Nu kommer de.

Nu kommer de. Enoch ben Enoch
Ærede debattører og gode borgere.

Nu kommer de, de gør. De kommer i tusindvis. Har du tænkt over det? Og hvad har du så tænkt dig, at gøre ved det?

Jeg har inviteret 200.000 jøder til landet. Hvorfor? Fordi jeg savner nogle mennesker i Danmark, som en modvægt. Jeg savner også mennesker der har kultur og som kan berige Danmark med en kultur vi i forvejen "tilbeder" (Bibelen og jødernes Gud).

Altså 200.000 jøder har jeg inviteret her til Danmark.

De vil gå i skole, lære sproget, gå i Synagogen, bede om morgenen (bederemmene) og så vil de gå på arbejde. De vil holde Sabbat og de vil arbejde. De vil arbejde og så holde sabbat.

Ja, de vil. De vil arbejde og tjene penge og skabe dynamik i Danmark. De vil bo i det fællesskab og der vil jøderne ha` et godt liv.

På den måde kan vi hjælpe med Mellemøstens problemer samtidig med, at vi får noget for "pengene".

I mellemtiden må I finde jer i, at 200.000 østeuropæer kommer her til landet om 2 år og besætte mange ubesatte jobs og vil skabe en lignende dynamik og Danmark vil bliver mere kulturelt og få en kulturberigelse der ikke kan gøres op i kr. og øre.

Desuden vil Danmarks velstand bugne og vi vil se et opsving du ikke har drømt om.

Er du parrat? Har du lyttet til alle de gode råd og forslag jeg er kommet med her? Så kan du går fremtiden i møde uden frygt.

Venlig hilsen

Enoch

Bare du laver FedeBritts mor
morgenmad og aftensmad til dem, så OK med mig.

jeg tager ikke opvasken anonym
ellers er de velkommen

Godt svar. Enoch
Hej

Jeg er tilfreds med jeres svar.

Enoch

fantastisk. Tanja.
godt nok skriver du at du har inviteret 200.000 jøder til Danmark, men det betyder jo ikke, at de vil arbejde, jøder er arbejdssky, og misbruger helst andre til det legemelige arbejde.

det var den første grund til at spanien allerede i 1654 smed jøderne ud af landet, og senere var der jo en vis adolf, som brugte dem som optænningspinde.

utallige jøder fra andre lande, specielt rusland, er blevet lokket til israel, med løfter om gratis huse, gratis bistandshjælp, og meget andet, men sandheden var jo, at de skulle bruges som bosættere i et område styret af muslimer.

israel har glemt historien, det der før blev gjort mod dem, bruger de nu mod andre.

du kan jo sende dem til det komunistiske grønland, de har kun 1 muslim, og et hjemmestyre, som misbruger det danske bloktilskud.

der bor ca. 55.000 mennesker i grønland, men der er ikke boliger til alle, så hvis du kan få israel til at lave bosættelser, vil det være et stort fremskridt for landet.

landet vil med garanti være 100 % muslim fri, for kameler og geder kan ikke overleve der.

adolf sagde engang, danskerne er det dummeste folkefærd i verden, de glemmer hurtigt, og muligvis havde han ret, hvert år bliver vestkysten indvaderet af tyskerne, og familierne flytter ud til hønsene, så turisterne kan leve under magelige forhold.

den danske regering nægter at undersøge, om de 5500 turister i libanon, var på bistandshjælp, i den første udsendelse i TV, sagde speakeren, vore danske folk, 32 gange, der er utallige tilfælde hvor arbejdsløse ikke kunne møde op på AF, bla. en kvinde, som blev ringet op, fordi hendes mand var blevet indlagt på hospitalet, efter et alvorligt færselsuheld, hun fik 5 ugers karantæne.

loven er forskellig for danskere, og nydanskere, bistandspulere, en muslimsk mand nægtede at rejse sig for en kvindelig dommer, og hun sagde bare, det er hvad man må forvente, havde det været en dansker, ville det være foragt for retten.

jøderne har dræbt betydelig flere end adolf gjore, siden 1948, da staten blev oprettet, landet har aldrig tilhørt jøderne, så send dem ud i ørkenen igen, de kan bygge en ny klagemur, de er allerede begyndt, og bomb så jerusalem.

måske et dansk firma igen kan levere giftgas, så de kan blive aflusede.

historien vil gentage sig til evig tid, religion fører altid til krig, enhver religion har sine martyrer, indenfor den katolske kirke, er det de bøsseagtige pædofile præster, tænk på de tusindvis af børn, der har lidt under disse grusomheder. tak.

Og du er.... Enoch
den dummeste jeg til dato har mødt.

Hold da kæft hvor ignorant.

Enoch

Har du tjekket med udlændingestyrelsen Anonym
om det er iorden?

Alt i orden. enoch.ben.enoch
Ja, det har jeg og alt er i orden. Nu kommer først Israels udenrigsminister herop og så må vi se hvad vi kan finde ud af.

Der står imidlertid 200.000 Polakker på spring så det kan blive et kapløb med tiden.

Enoch