Nu klynker endnu en koldblodig morder ;o)

Nu klynker endnu en koldblodig morder ;o) m47
Nu strammer nettet for alvor omkring den koldblodige morder Rasmus Popenda - der i sin unge alder myrdede en uskyldig mand på Ålborg Stadion og hoverende filmede sit offer som pral overfor sine hjernelamme kammerater.

Til forskel fra den første retsag, hvor han udmærkede sig ved total iskold ligegyldighed overfor offer og pårørende - har han forsvarer åbenbart banket ind i hans ikke særlig veludviklede hjerne, at det måske var på sin plads at sige undskyld:

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-17135461.html

Måske er det gået op for ham - at han er en midaldrende mand inden han kommer ud i det samfund, han aldrig forstod at deltage konstruktivt i ???

Jeg er totalt ligeglad med hans undskyldninger og eventuelle krokodilletårer!

Jeg vil ikke se ham på gaden i mit samfund!

Jeg er totalt ligeglad med om høje straffe hjælper! Hans skal ikke hjælpes, derimod skal samfundet beskyttes imod ham.

Jeg er totalt ligeglad med at hans liv er ødelagt - jeg har min sympati hos offerets pårørende!


Måtte han rådne op i helvede!
M47

Ja...... Anna Banana
Jeg er bare såååååå eninge med dig!!!

Fedest johnny be good
Skær armene af ham,dump ham i øresund..
Brug ikke skattekroner på det..[:/]
Sammen med resten af de utilpassede unge...[;)]

hmmm susanne.larsen
altså min sympati går også til ofrets familie - det er tragisk det der er sket - men jeg har også sympati for: Rasmus' familie og forså vidt også til Rasmus - der i en alder af 16 år har ødelagt sit liv, ofrets familie og sin egen familie.

Teenagere er pr defination ikke altid lige klygtige - og ikke sen til at "prale med" nogel underlige ting. Jg ved ikke om Rasmus er blevet mentalt undersøgt, men måske han burde - jeg ved heller ikke om han var påvirket i gernings-øjeblikket, men hvis begge eller en af delene er tilfældet, så skal han hjælpes, og få muligheden for at få et anstændigt liv (hvor han trods alt skal leve med sin gerning resten af livet).

Sprit-bilister der køre andre ihjel i kæmpe brænderter slippe fordi de jo trods alt ikek havde til nensigt at slå nogen ihjel...Det kan sgu godt være , men inden sætter man sig ind bag rettet og er hammer stiv, så VED man at det er en meget mulig udgang - og at en bil faktisk kan dræbe. Det er, i min verden meget mere forrygt - for man er trods alt "Voksen" når man få et køre kort. Denunge mand der tidliger på året blev dræbt efter at have hængt på et tag af en bil flere hundred meter er en af min søns gamle skole kammerater - og ham der slog ham ihjel, slap for vidre tiltale fordi han var fuld og intet om hændelsen kunne huske! Værsgod [:$]

Jeg forsøger under ingen omstændighede at undskylde Rasmus' gerning, jeg siger bare at også han fortjener en ny chance når han forlader evt behandlings facilitet eller hvor han nu skal afsone, selvom jeg udemærket godt ved at ofret ikek får en ny chance. Hvad hvis det var DIN søn - ville du så slå hånden af ham og dømme ham til det du ønsker skal ske for Rasmus?
PS: MAx fængslesstraf er altså 16 år - så er man ude efter 12 (hvis manopfører sig pænt der inde), så Rasmus ville være 17 +12 = 29 år når han kom - og ikke en halv-gamel mand [:O]

overlevelsestur? psykologi studine
hvad med at sende ham på en overlevelses tur med bubber og bs? måske det kan kurere den stakkels knøs og få ham på ret køl igen? syns alle skal have en fair chance, specielt når man er i en ung alder.

love - studine

Der er såmænd intet galt i at... m47
...ønske sig den unge mand på ret køl igen!

Men sansynligheden for at dette skulle lykkes - må med baggrund i statistikken om succeshistorier på området - anses for særledes ikke-eksisterende!

Derfor finder jeg det helt vanvittigt, at systemet skulle anvende enorme økonomiske ressourcer på eet menneske som vender systemet ryggen - mens tusinder af retskafne borgere bliver sat i baggrunden for at kunne finansiere et sådant pengespild.


Vi havde en lignende sag for omkring 20 år siden i Københavnsområdet.
Her blev en 40 årig familiefar knivdræbt på en McDonals Restuarant på Strøget af en 15 årig voldsgalning - på linje med denne Rasmus Popenda. Mandens eneste fejl var, at han bad galningen holde op med at kaste pomfritter i hovedet på ham og hans familie!

Voldsmanden fik en længere fængselsstraf for mordet, hvor han i retten hånede den afdødes kone og latterliggjorde samfundet. Siden har han konsekvent vandret ind og ud af fængsler for den ene vanvittige voldsepisode efter den anden.

Han var også et resultat af behandlersamfundet og de professionelles ønsker om at forbedre et menneske uden emphati. en opgave som aldrig vil lykkes!


Så med al respekt for dine ædle hensigter, må jeg desværre melde pas!
Jeg giver nada for hans fremtid!


M47

Meningsløs vold biker4ever
som ender i drab og bliver sendt på nettet,i form af videofilmning af en døende mand,er så forkert som noget kan være,i stedet for at ringe 112 klikkede han optag video og prallede af sin ugerning til sine afstumpede venner.

Siger det samme som dig M47 han hører ikke hjemme i samfundet;men lur mig om idioten ikke er på gaden om ganske få år,kan jo bare kikke på de domme de terrordømte har fået 7 og 11 år var det vist,hvad h..... er det for nogle domme der bliver dømt,de jo samfundskadelige og til fare for os allesammen.

De der sager er jo ikke sager hvor folk har været en del af en konflikt,dem der vil bombe os har ikke nogen konflikt med os de skaber selv konflikten,ham der Rasmus havde ikke en konflikt med den 48-årige han var uheldigvis det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Det sgu en sørgelig udvikling samfundet har fået efterhånden og det bliver sikkert ikke bedre i fremtiden,når alle unge mennesker ser det som den naturligste ting i verden at rende rundt med en 9 mm pistol i inderlommen,så kommer der til at ryge en del uskyldige til den tid og det jo desværre den retning det går i,sørgeligt men sandt.

hej slim
jeg synes den her debat er meget langt ude , jeg kan godt se at det han her gjort er sindsygt og det beviser jo også at han ville være meget svært at nå ham,jeg er sikker på at han få sin dom for han er jo syg , men jeg kunne godt tinke mig at vide hvem der er dommer jeg er i værfald ikke , jeg har stoppe mange slags mål selv om der var mange folk i nærheden så stod de bare og så på ??? jeg synes de er næsten lige så skyldig som dem der stare en slogs kamp, der ville altid være en årsag til at han er komme så langt ude at han kan finde på at stå og trampe på en der ligger ned og han har sikker været på stoffer for ellers tro jeg ikke at man kan finde på at gøre sadan noget ,men man skal passe ligt på hvem man dømmer for lige pludslig står man selv i lort til halsen og så er der ander der dømmer en og så kan mand hurtig komme på glatis,jeg læste en sag med en mand som bliv udråbt til at være pedofil, og der var flere der råbet efter ham og solg ham og var nogle svin over for ham og mens sagen køret kunne han næsten ikke holde sigt liv ud selv og han sage at han var udskyldig dømt og at han aldrig kunne finde på at gøre børen fortræd , der var til råb til ham at nu ville de skære ham i små bider og give ham til fiskenen og til sist var han meget skramt så efter 2år i helvet så bagår han selv mord og skriver en brev hvor i at han siger at han er uskyldig og et år efter så komme det frem at han ikke hade gjort noget så han var udskyldig dømt, men det koste ham livet for de der var en masse mensker der skulle ud trykke deres mening før han var dømt. jeg se dig ligt som du står og hælder benzin på bålet og det varem du dig på ved at komme med de udtalsler som står nederes i digt debatudlæk , vi ander skulle jo ikke komme så langt udvel , venlig hilsen slim

Ja, og du... det hvide snit
er vel en af den slags kvinder, der fantaserer om Peter Lundin?

Lamt dennis6038
Det er sgu da totalt nederen, at komme med en undskyldning. Jeg håber han for samme behandling i fængslet, som han selv udøvede.

Har selv bedt om sin skæbne. anonym
Knægten er ingen stakkel.Det han har gjort,gjorde han med koldt blod.Han nød sin tortur,grinte af det,sende foto til sine venner over hans ugerning med foto af den dræbte mand.Nej,lad ham sidde i spjældet og rådne op,eller sendt han ind til nogle rockkere,så kan de morer sig med ham.Han burde have samme omgang som han påførte sit offer.

Han skal straffes hårdt... Anita H.
Den knægt viste ingen medlidenhed og det skal vi så hellere ikke gøre overfor ham. Han har lavet en voksen forbrydelse, så det skal han også straffes for. Det kan ikke være rigtigt at fordi man er ung så er man uden hjerne også må man det hele uden at lære at det koster.
Voksen straf og det højeste han kan iddømmes.

Nu må du styre dig Olga
Han skulle af med knoppen med det samme, men i det mindste aldrig ud af fængslet mere[:(]

Ikke mere rundbordssnak Anita H.
Vi skal tage hensyn og sidde i rund kreds... pædagoger og rend mig i ..... Det går squtte længere. Det er forsøgt i mange mange mange år og nu må de lærer, at gør de noget lort så koster det altså. Jeg mener også en straf skal være i forhold til forbrydelsen og ikke i forhold til alder.
En helt anden ting hvor dællen er de forældre henne, der skal have check på deres lorte unger.
Det er altså noget der skal tages fat i ingen det hele ender ud med en selvtægts holdning i vores ellers skønne land.

svar til alle: anonym
Inden vi kommer for godt i gang, vil jeg bare sige at det den knægt har gjort er forfærdeligt. Men prøv lige at lytte til hvad i selv siger. I lyder jo ligeså modbydelige og sadistiske som ham? bare min mening.

farvel[:O]

maksimum straffen biker4ever ilp
mindst maksimum når man kan dræbe i koldt blod,kan man vel også tåle et ophold bag tremmer på mindst 8 års fængsel,blandt voksen fanger.

Idioten er jo pakket ind i vat med den nuværende dom,håber landsretten ser anderledes på sagen.

der er en fornøjelse sayonaia.
denne unge volds psykopat, bliver aldrig voksen, han vil altid være en test person for andre psykopater, som der normalt dør i en meget tidlig alder. Højst sandsynlig af en overdosit Narko.[:)]

Ja man bliver Olga
Sadist, vi er alt for blødsødne herhjemme

Vil ikke stilles i bås med alle! m47
Drop dine generaliseringer!

Jeg ønsker hverken at være sadistisk eller modbydelig!
Jeg har heller ikke noget hævnmotiv!

Jeg vil blot have denne psykopat fjernet fra offentligheden - af sikkerhedshensyn.

Jeg føler intet for hans liv overhovedet - men det gør mig altså hverken modbydelig eller sadist!


M47

Nå synes du det,studine drudeheksehyl
jeg synes han skulle sende til Grønland og have en hytte på indlandsisen.Overlever han,så har han lært en smule,overlever han ikke,så er det bare ærgeligt.
Men nu har jeg også kun arbejdet med den type mennesker i 30 år,så det er jo ikke fordi jeg har oplevet så meget,omkring deres adfærd.

Har selv måtte betale for alt sendjano
Det som jeg har lavet af unoder, og man er udemærket klar over hvad man har gang i, når man laver noget lort, og så må man fandme også tage den straf der følger med, om man er 15år eller 18år. VH S

nærmest lynch stemning dumle12
stakkels alle involverede parter , dette er synd for alle .. måske ved i ikke at drengen har adhd det undskylder absolut ikke hans handlinger , men myndighederne har ihvertilfælde ikke hjulpet ham , så havde det ikke været herude nu .

nu er det virkelig for sent for alle og specielt knægten ... trist - trist

Han er nu dømt for drab. tomoe-gozen
Byrettens dom er omstødt ved landsretten.

Den 16årige morder er nu dømt for drab.

7 år ... :-( m47
Det er åbenbart hvad en skærpelse af byretsdommen kan blive til! [:*(]

Så om 4-5 år kan voldspsykopaten gå ud og fortsætte hvor han slap! [:(] [:(] [:(]

Håber da han har husket at lade mobilen op, så kameraet er klart nu han skal ud og vise vennerne, hvor sej han er! [:(] [:(] [:(]


Som lovlydig borger er man virkelig ilde stedt!
M47

Ja det manglede bare dulkis
- og det hjalp lidt på retsbevidstheden. Ikke nok, men lidt.

svar til M47 anonym
citat M47 "Håber da han har husket at lade mobilen op, så kameraet er klart nu han skal ud og vise vennerne, hvor sej han er!"

[:O] du er måske en af hans sadistiske og modbydelige venner??

Ja det er det sendjano
Trist. Men tror sku ikke man kan bruge det til meget, når man har mistet en man holder af. VH S

ang. mord og alvorlige kriminale snefus
Den danske borgelige regering spare meget på børn og unge, samt ældre og syge, var det ikke en ide at spare på fængselsvæsnet, morder skulle destureres ud af denne verden, tænkt på hvor meget de koster samfundet, lad pengene gå til dem der vil opretholde et godt samfund her i landet.

du har Junge
helt ret, væk med ham!!!!!!!

Dybt uenig - han skal have hjælp Pnille
Det er klart, at det er en utrolig makaber forbrydelse denne her dreng har begået, og han skal selvfølgelig stå til ansvar for den...men er jeg meget naiv, når jeg påstår, at det her kunne have været undgået, hvis nogen havde hjulpet drengen LANGT tidligere i hans liv?? Det her er jo resultatet af en opvækst fuld af svigt- både fra forældres, skoles og det offentliges side. Det er da tragisk, at en ung dreng bliver tabt sådan på gulvet. Kan ikke forstå, hvordan du kan foreslå, at man ikke gør noget for at hjælpe ham?! Vil du hellere bruge skattekronerne på at bygge nye fængsler til alle dem, som ifølge dig, aldrig bør lukkes ud, end at få en dreng der har haft et rigtig hårdt liv tilbage på sine fødder??

Så må jeg bare erklære mig dybt uenig.

hov hov Bolle
Nok har Rasmus dræbt en person Men de folk som skulle hjælpe ham burde straffes lige så hårdt de er ikke deres løn værd Det er især sagsbehandlere hos kommunen der vasker hænder FØJ For dem .

Hjælp mig? knighonranden
Kan kun give Bolle og Pnille ret,forfærdeligt at der ikke bliver sat hjælp ind noget før,før det er for sent.
Kommunen har selvfølgeligt været klar over at denne unge mennenske skulle have hjælp men gør intet!