Nu er det på tide

Nu er det på tide eks-vidne
at myndighederne, politikerne går ind og beskytter børnene i JV og indskærper reglerne.

Det der harmer mig så usigeligt meget, er at de børn der er døde som følge af mangel på blod, har aldrig nogen sinde selv haft en chance for at kunne træffe en beslutning om de ville være Jehovas vidner. At de er døde som følge af at de ikke har fået blodtransfusision, er en beslutning taget af deres forældre, der igen følger det STYRENDE råd.

Var det ikke en idé, i det mindste at lade børnene blive voksne, så de selv kunne bestemme om de ville leve eller dø. Helt ærligt, hvor er folk henne i et så alvorligt spørgsmål???????

Håber virkelig at der er nogen der vil reagere på det her??? Tænk lige tanken til ende, jer der er forældre. Hvis i var underlagt sådanne bestemmelser, kunne i lade jeres børn dø? Nu ved jeg godt, at det er urimeligt at spørge jer forældre, der aldrig har været vidner. Men bare prøv at sætte jer i det sted?

Hvad skal der til, for at folk får øjnene op?

Nu er jeg helt klar over, at der i Danmark findes muligheden, for at fratage forældre myndigheden over deres børn. Men der findes eksempler på, at forældre bortfører deres børn eller undlader at bringe dem til lægen, at frygt for at de giver deres børn blodtransfussion.

Men det med blodet er ikke alene problemet. Problemet er osse at når man er i en sekt, der udfører tankekontrol, styrer tankerne, hjernevasker, giver det angst relaterede psykiske sygdomme. Som generaliseret angst, OCD, posttraumatisk stress, m.m. Selv lider jeg af angst for harmagedon og ved at de fleste x-vidner gør det samme. + nogle med de ovennævnte følgesygdomme.

Har man så været hos vidnerne fra barns ben af, er man så indoktrineret, at chancen for at man aldrig helt kommer sig over angsten meget stor.

Det her er som sådan ikke et angreb på det enkelte vidne, men på topledelsen. Det styrende råd, læg mærke til ordet styrende.

Hvad mener i, burde det ikke kigges dybere efter i sømmene fra politikernes side?

Hilsen Manjana