Nu må det være nok

Nu må det være nok lone number one
Jeg er så træt af demokrati, det hele går så langsomt, og hver eneste lille ting skal igennem en hel masse systemer for endelig at komme igennem.

Er der virkelig ikke andre alternativer?

Demokratiet har sine begrænsninger, det kan vi alle blive enige om. Hvorfor kan man ikke skabe et perfekt styresystem?

demokrati er gubbi_the_great
som bekendt ikke det bedste system, men bare det mindst dårlige.

Der er desuden en grund til at tingene går så langsomt i et demokrati det er for at forsøge at optimere kvaliteten af de beslutninger der bliver taget. Derudover er det for at sørge for at de overholder nogle grundregler, som f.eks retssikkerhed osv.

Man kan naturligvis godt forsøge at forbedre på demokratiet, men jeg synes bestemt ikke man skal gå bort fra det, fordi alternativerne er meget totalitære.

Lone du har helt klart ikke været i et gammelt øst den sjove..
Lone du har helt klart ikke været i et gammelt østland..

Eller andre steder hvor man har et afslappet forhold til tid..

Stress nu lidt af og som alternetiv.. ( det du søger ) så få dig noget god sex mens du venter... ((((o alt andet er sgu hærværk og stress

det har vi Anonym
vi allerede det mest optimale man kan få til dags dato, og det er sådan tingene foregår, rom blev ik bygget på den dag, og nogle ting tar tid.

lavere politikerløn ! anonym
lavere løn til politikere og beslutningstagere; de skal have mere ansvar at bruge deres arbejdstid på og mindre penge at spilde deres fritid på. Uanset hvad så tjener de jo godt nok; det skal bare ikke være for meget så de bliver mentalt slappe og dovne; alt for rigt socioøkonomisk trygge og sikrede ; fordi så evner man ikke almenvellets empati . .

så ned med toplønningerne (måske en strengt formuleret aftrædelsesordning . . )
flere direkte vejledende afstemninger i kommunerne ?

og arbejdsopgaverne i systemerne skal de ansatte måske have mere direkte og etisk ansvar òg erstatningsforpligtelse for foregår efter reglerne ? så socialformidlerne hæfter for de socialformidlingsfejl de selv laver !

bla bla