Nu må Danmark for guds skyld ikke

Nu må Danmark for guds skyld ikke aborten
Begynde at sende humanitær hjælp til Libanon, det var araberne selv der startede konflikten mod Israel, danskerne må ikke glemme ydmygelsen som araberne påførte danskerne under Muhammed krisen.

Danmark har dummede sig fælt, ved at hjælpe 6000 bistandsklienter til Danmark fra Libanon for skatteydernes penge, alle ved at der er mange socialbedragere blandt dem der har fået en gratis hjemrejse, men det danske samfund tør ikke gå ind at tjekke dem.

Denne her attitude, den danske stat levere, opfattes af arabiske bistandsklienter som :(lav bare socialbedrageri, det danske samfund lukker gluggerne og lader de flittige danske skatteyder betale).

For nogen tid siden lå en rigtig dansker dødssyg i Thailand, han kunne være redet hvis man fik ham hjem til Danmark, men den danske stat ville ikke betale hjemtransporten, så den rigtige dansker døde i Thailand.

Her forstår jeg ikke at udenlandske bistandsklienter, er mere værd end en rigtig dansker.

Undskylder på forhånd... lagermann
...men du bør meget snart frivilligt underkaste dig en mental-undersøgelse. Jeg ved godt det ikke er særligt sagligt, men du er nammenam for enhver psykiater

Lagermann

uden for rækkevidde stinia
det er en som er uden for rækkevidde!! aborten som ikke blev realiseret *g*.
og så er det faktisk noget som i stor stil går i arv lav intelligens og psykisk sygdom, som vi andre skal bruge tonsvis af skattepenge på *g*

Hehehehe... lagermann
...lad os få "enoch" på banen. Han hader aborter. Og ja du har ret, at få en som "aborten" på ret køl vil koste os mindst det samme som rednings aktionen i Libanon.

Kan lide din humor :o)

Mvh Lagermann

Noget af det som manden skriver er ok. poulerik
Det som helt klart ikke kan tilades, er at undlader, at undersøge om der er foregået, sosial bedrageri det er der ingen som har ret til.

Nemlig.... lagermann
..,men jeg kan ikke tage sådan et indlæg alvorligt når "aborten" skråsikkert påstår at ALLE er bistandsklienter. Jeg ved f.eks at der var en kristen delegation dernede på en 30mand, som var der for at demonstrere. Og de var pæredanske. Så når "aborten" ser alle hjembragte som arabere, så er det endnu en faktuel fejl.

Og når postulater og tomme påstande sådan hober sig op, så kan jeg sgu ikke andet end sige at "aborten" er dybt useriøs og usaglig.

Hvis de alle er bistandsklienter, hvorfor så en undersøgelse?

Mvh Lagermann

Hvad nu hvis Den Hjernedøde
I dagens kunstigt skabte internationale kaos er det svært at sætte nationalitet på mennesker, men vi bliver næppe libanesere af at bosætte os i Libanon og få opholdstilladelse dér. Det modsatte må også være tilfældet. Men når TV-speakeren i Danmark insisterer på 117 gange at fremhæve mennesker fra Libanon som danskere, så er det en propagandistisk understregning. Hættemågetørklæderne er jo symbol på, at de er hævet over de almindelige danskere og alle andre.

Lad os kikke tilbage på Blågårds-palæstinenserne, for det er den sag, som tydeligvis stadig vækker retfærdig harme.

De kom ulovligt ind i landet under falske forudsætninger og afvistes ifølge gældende regler. De indledte sultestrejke og besatte to kirker i København. Røde danske grupper og naive præster og andre medløbere bakkede muhammedanerne op og fik gennemtrumfet en særlov på koalitionskurs med den danske grundlov.

De var ca. 460 personer i marts 1992. Af dem er der 321 tilbage, som har fået opholdstilladelse. Det fremgår ikke, hvormange sammenførte ægtefæller, de siden har hentet i Libanon, eller et tal på hvormange børn, de har fået (i 2005 var det 110 børn).

Allerede mens deres asylansøgninger behandledes i Danmark, var 312 af dem på besøg i Libanon og Syrien, bl.a. for at gifte sig. Knapt var særløven trumfet igennem, før 200 af dem rejste på ferie i det Libanon, som efter sigende truede dem med tortur og henrettelse… De ville fejre, at Danmark hoppede på limpinden.

I 2005 var 2/3 af de resterende på det offentliges regning, 1/3 havde begået kriminalitet, hvoraf noget virkelig alvorligt, mens 62 af de ovennævnte 110 børn var noteret for lovovertrædelser.

117 gange? lagermann
Som du sikkert ved, skal nyhederne haste deres melinger igennem. Så tænk lige på hvor mange minutter det vil koste at sige "Danske Statsborgere" istedet for "danskere" når det skal siges 117 gange?

Lagermann

Det skal en. Anonym
Klovn som dig Lagermann selvfølgelig sige, og det foragter jeg dig for...... hvorfor skulle staklen i Thailand dø ?... fordi han ikke var Muslim ?

Det er der. Anonym
Jo ikke råd til på grund af din bistandshjælp !.

Humor.... Anonym
Tjaaaa, i har samme syge form for humor.... kommer i fra den samme by i Pakistan ?

Hvor skriver han jetpost
at det er dem allesamen der er på bistandshjælp...Måske har jeg ikke set godt nok efter.

Står i første afsnit lagermann
I første afsnit påstår geniet at der er hentet "6000 bistandsklienter" tilbage til Danmark.

Er det ikke dig der har brugt en halv dag på at fortælle folk at de er elendige til at læse indenad?

Lagermann

Er ikke helt med? lagermann
Hvilken stakkel i Thailand skulle dø?

Lagermann

Fjols Lagermand dansker med stort D
Du er sgu da for dum at høre på. Sådan en naivistisk v enstredrejet bonderøv. Manden har jo fuldstændig ret i sineord. Det var en oplagt chance til at sætte tommelskruerne på det store antal sociale bedragere som vi jo alle udemærket godt ved svindler sig mere eller mindre bevist igennem vort åhhh så åbne lille naive samfund.....

Du har måske ikke. Anonym
Lhttp://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=70&posting=706629
Læst debatemnet du sidder og gør dig klog på !

Den mest landskadelig person aborten
Er på vej tilbage til Danmark på skatteydernes regning (han er også på dansk bistandshjælp)

Her er han aborten
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=456414:fid=100300534/

Ups...du har ret... lagermann
Den del af indlægget overså jeg. Men om den er afgørende for det vi debatterer om, er jeg ikke så sikker på.

Lagermann

Hvorfor så en undersøgelse? lagermann
Når DF bare kan spørge dig om de alle er skyldige? Eller gælder vores retsforhold ikke for muslimer? De er skyldige i svindel og bedrag indtil de har bevist deres uskyld?

Tjek lige en gang til hvem der er bonderøven her.

Lagermann

Pas på glorien jetpost
jeg spørger dig pænt om noget, og straks er du igen sjofel i dit sprog, men hvordan kunne jeg forvente andet. Når jeg fortalte at folk ikke kunne læse indenad var det fordi de var lige så møgbeskidte i deres sprog som du er nu. Så spar os alle for din indignation over at folk herinde taler grimt, når du selv er en af de værste. Det er utroligt at du konstant og hele tiden er på jagt efter folk af anden mening end dig, det skal der åbenbart slåes hårdt ned på, men tro mig, det gør dig altså hvor gerne du end vil det, ikke klogere at høre på. Sorry.

Ja, sådan kan vi jo allesammen jetpost
i farten overse noget i debatten....Selv mocafe

:-)

6000 sandt nok Swift
Hør nu her din fodtusse lagerarbejder på lageret for den falske idiologi-religion islam under ledelse af Satan Allah selv og hans sendebud, der så syner i sin sindssyge......

Det svar du hev ned fra hylden er forkert og passer kun ind i muhammedanernes indblik....
For der er hentet 6050 ud og af dem er 50 ikke på bistand

Forstår godt at du sammen med dine islam-venner kan grine din røv i laser over vi dumme danske skatteydere. Og nu er mini-satan Ahmed Akkari og taget med ud af Libanon på danskernes regning. Hvis nogen skulle HAN blive dernede hos sine mod Danmark hadske venner. Føj for pokker en person....

Vi er alle lige.... give-peace-a-chance
Så når du prøver at veje hvad du ser som en ´rigtig dansker´op mod hvad en andens liv er værd, så er det nok det samme.... find dit hjerte, og send de stakkels mennesker som stadig sidder og frygter for Israels aggresion nogle positive tanker.

vi kan da også sende jetpost
dem resten af denne måneds husholdningspenge, eller list nødhjælp, der er så meget man kan sende.........

det er den rette ånd. give-peace-a-chance
Ja... eller vi kan sende fredsbevarende soldater ned og afvæbne Israel...

ja og hesbollah give-peace-a-chance
men de er vist hurtigt afvæbnet....

der sætter jeg alligevel grænsen jetpost
så hellere husholdningspengene. Vi skal ikke sende vores soldater ned til de aber, og det gælder begge parter.

det er ikke langt fra Irak give-peace-a-chance
så vi kunne jo bare relokalisere dem....

så vil jeg hellere sende jetpost
et god bedrings kort......der er mange der har brug for det....

Det bliver gudskelov modild
ikke knaldperler som dig, der kommer til at bestemme det.

Selvfølgelig skal vi da sende hjælp til alle de mennesker, der har mistet familie, venner mødre, fædre, børn og hjem. Hvad fanden har du forestillet dig?

Du er virkelig uhyggelig.

V.H. Modild

Ja.... uhyggelig fætter... give-peace-a-chance
Krigens ofre skal hjælpes, og forbryderene skal stoppes.

Skam dig! Fønix
Skam dig! Gå ud og vask din mund med sæbe! Vi skal selvfølgelig redde danske statsborgere ud af krigsområder, uanset om nogle stemningslabile racister kan lide dem eller ej.

Du tænker som en ayatollah, alt handler om at mistænkeliggøre og forfølge en gruppe, bare fordi de ikke er som du selv er - fy for Satan!

6000 bistandsklienter? rodvad
Venligst bevis din påstand. Der var nogen studenter der får SU i perioden september til maj, og ingen bistand ud over det.
Du har måske med din kontakter sikret dig at ingen fra Libanon kan få arbejde i Danmark?

Jeg beklager, men disse 2 sager kan ikke sammenlignes irene54
Ved krig og/eller naturkatastrofer er den Danske stat forpligtet til at hjælpe alle med Dansk statsborgerskab ud af kniben.
Hvorvidt disse personer har været Danske statsborgere i 40 år eller 40 dage, spiller ingen rolle.

Den Dansker der døde i Thailand er en anden sag - den handler nemlig om sygeforsikring.
Enhver der rejser til de steder hvor vores sygesikringskort ikke dækker, har en mulighed for at købe en rejsesygeforsikring.
Vælger man ikke at købe denne sygeforsikring, svarer det til at man har skrevet under på, at man ved evt. sygdom ikke kan forlange/forvente at blive transporteret hjem til en behandling.

Havde man fløjet den syge Dansker hjem fra Thailand, havde man skabt præcedens for at alle de, der ikke vil betale det beløb som sygeforsikringen koster, bare kan blive fløjet hjem til behandling.
En sådan handling ville ikke være rimelig overfor de, der køber en sygeforsikring dækkende under en rejse, ejheller ville det være rimeligt for alle andre skatteborgere.

Nej, ikke fordi han ikke var Muslim irene54
men fordi han ikke ville købe en rejse-sygeforsikring.

Men det kommer der en ende på irene54
såfremt der er socialbedragere i Libanon og disse bliver hentet hjem hertil, følger der en del med i kølvanandet.
Denne situation vil give de sociale myndigheder uomstødelige beviser for at pågældende ikke stod til rådighed for arbejdsmarkedet, hvorfor det vil være en nem sag at få dem dømt.

De socialbedragere der måtte komme hjem, finder hurtigt nok ud af, hvad det koster.
Hvis jeg husker rigtigt, vil de, der har bevisligt begået socialt bedrageri også skulle betale for hjemtransporten.

Hiabollah - muligvis hurtigt afvæbnet irene54
for "deres" bagland er Iran og de er ikke helt så nemme at afvæbne.

Nej, det bliver det nok ikke irene54
men du i din salige og uigendrivelige viisdom (efter dine egne udsagn) mener at du bør stå for denne aktion, huh?

Ups - tastatursmut irene54
Hizbollah

tror du jetpost
at alle dem i libanon har investeret i en den forsikring der hjælper dem hjem i tilfælde af naturkatastrofer eller krig, hvilket man faktisk kan købe sig til....vel har de da ej..men de kommer hjem alligevel...Hermed ikke ment at de ikke skal hjem.....Dybest set var de jo allerede hjemme.

Forhold dig til det Se dog hvad han skriver
Lol, typisk du kun forholder dig til det knapt så relevante, når argumenterne ikke strækker længere.

Man kan få modild
et bind, til at lindre alt det brok. :)

V.H. Modild

Måske man kan jetpost
låne dit.

Jeg ved ikke om de der var i Libanon irene54
havde en sygeforsikring.

Men uanset om de havde eller ej, er sygeforsikring ikke at sammenligne med udbrud af krig og naturkatastrofer.

Danskeren i Thailand blev syg - der var hverken udbrudt krig, eller naturkatastrofe.
Han blev syg, som du, jeg eller andre kan blive det, uanset stedet og tidspunktet.

Og det er præcist her, at sygeforsikringen kommer ind.

Derfor fastholder jeg fortsat at man ikke kan sammenligne de to hændelser.

Sagden den erfarne ............... irene54
men hvad der er godt for nogle, behøver ikke at være godt for andre, vel?

Bistandsklienter har lov til at holde 3 ugers ferie aborten
Arabiske bistandsklienter her i Danmark tager på ferie i hjemlandet, ikke 3 uger, men 3 måneder, det er her de gør sig skyldig i socialbedrageri, ved ikke at være til rådighed for arbejdsmarked, hvis kommunen henvender sig til araberen mens han er på sin ulovlige ferie, så træder hans fætter til og udgiver sig for at være feriebarnet, hvis kommunen kræver en personlig kontakt så sender fætteren en sygemelding i feriebarnets navn, til kommunen.

Arabiske bistandsklienter ved at de fleste danskere er meget naive og lette at narrer, noget de udnytter med høj klasse.

Hvis de danske myndigheder skal retfærdiggøre at de ikke ville hente en død-syg dansker hjem fra Thailand,(han døde i Thailand) fordi han ikke havde tegnet en rejseforsikring, så skulle de også have undersøgt alle de arabiske bistandsklienter fra Danmark som opholdte sig i Libanon, om de var på en lovlig ferie.

De arabiske bistandsklienter fra Danmark som var/er på ulovlig ferie, skulle aldrig have været evakueret, det er her den danske stat laver en stor forskelsbehandling, en arabisk bistandsklient i Danmark er i højre kurs end en rigtig dansker.

Udgangspunktet må være det samme aborten
Om man dør af sygdom, eller man dør af krig

Jeg mener ikke personligt det er meget finere at dø i krig, end det er at dø af sygdom

delvis enig jetpost
men jeg mener ikke en sygeforsikring, for det er der ingen tvivl om at ham i thailand skulle have tegnet, men man kan faktisk forsikre sig således at man bliver transporteret hjem hurtigt i tilfælde af krig og naturkatastrofer. Jeg er faktisk heller ikke sikker på om jeg mener at det skal være en selvfølgelighed at man skal transporteres hjem, når man vælger at besøge et land som tidligere har været præget af uroligheder.

Det er lige her du rammer hovedet på sømmet irene54
det er nemlig ikke det samme udgangspunkt.

Danskeren i Thailand blev syg - og der var ingen krig eller naturkatastrofe.
Det handlede om "simpel" sygdom, som kunne være blevet behandlet selv i Thailand, såfremt pågældende havde tegnet en sygeforsikring.

I Libanon er situationen anderledes - her drejer det sig ikke om sygdom, men om krig.

Du har ret irene54
i, at spørgsmålet drejer sig om hvorvidt de personer, der er strandet i Libanon burde overhovedet have rejst.

Min veninde og jeg er selv engang i tidernes morgen kommet hjem på konsulatets regning pga. af problemer i et fremmed land.
Vi måtte betale tilbage hver en krone, som ambassaden lagde ud for os.

Gad vide om det stadig gælder?

Har læst dit indlæg irene54
men fastholder stadig at der er forskel.

Tænk hvis alle de ferierejsende som vil spare beløbet for sygeforsikring skulle hentes hjem for vores andres regning?

Vil du finde det rimeligt?

Muslimerne elsker Fønix
Krig og vold, nu har Somalia land meldt ud til verdenssamfundet, at de snart går i hellig krig mod nabo landene
Islam fører til djævelskab

Muslims loves there children too *Stingsting
Think!!

Vi sender en vogn Overlægen
- blå!!!

Hvad er der med det døde spritapperat Anonym2
noget af din familie.

Han ku sgu da have haft orden i sine forsikringer eller du kunne jo have lavet en indsamling med den holdning du har til hans tilfælde.

Hvor mange af de drukmåse og børnesexforbrydere der tilbringer deres tid i Thailand synes du vi skal hente?

Din konklusion Olsen*
indikerer du er mentalt retarderet.

Min bedste patient Sygeplejersken
Overlægen

Har du nu igen sneget dig ind på sygeplejerskens kontor for at genere folk i debatten, du risikere at miste din udgang næste weekend, hvis der kommer flere klager over dig.

Venlig hilsen
Sygeplejersken
Vridsløse statshospital

Et spritapparat Fønix
Eller falske flygtninge, som snyder og nasser på hårdt arbejdende flittige danskere

Det må være det samme

Du virker Fønix
Heller ikke for intelligent

Det gør det. Closer2Truth
Hvis du henvender dig til et dansk konsulat fordi du er strandet i et andet land, kommer du ikke nogen steder før konsulatet er 110% sikker på du kan betale regningen når du kommer hjem.

Så udtrykket "på konsulatets regning" er dybt vildledende.

Husk lige de undtagelser irene54
der går ind for æresdrab, m.v. - det er da kærlighed, der virkelig vil noget.

Kan ikke huske at jeg læste at jetpost
han var spritter. Var han ikke faldet eller kørt galt.....Tyv tror hver mand stjæler.

Kan ikke huske detaljer irene54
men mener ikke at manden var spritter - han havde, så vidt jeg husker brug for en respirator - og det kostede penge, som han ikke havde og at han ikke havde købt en sygeforsikring.

vi, siger du tobytouch
,,vi,, siger du??
Hvorfor tager du ikke derned selv, din venstre-frelste almisseforvalter! du der skider på demokratiet for at fremhæve din egen selvfedhed, du den store redder!

Din store fidus, modild, er at :

1 fremhæve dig selv
2 snakke røven af og ikke gøre en skid
3 se dig selv som religiøs frelser, der kommer af med sin forargelse.

Venstrefløjen er jo blevet religion! - det er derfor den går så godt i spænd med Islam. Den første stiver sig selv af ved at stille sig op som de svages frelser ( se bare vores plejehjem!, ha ha ) og den anden stiller sig velvilligt op som det koøjede offer for vestens griskhed..

I er latterlige og farlige på samme tid!

vh

Hvem pudser glorien? Lagermann**
Jeg har et smudsigt sprog? Fej lige for egen dør, nu du er igang med at feje. Hvis jeg ikke tager meget fejl så øges dit skældsordforbrug så snart det handler om angreb eller forsvar af muslimer?

Hvem pudser glorien her?

Lagermann**

Man er rigtig nok blevet modild
sur, huh? :)

Var der for svært at holde stilen i en rigtig debat?

Tsk tsk

V.H. Modild

Ja nu du siger det.. tobytouch
så er jeg faktisk.

Du tillader dig jo helt selv at bestemme hvad

Stilen!!??

- skal være, lille modild. På din selvbestaltede frelser/dommer forestilling.

Hvad med at du begyndte at respektere andre mennesker, modild. At man godt kan have en anden holdning end dig, uden at du straks behøver blive nedladende?

Du kan jo faktisk slet ikke debattere!

Det eneste du gør er at masturbere.

Men jeg kan også se jeg har ramt en nerve, en lille revne i din selvfeds-sindssyge, det kan være virkeligheden slipper lidt ind.. huiii..

vh

Jamen dog:) modild
Du kører rigtigt derud af, huh?

Jeg har stor respekt for folk, der har noget at have deres argumenter i, hvis respekten omhandler debat og differencierede meninger. Jeg kan endda respektere mennesker, der alene blot har en mening, uden at have noget andet at refere til, hvis deres udsagn ikke er modbydelige overfor andre mennesker.

Jeg har ikke respekt for folk, der alene lider af tynd mave.

Jeg har ikke respekt for folk, der taler nedværdigende om andre mennesker.

Jeg har ikke respekt for folk, der mister grebet om anstændighed, når de ikke mere kan finde ud af det.

Der er mange knaldperler i denne verden, og du ser ud til at læne dig voldsomt op af en sådan tittel, huh? :)

Hvis du vil virke troværdig, kan du jo finde et af mine indlæg, der er frit valg, og så kan du jo se, om du kan finde en form, der støtter din opfattelse.

Lad mig sige med det samme, det kan du ikke, du vil alene finde en harsk form hos mig, når du umiddelbart foran mit indlæg ser en knaldperle.

Du glade debattør, med alle ressourcerne... prøv det. :)

V.H. Modild

:0) Rose Uskyld
Det er svært at modsige dig den påstand :0)

Det var araberne selv, der startede konflikten med Israel?????????!!! taenksomq
Ved du overhovedet, hvad der foregår dernede?:

http://www.palaestina-info.dk/side/1

Ufatteligt at verdenssamfundet tillader det.

Og den racistiske og ensporede idé med at fremhæve NOGLE danske statsborgere som "rigtige" danskere er ikke gavnligt for det land, du bor i. Du er bare med til at skabe splid.

psykisk sygdom? fjols m34
nu ved jeg at jeg måske drejer tråden om, men jeg vil bare pointere at jeg har en yderst intelligent kæreste, som lider af en psykisk sygdom.

Der er INGEN sammenhæng mellem psykisk sygdom og intelligens!

Lad os tage udgangspunkt i de Patienten
De palæstinensere som opholder sig i Danmark

5 % af palæstinenserne her i Danmark har et arbejde, resten får socialhjælp, næsten alle mændene er kriminelle, og vil ikke ind i det danske samfund, de vil have deres eget samfund her i Danmark,
jeg ved ikke om det er det er deres kultur, at de kun vil nasse og lave kriminalitet her i Danmark, for at få penge, eller har de bare opdaget at danskere er meget dum-naive og venlige.

Her forstår jeg at Israel må holde en hård linie overfor palæstinenserne som naboer, ellers bliver de bestjålet, udnyttet og snydt, ligesom danskerne bliver det her i Danmark af palæstinenserne.
Deres kultur passer ikke ind i hverken Israels eller Danmarks kultur.

Det tror jeg ikke du kan forklare Stina Patienten
Stina har sikker haft en svær barndom i hjælpeklassen, derfor fatter hun ikke livets gang

Lav hvad for noget? Lak&Læder
Check hellere lige at du ikke bor i et glashus inden du begynder at smide med sten!

Jeg kender ikke noget til den taenksomq
slags palæstinensere, du omtaler. Derimod har jeg mødt mange søde palæstinensere, som ihærdigt forsøger at få et arbejde og på anden måde være gode samfundsborgere. Men alligevel må de finde sig i at blive kaldt for samfundsnassere, sorte svin og perkere. Intet kan de gøre godt nok.

Nogle har høje uddannelser, men i Danmark kommer de i bagerste række, hvorimod USA tager imod dem med kyshånd, for USA forstår nemlig at behandle god arbejdskraft godt. Derfor flytter de højtuddannede til USA. Tilbage bliver de kuede, de krigstraumatiserede og dem, der har fået dårlige nerver af vores behandling af dem i flygtningelejre og andet.

I Danmark er det svært at være til, hvis ens etniske baggrund er forkert set med racistiske øjne.

Ufatteligt at der i Danmark overhovedet kan findes en person, som finder det i orden, at man først rydder et land for dets oprindelige befolkning. Herefter i årevis bosætter sig med magt, vold og våben længere ind i den oprindelige befolknings landområder. Væk med fredelige familier. Skyde på civile: mænd, kvinder og sågar børn. Fratvinge den oprindelige befolkning sin selvstændighed. Og hvis de gør en smule gengæld. Kæmper deres egen frihedskamp, så bliver de bombet m.m., men det er jo ok, så længe det er en regering, der gør det.....Så er det jo ikke terrorisme...Eller hvad? Israelerne har dræbt langt flere palæstinensere, end palæstinensere har dræbt israelere, og mange af dem er uskyldige ofre.

selv knaldperle tobytouch
Dit hykleri er jo grænseløst.

se dig selv i spejlet mand!.


vh

Jeg tror bare du er lidt naiv Sygeplejersken
Du mangler noget livserfaring, og har ikke forstand på kultur, du vil sikkert blive snydt af alle de personer som har de intuitioner.

Du er den naive type som konkludere (er folkene flotte så er de gode og flinke

Akari og alt den andet lort Filtut
skal ud af Danmark omgående.
Filtut

Jeg ved... Krusty
...ikke hvor du har dette fra:

"Nogle har høje uddannelser, men i Danmark kommer de i bagerste række, hvorimod USA tager imod dem med kyshånd, for USA forstår nemlig at behandle god arbejdskraft godt. Derfor flytter de højtuddannede til USA."

INGEN der har et navn der lyder bare tilnærmelsesvis arabisk, får hverken opholds- eller arbejdstilladelse i USA. Ikke engang et turistvisum kan de få. Jeg har flere venner og bekendte fra bl.a. Mali og Marokko der har måttet opgive deres fremtidsplaner på den konto.

Hvilken verden lever du i? aborten
Sikken en gang sluder, du må leve inde i din egen lille naive fantasiverden, det er den eneste konklotion jeg kan komme på efter at have læst dit indlæg

Ydmygelsen? Hahahihaha
De eneste her der blev ydmyget var da diverse rygdolker-imamer og islam som sådan, og det ved praktisk taget helt egen fortjeneste.

Du har fuldstændig ret Ruder konge
Hvorfor giver vi dem ikke en enkeltbillet tilbage til lortet.

De må kunne li' det, siden de tager der ned.

Så kan de bygge deres eget land op og blive dernede.

Der har været taenksomq
et dokumentarprogram i enten dr1 eller tv2, hvor man sammenlignede behandlingen af højtuddannede med anden etnisk baggrund i henholdsvis USA og Danmark.

Målt i forhold til Danmark, var der nogle punkter, hvor USA tog bedre imod de højtuddannede:
1) Man godkendte deres uddannelse ud fra, hvad de uddannede rent faktisk kunne. Ikke som i Danmark, hvor der er en for stor nedvurdering af deres uddannelse.
2) Man havde en større tendens til at ansætte folk med anden etnisk baggrund (også arabere), end man gjorde i Danmark.
3) Folk med anden etnisk baggrund blev generelt bedre behandlet på arbejdspladsen.
Den højtuddannede læge, som programmet tog udgangspunkt i, overvejede stærkt at flytte til USA, hvor hans bror boede, for han havde allerede flere jobtilbud derfra. Han valgte dog at blive, fordi han havde boet mange år i Danmark og følte sig som dansker.

Hmmmmmmmmmmm.... taenksomq
Nu må jeg le: "Du har ingen livserfaring", siger du......Jamen, hvor kender jeg egentlig dig fra....Er du min nabo, siden du så påståeligt kan udtale dig om det?

Og nej: Jeg ser ikke på folks ydre eller tror på alt, hvad de siger. Rent faktisk ser jeg dem meget nøje an. Naiv, fordi jeg ikke kender den slags palæstinensere, som bliver omtalt i "Patientens" beskrivelser?: Næ, jeg har gået i skole med nogle i flere år og lært dem at kende ret godt; ingen af dem har nogensinde gjort en kat fortræd, og de arbejdede hårdt for at lære noget og for at få arbejde. Når jeg gik med en af dem i byen, oplevede jeg nogle gange, at hvide danskere forulempede dem uden grund, og dette, skal jeg lige hilse og sige, foregik år før Muhammedsagen, så det var ikke derfor, folk var sådan over for dem.

For det første, taenksomq
så er du ret dårlig til at konkludere, eftersom du ikke selv har været i mine sko. For det andet, så staver du dårligt.....Måske skulle du til at lære noget dansk, din kriminelle, arbejdssky og terroristiske udlænding!....Det er jo sådan, du omtaler palæstinensere, ikk?

Og forresten: Hvis din type var blevet abort, ja så ville verden se noget klogere ud. :-D *lol*

Jeg kunne... Krusty
...måske tage dig alvorligt, hvis du var mindre aggressiv og kunne stave til "konklotion".