Nu ruller hovederne i bankerne..

Nu ruller hovederne i bankerne.. m35kbh
Talte i dag med en leder fra en ganske kendt banks hovedkontor - nu ryger der snart hoveder i bankerne. Han er ved at søge nyt job, men de hænger ikke på træerne pt. I en af afdelingerne står 90% til fyring, de ved det dog ikke endnu.

Talte også med en anden direktør i dag i en anden branche, der glæder sig over, hvor nemt det er ved at blive for ham at få gode IT-folk for tiden, og det lykkedes ham at prutte mig 5,000 ned i løn selv om jeg skal have ledelsesansvar, hvilket jeg ikke har nu, og jeg er jo nød til at finde et eller andet i mangel på ledige stillinger som verdenshersker.

Pis.. Pis..Pis... søger nyt job, da min kontrakt udløber med virkning d. 1. Selvfølgelig lige på det tidspunkt, hvor finanskrisen gør det sværest muligt, fordi alle er nervøse.

Nå, men det bliver jo spændende at se, hvordan de selvfede typer som tror der er jobs til alle og som troede de var sikret i al evighed i deres 'gode faste stillig' tager fyringsrunderne der kommer.

Og håber de tager det med et smil, når de får deres egen medicin at smage som ledige i akasseystemet. "Yes, du er så bankmand - de mangler stadig folk nede i fakta, så send lige et par ansøgninger til de jobs, du aldrig troede du selv skulle søge, hvis du ikke kan finde 4 relevante jobs om ugen indenfor bank og finans. Altså de stillinger som ikke er slået op, fordi de ikke er der for tiden.

Jeg sender også gerne en hilsen til alle regeringens støtter som her på solen har lovprist regeringens politik og sóm mener at regeringen stod bag den vækst som har været der i løbet af de sidste år. Så er det vel også regeringen som nu står bag den økonomiske nedtur? Eller var det slet ikke regeringen som stod bag opturen, nu hvor det viser sig at en masse mennesker har pisset i bukserne på en kold vinterdag?

Jeg løfter på hatten. professionel
Endelig en der har set virkeligheden .

Tag jobbet eller bliv selvstændig Bimmer ILP
Edb har altid haft en super god løn. Så 5000 kr.
er peanuts, når du skal regne tabet ud efter skat...

Håber du og andre worldpeace
hvis is stemte på VKO tænker jer om hvor i sætter krydset næste gang.
realiteten kan ikke stoppes.

Det er jo global krise Tænkdigom.
så du ka ikke engang give regeringen skyld vær dog glad for at de har styret landet så godt så vi ikke står som Island gør, og sikke ne holdning du har "hvordan de selvfede typer som tror der er job til alle og sikret i al evighed, tage fyringsrunden der kommer" - at nogle her i landet har taget længere uddanelser behøver du da ikke træde på jeg synes du går i meget meget små sko.

hvad snakker du om? m35kbh
Jeg refererer jo til alle de jubelråb omkring regeringens ansvar for den store optur som har været de seneste år, som regeringens fans har været ude og råbe om i årevis. De gav regeringen ansvaret for opturen. Og nu prøver de at sige at det er alle mulige andre årsager end regeringens at det nu går nedad. Det er jeg faktisk enig i. Men jeg er også enig i at regeringen intet havde med at gøre at det gik godt heller modsat deres fans. Ingen kan styre de internationale konjukterer som regering i dk.

Og at folk har taget videregående uddannelser har sgudda ikke noget at gøre med at der kommer fyringsrunder i bankerne. Jeg er selv universitetesuddanneet kandidat, så igen skudt helt forbi.

Men bliver dejlig frydefuldt at se de folk som troede de selv var fantastiske og derfor klart gik ind for en hård kurs mod de ledige dovne selv får kniven og må gå fra hus og hjem. Så kan de fucking lære det. Har derimod ondt af de folk som ikke så ledige som en flok nasserøve, selv om de selv sad på flæsket. Der findes jo gode mennesker i alle sektorer - også i bank, forsikring og finans.

borgerne er nemme at narre niwrih
det har ikke været andet en en kunstig sæbebobbel økonomi

hvor regeringen simpelthen har skåret ned på alt velfærd

og tiden var meget kort med den gode økonomi

i forhold til alle de år med arbejdsløshed

men selvfølgelig der bliver jo også brugt milliarder til krig

en krig der alligevel ike lykkes ...når alle de veslige lande går bankerot p.g.a af det bliver vi nemme ofre

Hvem er klog????