Nu igen

Nu igen Den frustrede
Min kone og jeg flyttede fra hinanden for 1 år siden,det var hende som ville flytte.For at gøre en meget lang historie kort,så har vi været on og off siden,det er den samme historie som gentager sig,vi er sammen et stykke tid hvor hun elsker mig overalt på jorden,så lige pludselig siger hun at hun er fyldt op og kun ser mig som en ven,men vi snakker stadig fint efter hun har fået nogle dage for sig selv,så begynder vi at se en film sammen eller laver en god middag,og hygger som venner,men lige så langsom begynder vi at nusse og kramme,og efter et et par uger,ender det med kys o.s.v.og så bliver hun smask forelsket igen,og det varer en måned eller halvanden,og så begynder hun at trække sig igen,og så gentager historien sig!!!!!
Hvordan får jeg hende til at holde ved sin forelskelse til mig?HJÆLP
Vi har været sammen i 8 år og gift i 3½

hold op med at lade dig trække rund Anonym
Kære dig.
Jeg tror måske, at du er for sød !!! forstået på den måde, at det er hende, der løbende sætter dagsordenen. F.eks. hvis hun siger: "jeg er tørstig", er du så den der styrter ud for at hente et glas vand ??? Hvis du er, så tror jeg ganske enkelt, at hun kender sig efter et par måneder. Du irriterer hende, selv om hun helt klart elsker dig. Ellers ville hun ikke vende tilbage gang på gang.
Jeg tror, at du skal sige til hende, at nu er det slut. Lad være med at lave mad sammen med hende osv. Så det udvikler sig. Lad der gå lidt tid. Og gør så op med dig selv, om du vil hende eller ej. Så får hun også tid til at savne dig. Hvis du vil hende, så fortæl hende, når hun kommer tilbage igen, at nu er det sidste chance. Enten eller.
Held og lykke

Jamen kære menneske.. mummi-39
"""Hvordan får jeg hende til at holde ved sin forelskelse til mig?"""

Det har du selv skrevet dette her oven over...

Sig det lige inde i dig selv...!!

^*^*^*^*^*^*^ ^*^*^*^*^*^*^ ^*^*^*^*^*^*^*

Hmmm.. Det der skal du ikke byde dig selv meget længere, for så går du ned på det..

Der er ikke mange der har en psyke til, at klare dette i længden..

Og selvom , du beslutter dig for, at du måske har denne psyke, og fortsætter det her, så vil du måske se tilbage om nogle år, og se dig selv fanget i det her, og tænke , at du skulle ha stoppet mens tid var..

Du skal have godt og grundigt fat i din respekt for dig selv og dit liv, hun må ikke være den der styrer dig og dine følelser..

Jeg har været der, og lod stå til alt for længe, skulle ha stoppet legen for længe , længe siden..

Men nu det gjort og det er dejligt, og der er kun en vej og det fremad..

Tag en god og grundig snak med hende og få det her på det rene med hende..

Vis hende evt. denne debat du har oprette her, og hun vil måske forstå, hvad det er du går igennem her..

Jeg vil inderligt håbe på det bedste for dig..

MvH Mummi

Kære, Den frustrede Kristina_Hjertens_flamme un...
Jeg vil går nygtern til sagen.
Hvis man har en betændt tandråd, så gør der ondt at trække tanden ud mens det stå på, men det letter samt man forhindrer at der går betændelse ned til knoglen. Sådan vil det føles at bryde med din kone, men hvis man vil beholde sin selvrespekt, må man bide smerten i sig og komme videre. Tænk, hvem vil har respekt for en måtte, for sådan betragter din kone dig, hver gang du giver efter. Hun får i pose og i sæk, hvad får du - krummer, ikke? Og tro mig, samme erfaring har jeg også gørt.

Find styrken i dig selv, sammenlign dig med græsstråen, den har styrken til at går igennem asfalten, hvad kan du så ikke udrætte?

Mit råd er, giv dig ny chanse for et bedre liv i værdighed. Der er det du får ud af ved at slippe et elendig, nedværdigende samliv med din kone, som ikke fortjener dig.
Visdommen siger: noget gammel må dø for nogen nyt kan fødes.

Helt og lykke med et nyt start for et lyser og glædesfyldt liv :-)

Med venlig hilsen
Kristina

PS: Det var ikke til dig; Søde Kristina unpl....
Undskyld fordi det kom under dit svar

Mvh :-)Kristina

Det er... mummi-39
helt ok, og god respons du giver vores kære frustrerede her..

Mummi

Tak, søde mummi_trold :o) Kristina_Hjertens_flamme un...
Dit og de andres kloge svar til den forpinte mand, er ikke ringer.

Ønsker dig samt alle rare mennesker fortsat en fredfyld og universel kærligt søndag :-)))

Med venlig hilsen
Kristina

Jamen er det ikke herligt... mummi-39
-at være blandt venner...??

Håber vores frustrerede tager lidt imod vore råd til ham... ,O)

Om ikke andet, dog at han vil tage sit liv til overvejelse.... For det ene vi har fået, er op til os at tage vare på...


Og til tider kan det være svært, at se det uden lidt hjælp fra andre...

-Også en dejlig aften til dig

Mummi

Ja, du er en sand ven Kristina unpl.....
...og en af de hjertens varme, ikke kun en dejlig trold :o)


Det er svær når man sider fast i sumpen at finde krafter og kempe sig tilbage til livet, men med andres medmenneskers medfølelse(ikke at forveksle med medlidenhed) og forståelse, med velmenende tilskyndelser og ord, kan der virke som balsam på et smertende sjæl.

Håber, at den kære mand finder sin styrke og får erkenelsen, at det er hans fødselsret at være lykkelig og fri

Med venlig hilsen
:-) Kristina

Jamen!!! Den frustredere
Tak for nogle hurtige svar og forslag.
Det lyder altsammen meget godt,det er bare ikke nemt når nu vi kan have det som vi kan,vi har det stadig som nyforelsket når vi starter igen og vi tror virklig på det,hun siger jo også selv at det hun helst ville var at det kunne være som når hun ikke er fyldt op,

Ja, det ser ud som om hendes Kristina_Hjertens_flamme un...
....tomrum er enorm stor, men så er opgaven at fylde den ud lige så håbløs en opgave.

Det er noget i hendes psyke som er knækket et eller andet sted og hvis det er ubevidst, så er det meget svært at leve med det off, on forhold. Forslår hende at går i terapi og udvikle sin personlighed, det kan være du også skal tage en sådann, allene og senere begge to i fælleskab.
Det kan være, at så får I to et nyt samliv i harmoni og med fred i sind og hjerte.

PS: Der er godt at foeminske sin smerte ved at skrive ned, men en personligheds udvikling er uungåeligt for jer, hvis det skal løses før i begge kommer til at hade hinanden.

Ønsker dig og din elskede held og lykke :-)

Med venlig hilsen
Kristina

PS: Det er ikke nemt, skriver du Kristina unpl....
Det er ikke rigtigt, det der ikke er nemt er, at tage beslutningen.

Men vær modig, af alt det du er igennem kommer en mådning alligevel. Og husk, du har ansvar for dit liv bliver lykkeligt. Et visdomsord siger: Hvis stenet er for tung at løfte, går uden om den. Det betyder, at du kan kun leve dit liv, du kan ikke leve din elskedes liv, kun dele det med hende.

Held og lykke og modtag mit ønske om et frit liv :-)

Mvh Kristina

terapi Den frustrede
Vi prøvede for et stykke tid siden at gå i par terapi,det gik meget godt vi var der et par gange eller tre,og så syntes vi at nu går det fint,men nej,hun blev fyldt op igen,hun siger at det er gammelt nag,f.eks diskutioner som er flere år gammel,begynder at fylde hende op,Det skal lige siges at min kone havde en hård barndom/ungdom som stadig nager hende meget.Men som hun har det nu er hun ikke til at snakke med om noget som helst,hun er bare fulstændig fyldt op,og klaustrofobist,hun siger også at jeg kvæler hende,og at hun ikke er parat til et forhold, som hun siger,og i en periode hvor hun ikke elsker mig anden som en ven.Det skal lige siges at de gode tider bliver længere og længere,så jeg håber jo hvergang at nu er det nu,vi har lige haft 14 dejlige dage i Tyrkiet og forgående 1½ md.men 4 dage efter vi kom hjem var hun fyldt helt op igen.Og nu sidder jeg så her og kan slet ikke forstå noget som helst,er fuldstændig knust og fyldt med nerver ved tanken om:Er det nu forbi?? eller bliver næste periode for resten af livet??

Kære, dejlige, Den frustrede Kristina_Hjertens_flamme un...
Du skriver at din kone er fyldt op til randen, at der ikke er noget tomrum, men det hun er fyldt af, er en dybt depression. Hun magter ikke at kæmpe sig op, derfor tror jeg at det skal være en psykiater samt en psykolog som kan afhjælpe hendes forpinte sind. Du kan ikke gøre noget ved det, med fine midag, opvartning, søde år, kærlighed osv., derfor slå hun fra sig med beskyldninger om at du kvæler hende. Det er sygdommen som gør alt det du oplever og vil føle dig mere afmægtig hvis hun ikke kommer til profesionel behandler. Får hjælp hos din praktiserende læge hvordan du kan får din kone til at tage et behandling, nogle gange kan depression komme fra stofskiftet som er i uorden.

Din kamp vil du tabe, hvis du ikke opsøger nogle selvhjulpende grupper som sider med samme problemer. Det kan man får henvist gennem kommunen. Det samme problematiker oplever også familier til alkoholikere, de pårørende bliver også behandlet da de udvikler en tendens til en anden art af sydom. Det har du også, du vil gøre din kone tilpas, tilfreds, beskyter hende, underkaster din glæde bare for at gøre hende glad, du kender ikke din levende råd, hvordan I skal finde harmonien som også familier til alkoholikere har prøvet forgæves indtil de kommer alle sammen under behandling og lærer om forholdet på ny.

Læs bogen :Kvinder som elsker for meget, det er skrevet til hjælp for begge køn.

Sender dig mine oprigtige ønsker om held og lykke for dig og din elskede.

Med venlig hilsen
Knus :-)Kristina

Tak Tak Den frustrede
Tusind tak for dine råd,vil prøve at tale med hende om det, ja tror jeg vil vise dit indlæg,begyndte sgu at græde da jeg læste det!!!
Dine svar varmer i en svær tid,tusind tak.Knus til dig

Selv tak, Kære ukendte ven :o) marmoranka
Du skal takke dig selv, fordi du turde at skrige din smerte i det øjeblik du skrev dit indlæg. Derved satte du en healings proces for dig selv, der var godt :-)
Din elskede kommer til erkendelsen, at med depression kæmper man forgæves allene, hjælp er nødvendig fra professionelle behandlere. Når man har ondt i tænderne så hjælper kun tandlægen, hvis depressionen er forårsaget af mangel på hormoner i skjoldbruskkirtlen så er det nemt at hjælpes med medicin, hvis årsagen er psykologisk så er psykolog og psykiateren man må henvende sig til.

Bogen: Kvinder som elsker for meget kan lånes på biblioteket, er en god bog til selvhælp. Jeg blev paf da jeg læste bogen, opdagede mekanismerne som træder i kraft efter ens traumatiske oplevelser som præger vores liv ubevidst og afføder uhensigtsmæssige handlinger.

Vil glæde mig at høre hvordan det går jer to, derfor hvis du har lyst kan du skrive til min mail: marmoranka@sol.dk.

Med oprigtige ønske om held og lykke fremover :-)

Knus og kram til dig og din elskede fra en ven for altid :o)
:-) Kristina

snøft snøft Den frustrede
Har lige haft en snak med min kone,og som hun har det lige nu kan hun overhovedet se en fremtid sammen med mig,vil lige fortælle at hun blev færdig med sin udd.for knap 2 år siden,hun blev omskolet pga.en discos,hun har ikke haft job siden og går og venter på en operetion i ryggen,så hun har selvf.nok at spekulere på(får jeg snart et job,går opretionen godt.o.s.v.)så jeg ved ikk om hun overhovedet har overskud til et forhold som selvf.også kræver noget arb.
Hun siger at hun er sikker på at hun har prøvet det hun kan for at glemme gammelt nag,og gamle diskutioner,hun siger at som jeg er nu har hun overhovedet ikke noget at pege fingre af,men hun ikke kan glemme de gamle ting.Da hun flyttede tog jeg selvf.mit liv og mine fejl op til revition,og har forandret mig meget,det siger hun også jeg har og er blevet et rigtig dejlig menneske,men hun tør ikk stole på at det er den jeg er idag,hun mener ikke at et menneske kan forandre sig,fra at være sur/indelukket hvis der er noget som går en på,til at være positiv og snakke meget om tingende som jeg gør nu,hun håber virkelig at jeg vil finde en sød pige for det fortjener jeg,men den pige er jo hende,når hun har overskudet,og de positive tanker i hovedet.Ville bare så gerne hjælpe,men føler at jeg ikke kan gøre noget og det er meget frustrende,og det hele virker meningsløs,og hun ved at hun kommer til at savne mig men det må hun jo leve med,istedet for at vi får noget hjælp,jeg kan selvf. ikke tvinge hende til at gå til læge med mig,men bare håbe på at hun bliver parat til det en dag,men ved ikke mine levende råd om hvordan jeg skal takle hverdagen imens det står på,hun er i mine tanker når jeg sover,når jeg er på arb.når jeg er sammen med venner,ja 24 timer i døgnet.

Kære ven :o) Kristina_Hjertens_flamme un...
Du kan ikke gøre andet end at sige til dig selv, at du prøvede ihærdig alt det det lå i din magt for t rede din samliv med din elskede.
Men en ordsprog siger: man kan ikke tvinge noget godt hvis ingen vil modtage den.
Nu er opgaven, at du kommer til de selvhjulpende grupper så du kan lære at tage ansvaret for dit liv uden mønstrer som vikler dig som ædelkopspind i selvbebrejdelse. Det oplever du at din elskede ikke magter og derfor prøver hun som alkoholikeren at give boldten i den anden lejer. Men hendes liv fuld af glæder, er hendes ansvar, ikke dit. Man kan ikke leve en andens liv, man kan dele den, og hvis du kommer til at arbejde med dig selv, er det altid håb om at det vil lykkes at får et samliv endten med din elskede eller en anden. Giv dig chancen til at dine smerter kan hæles og der er også kærlighed at give slip på det menneske som er forpint af sine skygger. Det kan give en fornyelse.

Billedligt kan du forestille dig din forhold som en branddam, når vandet er samme, uddør livet i den pga. iltmangel. Efter en storm kommer nyt liv fordi det bliver påført ny energi og livet i dammen pibler igen. Hvvgis energien på en arbejdsplads er samme, også i forhold så får vi kriserne som giver os en ny mulighed til at starte på ny.
Betragt dig selv som græsståen, den går igennem asfald bare for at får lyset. Hvad tror du så ikke du indeholder af et styrke, du skal bare begynde at ser positiv ved livets prøvelser. De viser os at vi befinder os i mørket og skal bare op til lyset, lykken igen. Husk, noget gammel må dø for at noget nyt kan fødes. Så fortvivl ikke, arbejd med dig selv, så vil alt lykkes for dig, der er jeg overbevist.

Nu har du min mail og du kan skrive vedre der, hvis du vil og hvis det er noget jeg kan råde dig med.

Med en overbevisning om at du vil lykkes, ønsker jeg dig held og lykke fra en dig ukend ven :-)

Knus og kram
Kristina