Nu må det snart være nok.

Nu må det snart være nok. MartinXD
Jeg ved ikke om i har set det program der hedder "Den hemmelige millionær".

Et genialt program hvor rige danskere hjælper de svageste, på den ene eller anden facon.

Jeg vil nu opfordre de rige til at støtte min indsamling til fordel for socialt udsatte. Og hvorfor vil jeg så det?

Fordi "bærgeret" flød over da DF præsenterede den nye udlændingepakke. Rendyrket racisme fra ende til anden.

Fordi mange af de regler der findes er hul i hovedet.

Eksempelvis at folk kan nægtes social yderlser under sygdom. Eksempelvis har min bror for nyligt brækket sin arm. Han blev nægtet hjælp, bortset fra kontanthjælp og dermed aktivering dagen efter! Med en brækket arm! Resultat: han tog 1 uges selvbetalt "ferie" hvorefter han måtte vende tilbage til job - med en brækket arm!

Fordi der er et eller andet galt i Danmark når man aflønner "manden på gulvet" med helt ned til 90 kr i timen - og er man under 18 det halve! - imens "chefen" på kontoret som blot sidder og snakker lidt i telefon og kigger ud af vinduet får 10 gange så meget.

Fordi der findes noget der hedder aktivering, hvor folk blot møder op og hører på en eller anden ævle om noget man har hørt 100 gange før og drikker lidt kaffe, og går hjem. Gad vide hvor mange skatteyderkroner de private aktører scorer på sådan et "kursus"? Desuden virker de ikke, jeg har selv været på adskellige, og skal igen på mandag, og har ikke set bare EN få job pga "vejledning" fra disse kurser.

Man sender endda også indvandrere som end ikke kan dansk på disse kurser! Spild af tid! De skal da i sprogskole! Det er vidst meget få arbejdsgivere som ansætter ufaglærte som end ikke kan dansk!

Endvidere så kan det ikke passe at man nærmest SKAL bo i en storby, i det der i yderområderne slet slet ikke er så mange jobs, som der er ledige. Men det bliver vel næste krav for at få "overlevelsespenge" - Flyt til storby eller kassen klappes i. For mange ville det ganske enkelt være umuligt pga boligpriserne i storbyerne.

Så er vi kommet til enlige mødre/fædre. med job 8 timer pr dag kommer de til at arbejde 168 timer pr uge. Det kan ingen da holde til - men økonomien kan ikke bære med et deltids-job.

Regeringen gør intet andet end skabe fattigdom og større og større social ulighed, og udøver racisme, og spilde penge de forkerte steder.

Så er der "rådighedskravet" Som derudover betyder at jeg SKAL tjekke postkassen HVER dag, og kan dermed ikke fx besøge moster oda. Dertil skal der accepteres 2 timers transport hver vej til og fra job. Uha her får især de enlige mødre/fædre problemer, idet det ville betyde at være væk 12 timer i døgnet, og så længe kender jeg ingen daginstitutioner der har åbent.

Så er der den manglende regulering af fx dagpengesatserne. I år steg den hele 20 kr pr uge - som beskattes naturligvis. Det står slet ikke mål med de stigende fødevarepriser = mere fattigdom.

Så er der sygehusvæsnet. Eksempel: Min kones mormor fik konstateret kræft. Ventetiden blev så lang at hun nu er for afkræftet til overhovedet at få behandlingen. Nu ligger hun på et sygehus som en grøntsag med stomipose, urinkateter og slanger og hele pivtøjet og venter kun på at ånde ud for sidste gang, hvilket kan tage årevis. Hvad er det nu lige det koster at "drive" en sygehus seng pr døgn? Igen spild af penge. For plejehjemspladser er der ikke til at få uden lang ventetid - og til den tid er hun 99% sikkert død alligevel.

Så vi må af med den regering ved næste valg! Alt andet kan kun være bedre!

Desuden finder jeg det forkasteligt på den måde man er efter de ikke helt så kritisk syge. Der findes altså en lang række sygdomme som måske ikke er direkte livstruende, men alligevel er voldsomt generende for den enkelte, og reelt set gør dem uattraktive for enhver arbejdsplads. Eksempler kan være epillepsi, alkoholisme, rygerlunger, forskellige defekter i bevægeapparatet, hvor regeringens holdning er at man skal ikke se på det som en sygdom, men blot en mindre skavank! I guder. Specielt med alkoholisme er den gal fordi denne end ikke anderkendes som værende sygdom før dette udvikler sig til skrumpelever eller lign. Og så er det jo for sent... Dette betyder også at behandligen i offentligt regi er meget begrænset - faktisk kun til piller som sjældent er løsningen. Istedet kan de få behandling i privat regi, hvilket koster 50-70000 kr - og hvor mange alkoholikere har mon det?

Så er der "tonen" overfor alle disse "mellem-syge" personer. Skulle sygdommen udvikle sig og man er klar til førtidspension, skal man i et ofte årelangt tovtrækkeri med arbejdsprøvninger, fleksjob, tonsvis af lægerapporter og meget andet godt fra havet... Ja man skal have et godt helbred for at være syg i Dagens Danmark...

Så derfor: Skulle der være nogle "hemmelige millionærer" herinde, er i velkomne til at give et bidrag til alle disse projekter.

Der kan skrives til jadahva@hotmail.com for kontooplysninger, og evt med oplysning om hvorvidt der er et helt bestemt område man ønsker at hjælpe regeringen med at få rettet op på.

Sikke dog et held Anonym
at du ikke på nogen måde har indflydelse på hvordan de offentlige midler skal fordeles.

8 arbejdstimer om dagen kan aldrig nogen sinde give 168 timer om ugen. Fatisk indeholde en uge, altså 7 fulde døgn, 168 timer. Kender du nogen der arbejde 24/7?

Jeg undrer mig meget over, at du - siden du er så "kvik" - ikke har sørget for at få en uddannelse, så du kunne forsørge dig selv, istedet for at ligge alle os andre til last.

Det koster os røven ud af bukserne En DFér
At du bare sidder her og tuder dit hjerte ud på Sol.dk

På Jobnet.dk er der i dag kommet 800 nye jobs .

I København er der lige nu 900 rengørings jobs så du kunne starte med en pap kasse og nat rengøring og når du bliver træt af det så tag dig en uddannelse .

De er gratis !

hmm Anonym
Kan jo bare give de andre som har svaret ret.

For det første kan det jo ikke rigtig være regeringens skyld at der findes enlige forældre eller at folk drikker.

Nu er det sådan at regeringen går ind for at ALLE skal have en uddannelse. Dette vil nok kunne hjælpe lidt...

Børn MartinXD
Med småbørn har du ikke noget der hedder fritid. Derfor 168 timer. Så ja jeg kender masser med 168 timers arbejde pr uge. Samtlige enlige forældre eksempelvis.

I øvrigt har jeg skam en uddannelse. Den har så siden vist sig ubrugelig, idet jeg siden jeg blev udlært ikke har kunnet få job trods 10-tal til fagprøven i pågældende branche.
Jobcenteret mener ikke at jeg har behov for mere opkvalificering - kun opbevaring - og ja som du selv siger dermed ligger alle andre til last.

Men det er jo regeringens prioritering at jeg gør det. Direkte adspurgt jobcenteret om jeg kunne bevare dagpenge under en "ultra-kort" uddannelse som fx at tage et truckkort som vidst varer 2-3 uger (kortere tid end aktiveringen) så er svaret nej, betal selv, og jeg har ikke råd til at gå 2-3 uger helt uden indtægt. Så heller spilde flere penge på aktivering... smart ik.

Hul i hovedet.

Nu har jeg det MartinXD
sådan set udemærket med hvor jeg bor. Det er muligt der er kommet nye jobs, men under 0,1 % som jeg er kvalificeret til. Nat dur ikke længere end knallert-afstand, og det offentlige hvor jeg bor kører slet ikke om natten.

Ellers tak for ideen. Her hvor jeg bor er der hele såkaldte "hotjobs" - det ene er taget, det andet kræver kørekort.

Ps jeg har som sagt uddannelse i forvejen, og kan ikke fx flytte på kolegie og få SU idet jeg har et barn.

Jeg.... MartinXD
Har som sagt uddannelse.

Nej det er ikke regeringens skyld om folk er enlige forældre. Men det kan man altså sagtens blive uden det er ens egen skyld. Det står sådan set i grundloven at regeringen skal hjælpe dem som ikke selv kan forsørge sig eller sine. Det er så en paragraf man må sige de i den grad forstår at gradbøje.

Grunden til at jeg nævner folk der drikker er såmænd blot, at andre typer misbrugere bliver behandlet gratis med det der nu er mest effektivt af det offentlige. Det gør lige netop alkoholikere ikke. De kan få en antabuspille eller 20, og så tror folk de er "helbredt"... Men hey... sådan ser det jo ikke ud i virkeligheden.

Skal man risikere helbredet for at overleve? MartinXD
Der er konkrete beviser for at nat/skifteholdsarbejde er direkte sundhedsskadeligt.

et spørgsmål alm.fattigrøv
hvorfor kan din bror ikke få sygedagpenge som alle andre?

Sikke en synsvinkel Anonym
At betragte sine børn som et 24/7 job. Kan så i øvrigt oplyse dig om, at jeg faktisk har børn, som jeg har været alene med i mange år, samtidig med at jeg har klaret et fuldtidsjob.

Så må du jo flytte, så du kan få et job der matcher dit 10-tal. Eller du forventer måske at en virksomhed slår sig ned i din umiddelbare nærhed?

Få fingeren ud og kom igang.

Hellere risikere helbreddet ved at lade være? Anonym
Vil du hellere risikere dit helbred ved at lade være med at arbejde?

Der er konkrete beviser for, at manglede indkomst, fører til et tomt køleskab, og et tømt køleskab fører til sult, og vedvarende sult fører til døden.

Er ikke sikker MartinXD
På deres begrundelse, men er der noget med man skal være i a-kasse, eller hvis man "har formue", eller noget i den stil? Men det var i al fald beskeden han fik på kommunen.

Det.. Ulla badulla
Der er konkrete beviser for, at manglede indkomst, fører til et tomt køleskab, og et tømt køleskab fører til sult, og vedvarende sult fører til døden.


DET ER JO LIGE PRÆCIS DET VI SKAL HAVE LAVET OM PÅ!

Indbrudstyv alternativ
er der nogen der ved hvor jeg kan få den uddannelse? Det siges at lønner særdeles god?[:D]

Er det en slags kombi-uddannelse mellem flyttemand - politiker og advokat?
Evt. suppleret med et elev-job i skattevæsenet?[:O]

hvordan skal vi lave om læser
på det??

Hvordan jetpost
vil du bæe dig ad med at ændre at ingen mad fører til sultedøden. Jeg er sikker på at Folkekirkens nøshjælp og andre nødhjælpsorganisationer gerne vil høre fra dig når du finder svaret

Grundloven jetpost
nævner ikke noget om forsørgelse for dem som ikke gider.

passer ikke jetpost
ingen af grundene passer. Måske er det en ide at finde den rigtige grund inden man bruger det som eksempel i en debat

Tjahhh Ulla badulla
Man kunne passende hvad angår skifteholdsarbejde, afskaffe 12-timers vagter, og 8 timers vagter, og istedet for 3-hold gå over til 4-hold således vagterne blev til 6 timer ad gangen.

Så var det nok en smule mere menneskeligt. (og jo jeg har prøvet nathold med hårdt fysisk arbejde på 12 timer ad gangen. Da jeg var færdig var jeg så træt at jeg selv følte jeg var til fare i trafikken på vej hjem...

Der skal bare MartinXD
Fyldes i køleskabet. Job eller ej!

Ellers kunne vi jo lige så godt også bare "skide" på de syge, de gamle osv...

Det lærer man da sig selv! MartinXD
Så det er bare at gå i gang ;)

Hvis din bror er i arbejde Gitte...
og det skriver du jo at han er, så har han også krav på sygedagpenge. Det er noget sludder at han skulle være tvunget til at gå på arbejde med en brækket arm.

Du vrøvler i det hele taget ret meget. Og du skriver hele tiden indlæg om samme emne. Hvornår tager du dig sammen og får et job ??