NU skal jeg skilles

NU skal jeg skilles toersnorkel
Jeg har tidligere skrevet et indlæg (http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=41&posting=490061)hvor jeg forklarede mit problematiske forhold. Nu viser det sig at jeg er blevet ført bag lyset af min kone i snart 8 mdr. Heldigvis fandt jeg da ud af det, så at min kone ikke kunne blive ved med at bo sammen med mig, bare for at score kassen ved et senere hussalg.

Siden sidste indlæg har min kone og jeg flyttet i vores nye hus. Jeg knoklede hele min sommerferie på at bygge færdigt, så vi kunne flytte ind i starten af august. Min kone har hele tiden sagt at hun ville skilles, men jeg har jo i min naivitet forsøgt (og håbet) på at vi kunne finde sammen igen. Specielt nu var vi sammen var flyttet osv. Det skal siges, at vi har levet som mand og kone, undtagen på det seksuelle, hvor der intet har været siden 25/3. En af betingelserne for at jeg ville gå med til dette arrangement var, at min kone skulle afholde sig fra enhver kontakt med hendes tidligere elsker og at vi skulle være ærlige overfor hinanden. Til min store forfærdelse, finder jeg så i weekenden hendes mailkorrespondace på hotmail (ja man skal jo aldrig sige gem adresse OG password) og finder ud af at de har temmelig meget kontakt der. De indlæg egner sig bedre til gengivelse på de grå sider end her, og jeg kunne se at de havde aftalt at mødes for at have sex. Min kone var/er helt klart den udfarende i at arrangere. Han virker lidt kølig, men ikke afvisende. Min kone var så også taget afsted (det er begivenheder for over 1 måned for jeg opdagede korrespondancen)på kursus hvor han så skulle komme. Han dukkede aldrig op (tag den bitch), hvorfor hun så stod der med en lang næse.

Der var/er helt klar en vilje fra hendes side til at være utro med ham. Hun har overtrådt alle de betingelser jeg opstillede for at ville fortsætte med at leve som vi gør, men det var åbentbart mere vigtigt med ham. Det har fået mine øjne op og vi har derfor indsendt begæring om skilsmisse pga utroskab. At utroskaben ikke fysisk fandt sted, var jo ikke på grund af hende - ergo har hun været utro på alle punkter, undtagen det fysiske. Den er jeg sikker på ville holde i retten (det samme er min advokatven), og hun skrev da også under. Det pudsige er nu, at hun virkelig får smæk økonomisk - hun har en kapitalpension der skal deles, min pesion tilfalder kun mig. SÅ KAN HUN F....... LÆRE DET!!!! ;-)

Det havde jeg egentligt slet ikke tænkt over, nu var bægeret bare løbet over. Men "det" kan jeg jo ikke klage over. Hun viste det til gengæld godt - det var åbentbart derfor hun ville trække skilsmissen - men fi.... trængte åbentbart for meget. Han skrev ikke under - hun ville ikke spørge ham (han bor også 200km væk) - han har nemlig nok at se til, da jeg også lige snakkede lidt med hans samleverske. Hun udbad sig selv en kopi af mails, så må de jo tage den derfra. Det går nok endda - hun har jo indrømmet utroskab.

Men summa summarum - nu er det uigenkaldeligt - jeg skal skilles. Sjovt nok er jeg lettet - kender I det?

Holda kæft hvor du ynkelig Anonym
SOm jeg skrev tidligere

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=41&posting=494598

Du har nærmest forbudt din kone at gå. Hun har hele tiden villet skilles, men det ville du ikke.

Når du så endelige indser, at du ikke kan holde på hende, får hun økonomiske smæk.

Tja - det skal nok gavne din fremtid. NOT!

Din kone er sikkert udmærket istand til at tage vare på sig selv, hvilket man overhovedet ikke kan sige om dig.

Jammeligt!

Du har ret. pug
Der er kun et er der dækker. KLAMT!!!!!

Haha nice one there Aquafrech
Ja sådan kan det jo gå, held og lykke til dig og din x-kone fremover herfra :-)

ahwa? Aquafrech
hun fortjente smæk og hun fik smæk, det hele endte jo godt ;)

Konen havde en elsker, de hyggede sig sammen så kan de passe sig selv, hun og ham kunne ikke enes om de regler de havde opsat og nu er de ikke sammen mere, det er jo godt.

tillykke sunnyboy
det lyder fedt for dig.. ja utroskab så er det kun den hårde måde der er ok .. ja advokater er ret sjove *S*
ha et fedt liv og vær ikk så naiv en anden gang.
hold altid lidt afstand t kvinder de er født ustabile *S*
mvh Jake

ps tja så ser vi hvor mange ting jeg hører for det *LOL*

Ikke rigtigt anonymQ
Du skriver at der stadig er flere mænd, der er utro end kvinder.
Det passer nu ikke. De seneste undersøgelser viser, at kvinder faktisk er mere utro end mænd.

sikken en gang vrøvl! målløs
ja undskyld jeg siger det, men hvorfor pokker flytter du i et nyt hus med en kone der vil skilles? og hvis hun er en normalt fungerende kvinde, hvorfor har I så ikke sex i 8 mdr.!?

Det er da godt du kan få del i hendes pension, nå du nu ikke kan få del i andet!!

Jeg tror det er godt, at i bliver skilt........

Hvis i var Anonym
Gift da i flyttede ind i huset: har hun krav på det halve af friværdien-med mindre at du har særeje- og læser du loven om utroskab, er det ikke at være utro at skrive frækt sammen med en anden:
Utroskab vil i retten kun være hvis du kan bevise at hun har haft kønslig omgang med en anden:

Du kan jo henvise din Hustru til mig, så skal jeg finde en Advokat som kan pelse dig i retten

Tja, toersnorkel
Jeg (og min advokatvenner) tror ikke din definition på utroskab den gælder - det behøver ikke kun at være den fysiske agt, min kone havde truffet beslutningen og hendes del for at det kunne ske - han kom bare ikke. Men egentligt er det også evindeligt ligegyldigt, hun har skrevet under på papirerne og selv sendt dem. Selvfølgelig skal hun have halvdelen af friværdien, har jeg påstået andet? - Huset skal jo sælges. M.h.t. kapitalpensionen så var det ikke den udfarende kraft i forhold til beslutningen om skilsmisse, det var utroskaben!

Jeg er berettiget til de penge i følge loven, man kan altid diskutere om det er fair, men det hører ikke hjemme i dette forum. Man kunne også diskutere om hun bør/burde opkræve børnebidrag, da jeg passer børnene ligeså meget.........

Endeligt, så kan jeg ikke se hvor du vil hend mht. advokat - selvfølgelig skal der advokat på, således at vi begge får det vi skal have. Ingen tvivl om det - det er jo mine børns mor vi taler om. Jeg kunne jo altid bare have indsendt en begæring om seperation/stævnet hende, det vil have givet samme resultat mht det økonomiske. Det er ikke et spørgsmål om hvornår skilsmissen træder i kraft, men et spørgsmål om hvornår seperationsbevillingsansøgningen (pyha - langt ord) bliver indsendt. Ved at indrømme utroskaben, opnår hun/jeg bare at prøvetiden på de 6 mdr ikke eksisterer. Nu har vi jo haft en prøvetid på 8 ndr indtil nu, så vi har ikke brug for mere.

Forstår godt din kone Snorkel
hun får min fulde støtte for jeg ligger og elsker med hende sammen med de andre her på jobbet.

Lige en lille lovtekst toersnorkel
Glemte lige at tilføje de ord som loven siger (Lov om ægteskabs indgåelse og opløsning
Justitsministeriets lov nr. 256 af 4/6 1969)
"§ 33. En ægtefælle har ret til skilsmisse, når den anden ægtefælle har været utro eller har deltaget i et lignende seksuelt forhold."

Den sidste sætning er relevant, da den i følge mine kilder dækker for hvad min kone har foretaget sig.

sludder anonym
jamen jeg vil da gerne give dig en lille bemærkning for den kommentar. Såfremt du mener at kvinder er født ustabile, er jeg klart af den opfattelse at du må omgive dig med de forkerte af slagsen, for jeg har da sjældent hørt ligende generaliserende nonsens.

med venlig hilsen
en kvinde der hverken er født ustabil eller blevet det siden hen :-)

Tror hun fortsat vil indrømme det? Anonym
Hun vil påstå du har tvunget hende til at skrive under, og hun vil påstå hun har levet under psykisk terror. Og hun har jo ret! Du er ikke rigtig klog. Tænk engang at du forsøger at tvinge hende til at blive hos dig. Det har da kun fået hendes foragt for dig endnu mere frem.

Og du kommer til at betale børnepenge, uanset hvor meget du så passer dem. Den der ikke har børnene boende på sin adresse, er pligtig til at betale for barnets underhold hos den anden forældre.

Jeg håber hún flår dig til sidste blodsdråbe.

Du skal nok finde dig nogle andre advokatvenner Anonym
For dem du lytter til nu, ved tilsyneladende intet.

En underskrift fra din kone bliver udelukkende betragetet som et forsøg på en hurtig skilsmisse. Der skal indrømmelser til fra hendes elsker også, ellers er det fuldstændig betydningsløst hvad du har tvunget hende til at skrive under på.

Søg hjælp i psukiatrien - du har voldsomt brug for den.

Underskrift... toersnorkel
Vi har sendt papirerne op til elskeren. Hans kæreste er adviseret - han skriver under. Så drop du bare dine udgydelser, min kone vil jo også skilles. Det her bliver bare den hurtige løsning, vi er begge enige om at 8 mdr har været nok. Hvis du vil fokusere på det økonomiske så gør du det. Jeg fokuserer på at komme til at se mine børn så meget som muligt og bibeholde mit dejlige forhold til dem.

"Og du kommer til at betale børnepenge, uanset hvor meget du så passer dem. Den der ikke har børnene boende på sin adresse, er pligtig til at betale for barnets underhold hos den anden forældre.

Jeg håber hún flår dig til sidste blodsdråbe."

Det hedder altså børnebidrag - børnepenge får alle af staten. Det er ikke adressen der er afgørende, det er om man bidrager. Man kan aftale hvad man vil, og jeg har foreslået min kone en endu bedre aftale for begge parter. Hvad den går ud på vil jeg ikke beskrive her i detaljer, men den vil give bidrag efter hvor meget man har børnene, og vil indebære at udgifter udover børnebidraget også vil blive dækket. Jeg har til hensigt at bidrage så meget jeg kan til mine børns opvækst som jeg kan, både økonomisk og ved at være der så meget som muligt.
Det eneste punkt hvor du har lidt ret er, at der børnepengene udbetales til, er børnenes folkeregisteradresse, men børnepenge er altså det der betales af staten.

Kartoffelmos sanessa
Ingredienser:
Kartofler . Mælk. Vand. salt. smør.

Fremgangsmåde :

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en gryde til de er møre. Tag en klat smør i en skål og hæld lidt af kogevandet i så smøret smelter. Hæld kartoflerne i skålen og brug en håndmixer og tilsæt lidt mælk den skal ikke være for tynd. smag til med salt tilsidst..

Hvis det var omvendt sushibar
var der ingen der havde reageret sådan. Kender 2 eksempler på, at konen vil have penge ud af mandens firma, selvom hun aldrig har løftet en finger der, eller hjulpet til.

Godt der nu er et eksempel den anden vej.

"Anonym" du er vist en forsmået eks-hustru, der ikke fik hvad du pegede på ved din skilsmisse. So....

Ihhh hvor er du klog Anonym
Det beløb som den forældre der ikke har børnene boende, skal betale til den anden forældre, hedder rent teknisk underholdsbidrag, i daglig tale kaldet børnebidrag.

Det som alle får af staten har INTET med børnepenge at gøre. Det er en børnefamilieydelse.

Og du lagde selv ud med at fortælle hvordan du agtede at flå hende økonomisk.

Men det er kun penge. Hun kommer hel ud på den ande side. Dig, til gengæld, er der ikke meget håb for. Bitter og hævngerrig er hvad du er.

Nej toersnorkel
Jeg er ikke nødvendigvis særlig klog, men.....

Børnepenge er fra staten til børnene.
Underholdsbidrag er den samlede betegning for alle de andre bidrag.(Normalbidrag, tillæg til normalbidrag, ægtefællebidrag og uddannelsesbidrag.)
Børnebidrag er fra forælder til børn.(Normalbidrag, tillæg til normalbidrag)
Ægtefællebidrag er til tidligere ægtefælle.
Uddannelsesbidrag (til børn over 18).

Læs nu på lektien. ;-)

Hvis du ellers kan læse tilbage i indlæggene?

Så vil du kunne se at jeg aldrig har sagt at jeg vil flå hende økonomisk. Jeg har sagt, at REGLERNE p.t., er sådan, at halvdelen af hendes pension tilfalder mig. Det er jo ikke noget jeg har planlagt - kun en bonus. Med hendes opførsel, finder jeg overhovedet ikke at jeg bør/skal give mig på det punkt. Min indtægt har i øvrigt været med til at gøre at hun har kunne spare op...

Læs selv på lektien Anonym
Citat: Det pudsige er nu, at hun virkelig får smæk økonomisk - hun har en kapitalpension der skal deles, min pesion tilfalder kun mig. SÅ KAN HUN F....... LÆRE DET!!!! ;-) . Citat slut.

Se den svada give mig en opfattelse af, du er ude på at flå hende økonomisk.

Staten giver ikke børnene penge. Staten giver børnefamilierne en ydelse, som teknisk set hedder børnefamilieydelse, også kaldet Schlüter-checken. Check seneste udbetalingbilag, hvis du er i tvivl.

Børnetilskud er et beløb man kan søge hvis man er enlig forsørger, eller hvis en af forældrene er under uddannelse eller får offetlig førtidspension.

Underholdsbidrag dækker over samtlige forsørgelsesmæssige bidrag, som man ifølge loven kan være pligtig til at yder, herunder bidrag man som forældre yder til sine børn, når man ikke bor sammen. I daglig tale kaldet børnepenge.

Du bliver mere og mere ynkelig i din klamren til din egen tro på, at du og du alene gør og har gjort det rigtige.

Din kone er heldig at hun slipper af med dig.

Nu er der flere anonyme her Anonym
Jeg er bare en af dem.

Jeg kan betro dig, at jeg aldrig har været gift. Jeg har været tæt på engang, men da jeg forlangte særeje, var han ikke længere interesseret.

Der findes lige så mange mænd som kvinder der udelukkende gifter sig af økonomiske årsager. Set herfra er det netop af økonomiske årsage man skal lade være med at gifte sig.

Det er ganske sjovt det her :-) toersnorkel
for du morer mig virkeligt.
Jeg havde aldrig troet at det kunne blive sjovt at skrive her om et så tragisk emne som en skilsmisse. Du har ret i de fleste af dine definitioner - specielt din definition på børnefamilieydelsen (som rent faktisk er den man kalder for børnepenge) er ret præcis. Børnetilskud har jeg ikke snakket om, det er irellevant her, men skidt med det. Din pasus med underholdsbidrag, kunne du jo ligesågodt have kopieret fra mit indlæg?
Det kan godt være at du har den opfattelse af tingene, mht at jeg vil flå hende økonomisk, I dont care. Fakta er bare, som du åbentbart ikke helt har forstået, selv om jeg mener, at jeg tålmodigt har forsøgt at forklare det:
1. Det var ikke pensionen der var afgørende for min beslutning.
2. Ja gu' fanden er jeg sur og skuffet over hendes optræden, og giver hende derfor ikke noget gratis, som jeg har ret og krav på.
3. Hun valgte at forblive i ægteskabet med henblik på at ville skilles SENERE - alene for at score hendes pension til sig selv. En pension som jeg har medvirket til athun har kunne indbetale, kva min indtægt.
4. Hun viste konsekvensen ved at ville være sammen med elskeren - noget jeg klart havde sagt jeg ikke kunne acceptere - for at skære det ud i pap: Kontakt med ham=skilsmisse. Det vil jeg ikke stå model til.

Selvfølgelig har jeg gjort det rigtige i at ville skilles her og nu - hvad skulle jeg ellers gøre nu? Lade stå til og blive trampet på, ydmyget m.v.? Alle de ting som jeg har fundet mig i, i de sidste 8 mdr, fordi jeg håbede på at vi kunne få det til at fungere?

Om hun har gjort det rigtige? Det må du ikke spørge mig om, p.t. virker det ikke som om hun har den opfattelse, men det er jo hendes egen skyld.

Nej - nok er nok. Den eneste måde at komme videre på for os begge er at blive skilt ASAP.

Du tvang hende til at blive ANonym
Og når du engang kravler op fra dyndet, vil du opdage, at børnepenge, er en betegnelse for de penge man modtager fra den forældre der ikke har børnene boende hos sig. Schlütercheck er en betegnelse børnefamilieydelsen.

Og jo - du har i høj grad givet indtryk af at du vil flå hende. Jeg tror faktisk hun efterhånden er villig til at betale hvad som helst for at slippe for synet af dig. Du tvang hende til at blive, og nu spiller du martyr.

Du kunne have sparket hende ud promte, så havde de 8 måneder ikke været spildt.

Du et en lille latterlig gnom, der tror du kan forvalte andres liv efter forgodtbefindende. Når det så går op for dig, at det kan du ikke, så spiller ud forurettet martyr.

Så længe du opholder dig i den verden, vil du aldrig blive rigtig glad for livet.

Men who cares - du har ødelagt så meget for så mange, hvorfor skulle nogen så bekymre sig om dig?

Slut herfra!

Tvang hende til at blive? toersnorkel
Hvordan i alverden skulle jeg kunne tvinge hende til at blive? - Du er da ikke rigtigt klog, hun har da kunne gå hele tiden? Jeg har hverken lænket hende til huset eller noget som helst. Hvis du mener at jeg vil flå hende, jamen så fred være med det, du er jo alligevel kun interesseret i at komme med galde i dine udgydelser hele tiden. Så der rager mig egentligt langsomt hvad du mener, umiddelbart kan jeg ingen steder i dine indlæg - som jo i øvrigt kan være hvem som helst, når man dækker sig bag anonym, se at du har noget erfaring at øse ud af. Du har helt klart holdninger, forskruede bevares, men dog holdninger. Det virker dog temmeligt bekymrende, at du ikke kan komme med noget fra dit eget liv der kan bidrage.
Det skal dog ikke formørke min eftermiddag, det gør det heller ikke :-), for jeg kender dig ikke - og jeg kan ikke tro at der vil være ret mange der ville være interesserede i at lære dig at kende. Det er du alt for perfid og bedrevidende i dine udgydelser til at kunne have et meningsfyldt forhold til andre ved. Men skidt med det, du må jo leve som du finder "fornuftigt".
Min (eks)kone og jeg skal nu bare have gjort aftalerne færdige og komme videre. Så simpelt er det. Nu får vi se om du vil skrive flere indlæg, jeg kan godt huske fra sidst, at du er meget glad for lige at kunne fyre et par perfide bemærkninger af som, hvad du tror er en kamp for at lov til, kan få dig til at fremstå som klog og dygtig. Det gør du bare - som sagt så morer du mig, så bliv du bare ved ;-)

Perfide bemærkninger? Annemone.
Det er vist dig der mest perfid.

Har brugt lidt tid på at læse dine indlæg, også de gamle.

Din kone er heldig, at hun slippe væk fra dig. Forhåbentlig tager hun dine børn med sig, for dit småtskåret sind, vil forgifte dem og deres opfattelse af livet.

Søg hjælp - ellers kommer du aldig videre.

"dit småtskåret sind"? toersnorkel
Nu skal jeg naturligvis afholde mig fra at kommentere din stavning, men kontrollér den lige før du trykker send næste gang :-)

Du har lov at have din holdning, men at skrive "slipper væk"? viser vist at du ikke har fattet utroskabens kerne. Nemlig tillidsbruddet og de sårede følelser. Hvis man bruger utroskab som middel til at "slippe væk", så er man da ikke rigtigt klog? Der er andre og nemmere metoder hvor man ikke skaber så mange problemer for sig selv og sine nærmeste, og hvor man vil kunne have mulighed for at skilles i ærlighed og respekt.

Du har stadig ikke fattet en disse Anonym
Din kone var dig utro. Hvorfor mon? Fordi du intet har at tilbyde hende. Utroskaben er blot en vej ud.

Du truer med bål og brand - du truer med at tage hendes børn fra hende! Så selvfølgelig bliver hun. Men du har stadig intet at tilbyde hende. Jeg har en klar fornemmelse af, at du efterfølgende har dyrket din perfide form for psykisk terror mod hende. Du har udtalt at du har tilgivet og startet på en frisk, men du har udtrykt det modsatte.

Du er et sølle ynkeligt eksemplar af den danske mand. Og du kommer til at leve og dø i ensomhed, for ingen kvinde kan holde sådan et skavt ud.

Kan elskeren stævnes Dwarf
Hej.
Jeg håber på at nogen kan svare mig på, om man kan stævne elskeren for ikke at ville underskrive "erklæring til brug for skilsmisse pga. utroskab" eller om det er en frivillig ting.

Pft