det egentlig meget fedt at dansegulvene bliver tømt for røg, da røgen i høj grad er med til at give tømmermænd.

Hovsa Silde
Det var ellers noget af en påstand omkring kokain, ecstasy og cigaretter. A tall lie, som de siger i Irland. Tall blondes er nok bedre!

Hahaha.... Krusty
...hvor er du nem at gennemskue. Bare fordi du ikke selv kan finde ud af at have det sjovt skal vi andre hakkes på fordi vi godt kan.