Nu ryger ex'en forhold til hende.

Nu ryger ex'en forhold til hende. anonym
Ja,så er den fest snart forbi.Min ex fandt en dame over nettet som han troede var den rigtige for ham.Sagen er den,at hun vil flytte sammen med ham,og det vil han ikke da de kun har kendt hianden i 4 mdr.Der kunne måske være tale om det til næste sommer ikke før.
Jeg kender min ex rigtig godt,og jeg ved det forhold vil æde ham op indefra(Hans egne ord til mig).Damen sætter flere og flere krav til ham.Jeg vil ikke blande mig i deres forhold.Min ex ringer til mig engang imellem,da han gerne vil have en at betro sig til.
Vi er de bedste venner,trods det at vi var kæreste i 12 år,og blev derefter bare venner,og stadig er det.Det er også meget anstrengende for ham,at hun har 2 børn på 4 år,som skal være der hveranden wekend med hende.Hveranden wekend er de hos deres Far.
Som min ex selv siger.Jeg er ikke tyben til små børn,da det giver for meget uro.Han kan ikke tage ansvar for så små børn og en Mor som allerede vil bestemme dagens rytme når hun er der.Min ex er landmand,og er hængt meget op med sit landbrug,så han har rigeligt at se til.-Jeg blander mig ikke i noget,men lytter gerne til ham,og han vil altid være velkommen til at ringe til mig,eller besøge mig hvis han vil det,helt uden pligt af nogen art.

Der er så skønt på landet...... John Deere
Vil du bare underrette os om status på dit ex-forhold, - eller har du noget du vil spørge os om?

Men ellers synes jeg du skal lade denne travle agro-mand holde styr på sit spændende, selvvalgte kærlighedsliv...

- du får så så dermed meget bedre tid til at passe din egen næringsvej....

Vh.

ditto her Anonym
lige mine ord - griner stadig. Da sku for mange kvindemennesker som har så travlt med andres liv at de glemmer deres eget.

Har du misset? Anonyym
at hun skriver hun lytter?Og det var så det... Ikke noget med at råde til noget.