Nu må medierne stoppe!!

Nu må medierne stoppe!! Jens Eng
Det er da naturligvis sørgeligt at Prinsen og Alexandra er gået fra hinanden, og det syntes flertallet i befolkningen nok, men at der er nogle der overhovedet kan finde på at støtte vores grådige medier... især BT og EkstraBladet, det forstår jeg simpelthen ikke! Syntes det er uetisk at tjene penge på andres ulykke, og især på den måde de gør det på... efter min mening ville vi alle være bedst tjent med bare at vide at de var gået fra hinanden... Syntes sku det kunne være sjovt at hænge div. Chefredaktører ud med ??papparazi?? fotos af deres ulykker, det tror jeg de ku lære noget af! og finder det endnu mere forkasteligt at de ligefrem betaler hende dåsen Anja til at give hendes historie... Måske har han bedt om hendes trusser, og SO WHAT! tror at alle os mænd (også de gifte) kan komme med et eksempel af samme kaliber, og hvem kan ikke det hvis man har en pæn promille! Han er sku kun menneske, og han laver også fejl, så gi ham dog plads/tid/ro... det er en svær tid for ham... Vær nationalist og støt ham og ikke de pengemaskiner... det ender fandme med engelske forhold! ved ikke hvor mange der har det lige sådan... men er bare harm over det her.... og til slut skal det siges at jeg er 23 år, og ikke spor royalist... men kan se forskel på rigtig og forkert!!!!

Nemlig! kws
23 eller 53 år gammel er da fuldstændig ligegyldigt, for du har fuldstændig ret i alt hvad du skriver. Vi kan jo så bare undre os over at der så mange stakler, der betaler formuer for at læse de møgspredere, du nævner - man kan jo købe en avis for de samme penge....

Man skal Ce moi
selvfølgelig ikke svælge i andres ulykke, der er jeg helt med. Men at medierne skriver om de royale, synes jeg er helt ok. Når man er en fremtræden person, ved man jo at man nemt kommer i søgelyset. Så mon ikke at de har haft det med i deres overvejelser inden det blev gjort offentligt.

sæt dig ind i sagen nejski
Ce moi, pointen er jo, at Joachim ikke har bedt om at være kendt. Han var nok helst foruden. Men for mig at se, er luderbladene (Se & Hør m.v. og Ekstrabladet) kun skabt for pengenes skyld. Fuldstændig som ludderen på Istedgade. Dem der køber bladene, er medløbere/hælere til det moralske forfald.

Han Brugeren
har rigtig godt af at blive udstillet med billeder hvor han drikker,han ligger som han har redt.
Brugeren.

Hallo sæt dig lige ind i hvad jeg Ce moi
skriver. Jeg har ikke udtalt mig om, at det er noget de har valgt selv. Jeg er udmærket klar over at de er født ind i det. Alexandra har til gengæld valgt det selv, er vi ikke enige om det ? Desuden køber jeg ikke selv de blade. Det kan godt blive for meget med deres historier.

Ikke hykler Hykleri
Nogle medier er ekstremt overfladigske og nævner ofte blot at det og det er sket. Hvorfor overhovedet nævne det, hvis man ikke fortæller historien bag?
Når det gælder de kongelige, er der blevet brugt formuer på indsamling af folkegaver, brugt dage af TV's bedste sendetid på bryllupper osv. Selvfølgelig skal vi have hele historien, også når det går mindre godt. Alt andet er hykleri.

Bryllup, skilsmisse- brœk! lucylucy
Skal man saa heller ikke skrive om den uheldige mand der blev taget til gidsel i Irak? Det er at tjene penge paa andres ulykke.

Der skrives meget mere om de kongelige end nogen gider lase. Hvadenten det er bryllup eller skilsmisse. Det eneste interessante er, at det hele betales af skatteyderne.

nej nejski ppp
Er der mon nogen blade, der ikke er skat for pengenes skyld ? - Altså bortset fra diverse personaleblade og sportsklubblade ?
Luderen på Istedgade er nok ikke født med det for øje, det er sikkert et valg, som hun selv mere eller mindre nødtvunget har taget.
Oven i alt dette, så synes jeg bestemt ikke der er grund til at nedgøre ludere ved at drage dem ind i denne sammenligning.

God debat... men Jens Eng
Min holdning er stadig klokke-klar...! Ja, han er kongelig, og har sine pligter, og skal da helst være anstændig i sin opførsel... men alle har brug for at stresse af, tænk på hvor tit vi gør det!! han gør det en sjælden gang imellem, og så skal det blæses op med han kvindelige bekendtskaber og pis og papir... jeg er af den mening at han er en del af den royale familie, og dem skal vi beskytte for de er vores ansigt ud af til... så syntes det er total nytteløst at blæse deres liv såen op... han har ikke selv valgt at være kongelig... men jo, han har da selv valgt at gå i byen og feste, det vil jeg gi jer ret i .... men så omvendt, vend den lige om og tænk på hvor mange gange i havde været på forsiden med de eksempler i har fra jeres byture... tør slet ikke tænke på mig selv!! puha... syntes vi skal lade ham være lidt, og lade ham finde takterne igen... Og efter min mening egner ekstrabladet og de andre blade sig bedst til at tørre røv i... !

det kan ikke sammenlignes.. Jens Eng
Det er en helt anden ting... det kan ikke sammenlignes... det har jo noget med verdensfreden og friheden at gøre... det er noget som samfundet bør vide, da det er en trudsel for det civiliseret samfund... så det syntes jeg ikke rigtig du kan sætte i forbindelse med hinanden!
Hvis du blev taget som gidsel ville du nok også gerne ha at verden hørte om hvor barbariske de er i deres metoder osv... Men hvis du skulle skilles ville du så omvendt ikke se hele histiorien på forsiden... vel??!!

Og ja.. vi betaler Jens Eng
Men det er omvendt også noget hvor vi virkelig får noget for pengene... så jeg er da kun glad for at vi betaler for at ha et kongehus med flotte traditioner og respekt verden over... Og holder stadig på at jeg ikke er særlig royal, men kan da godt se det flotte i det.. det er stadig noget jeg som dansker er stolt over! men syntes bare ikke vi skal svine dem til... for de gør alt hvad de kan for at lave positiv reklame for danmark! Der er sku så mange andre ting vi betaler for hvor vi langt fra får noget for pengene.. så er total kold i røven for hvad de får i løn... syntes hellere vi sku skærer lidt ned på bistanden og se at få folk til at søge job...det er så en hel anden sag...

det betaler sig ikke lucylucy
Man kan ikke lave en udregning over det, men erhvervsledere mener ikke at det betaler sig med kongehuset- og de er i den bedste position til at vide det.
Give Joachim ro (og et ordentligt arbejde)

Vores ansigt udadtil Bartman
Yeah Right! Nu har vi et rigtig flot ansigt udadtil, hva?

ha ha jens eng
Tror nu nok han har en mere fyldt kalender end de fleste danskere... så hans penge er bestemt ikke let tjent!