nu har jeg hjulpet jer, så nu er det jer til at hjælpe mig

nu har jeg hjulpet jer, så nu er det jer til at hjælpe mig Anonym
det er den lykkeligste dag i mit liv. ingen leksier at tænke på, solen skinder, der er varmt OG min eneste ene har givet mig en chance til :-)
og så som det går bedst for jeg en besked hvor der står `hold dig fra min fyr´ og han har bare ANDRIG snakket om at han havde en pige og heller ikke nogen af mine venner der har hørt om den her pige.... og nu er jeg bare helt nede for på tros af mine kun 16 år kan jeg rolig sige at jeg elsker ham meget,,,, hjælp mig hvad skal jeg gøre ?

didar

Hold fast i ham R.K.
Hvis han virkeligt har givet udtryk for, at det er dig, han elsker, så må det samtidigt betyde, at han ikke elsker den anden. Derfor bør du holde fast i ham. Snak med ham om det.
Verden er fuld af forsmåede piger, der bliver jaloux længe efter de har mistet enhver chance for nogensinde, at opnå den, de vil have. Lad dig ikke styre af dette.

tak Anonym
skal du ha´ det vel jeg prøve på og håbe det virker

Lært at stave Anden
Inden du indlader dig på mere udi kærlighedslivet, så ville det være en god ide, om du lærte at stave.!!!

Tag dig sammen! !!!
Siden hvornår SKAL man kunne stave ordentlig for, at kunne få kærligheden til, at fungere???? Syntes det er et latterligt indlæg du har skrevet og kan slet ikke se hvad det skulle gavne!!! Tag dig sammen!!!

brug tiden godt mens du venter Anonym
på en der er endnu dejligere. Lær fx at stave lidt bedre. Det giver et bedre indtryk i kærestebreve og andre steder.

seriøst hvor latterligt Pigen..
Helt seriøst... Hvad har kærligheden at gøre om man kan stave??? Hvordan kan man komme med sådan nogle svar til en 16 årig der er vildt forelsket??? Bare fordi man ikke kan stave, kan man sgu da godt have kærlighed at give af... Det er sgu da for latterligt at genere hende med at hun ikke staver skide godt.

Get a life...

hørt didar1
der kunne de få den. tak du

hmm birthedarling
find ud af om der er hold i det. og hvis der er, må han jo vælge... men husk. hvis han kan være en anden utro, kan han også være det overfor dig......
livet er langt, og alle kommer vider...

Snak med ham! Okay!
Hej!
Snak med ham, og spørg ham om det er rigtigt! Hvis det er, så må du jo finde ud af en løsning. Hvis det kun var en engangs utro, og han virkelig elsker dig (Og omvendt) synes jeg at du skal give ham en chance til!
Held og lykke! :o)

lær det selv Dansklæreren
Til din orientering skrives ud i - i to ord.
Så du skal vist ikke belære nogle om stavning!

tak alle sammen men didar1
men det er desvære blevet sådan at han kun vil være venner :-(
fordi han ikke har råd, tid og lyst til at se mig...
didar

Ja selvfølgelig siger du da det!!! Silke
ja selvfølgelig siger du da det....hmmm
Hvis du skriver på en offentlig side hvor alle har lov til at komme med sin mening så må du også finde dig i at du vil blive kritiseret selvom det måske ikke har noget at gøre med de ting som du skriver om....
sådan er verden... lær at leve med det...
og nå ja du skal vel også trøstes lidt...hi hi..
det er vel noget lort det med kærligheden hvà...men det går ikke altid som man vil have det...endnu et af livets udfordringer...