Nu står Skandinavien samlet

Nu står Skandinavien samlet galemathias
På vagt for menneskerettighederne.

Sveriges nye integrationsminister Nyamko Sabine, vil have tørklædeforbud, indtil pigen fylder 15 år. Tvungne gynækologiske helbredsundersøgelser af skolepiger.

Strafferetsforfølgning af forældre som omskærer deres pigebørn.

Ny lov mod tvangsægteskaber og ny lov for æresdrab og æreslemlæstelse.

Hele den svenske befolkning er med mig, siger hun, men pressen er stadig indoktrineret " politisk korrekt".

Jeg vil ændre det, udtaler hun.

Nye tider, det er slut med idiotiet og det platte menneskesyn i Sverige.

Demokratiernes foregangslande Norge Sverige Finland og Danmark er enige.

Kvindeundertrykkelse må ophøre.

Danmark et foregangsland Hjalmar
På udlændingeområdet kan Sverige, Norge og resten af Europa lære meget af Danmark.

Det på trods af at vi stadigvæk er for blødsødne og selvom vi endnu ikke inddrager statsborgerskabet for dem der ikke vil indordne sig.

Hah. Anonym
Puha, en omgang fascistoid tvang. Det er sjovt, som nogle mener, at staten skal blande sig i alt.

Hvordan helvede forsvarer du.. demothios
..at man *forbedrer* demokratiet, ved at fjerne en rettighed?

Det kan være forbandet ligegyldigt med deres tørklæder. Staten skal fandnme ikke komme ind og blande sig i borgernes private og grundlovssikrede rettigheder. De har al mulig ret ifølge grundloven til at udøve deres element af deres tro offentligt, ligesom alle andre borgere har det!

VI ER FORHELVEDE IKKE EN ISLAMISK-STALINISTISK BANANREPUBLIK!

Det er Danmark! Vi er en demokratisk retstat, baseret på frihedsrettighederne. Uanset hvor åndssvag man måtte finde det at binde et stykke stof om sin knold, så ER DET BORGERENS EGEN FORBANDEDE SAG!

Vi skal fandme ikke ofre vores grundlovssikrede rettigheder på sådan en gang stalinistisk politik!

Fy skamme dig anonym
Ævlequist komme efter dig, han pege stor finger efter dig

Rigtig god pointe modild
du har der, men det er ikke noget, der er særligt indlysende for de utilpassede.

Under stående ovationer fra de utilpassede fjerner man de selvsamme frihedsrettigheder, man anvender som det stærkeste eksempel på forskellen mellem dem og os.:)

Vi lever i den mest enfoldige periode i verdenshistorien. Det er mageløst.:)

V.H. Modild

Vrøvlehoved galemathias
Det er ikke en demokratisk rettighed t bryde en demokratisk vedtaget lov.

Mord og lemlæstelse er ikke en demokratisk rettighed.

Heller ikke tørklædetvang.

Måske er det sådan i de kredse du bevæger dig i.

Men så søg andet ståsted. Længere er den ikke.

Og til dig Modild galemathias
Man skal lede meget længe efter sådanne ubegavede ovationer, som du altid slynger omkring dig.

Din respekt for det frie demokrati kan som bekendt ligge på et meget lille sted.

Ligeledes din indsigt i samfundsforhold, eller almindelig anstændig empati.

Du er et nul, min ven.

Stalinister demothios
"Det er ikke en demokratisk rettighed t bryde en demokratisk vedtaget lov."

Hvad vrøvler du om?

"Mord og lemlæstelse er ikke en demokratisk rettighed."

Så langt, så enig.

"Heller ikke tørklædetvang."

Ingen tvinger dem til at tage tørklæde på, lige så lidt som ingen tvinger muslimske mænd at afholde sig fra at drikke, eller at man tvinger mig til at holde jul. I Danmark har vi religionsfrihed. Det gælder alle trosretninger. Man skal være fri på åben gade at udtrykke sin religiøse overbevisning. Arbejdspladsen er en hel anden sag. Der kan man gøre som man vil.

"Måske er det sådan i de kredse du bevæger dig i."

Jeg er opdraget til respekt for loven og færdes blandt mennesker der heldigvis alle er tilhængere af demokratiet. Du og din nyfundne svenske vens kredse er let nok at udpege: Stalinister og andet sådan rakkerpak.

Delvis enig... anders_engberg
Hejsa...

Enig med dig i, at der ikke bør være forbud mod at bære tørklæde. Det er nemlig den enkeltes eget valg - dog træffer mange unge muslimske piger ikke det valg selv! Så måske skal man gøre mere ud af information og integration.

Groft sagt, glemme 1. generationen - men satse på at integrere fra 2. generation. Selvfølgelig ikke glemme 1. generation - men 1. generation kan være meget svære at gøre modtagelige, da de kommer fra helt andre forhold.

Som indvandrer, tilflytter etc bør man tilpasse sig, i det mindste respektere de love og normer vi har i DK. Men vi skal respektere at de har lyst til at gå med tørklæde - og "deres egne" bør/vil forhåbentlig med tiden lære og forstå at det skal være af egen fri vilje - og respektere at deres efterkommere vælger at integrere sig og er med til at få integrationen til at hænge sammen.

Angående omskæring, der er jeg enig i, at det bør forbydes ved lov, da jeg anser det som mishandling, også pga det kliniske miljø, eller mangel på samme, det foregår i!
Og måske er en tvungen gynækologisk test en måde at holde øje med problemet - ligesom drenge ved skolelægen for sin første "berøring" i skridtet i de unge år... for at se om kuglerne er faldet på plads.

Selv som borgerlig, så tror jeg på at dialog er vejen frem - og tror ikke at det er umuligt for kristne og muslimer at leve sammen. Men det kræver en indsats - nu og her.. og synes der bliver lavet nogle gode tiltag nu.. og håber de virker.

Og den stramme udlændingelov - den ser jeg stadig nødvendig - indtil vi har fået styr på alle "vores" nye naboer, som er flyttet ind..

God søndag

;o)
Anders

rart at høre demothios
"Enig med dig i, at der ikke bør være forbud mod at bære tørklæde. Det er nemlig den enkeltes eget valg - dog træffer mange unge muslimske piger ikke det valg selv! Så måske skal man gøre mere ud af information og integration."

Jamen, helt enig. Det er jo ikke kun danskere, der skal have åbnet op for at der er andre måde at leve et korrekt liv på. Private oplysningskampagner kunne være et godt skridt hen ad vejen for at unge udlænginge lærte at respektere andre livsformer. Jeg vil dog generelt sige unge, selvom det måske giver mest mening at forholde sig til de mere tilpassede 2. og 3. generations indvandrere.

Det giver sig selv at staten ikke skal blande sig i denne oplysningskampagne. Staten skal ikke fortælle borgerne hvad de skal gøre. Jeg ville gladeligt støtte et privat oplysnings-initiativ, så længe jeg vidste det var 100% privat.


"Som indvandrer, tilflytter etc bør man tilpasse sig, i det mindste respektere de love og normer vi har i DK. Men vi skal respektere at de har lyst til at gå med tørklæde - og "deres egne" bør/vil forhåbentlig med tiden lære og forstå at det skal være af egen fri vilje - og respektere at deres efterkommere vælger at integrere sig og er med til at få integrationen til at hænge sammen."

Igen, helt enig. Som sagt tidligere, det er ikke kun os selv der skal lære tolerance.

"Angående omskæring, der er jeg enig i, at det bør forbydes ved lov, da jeg anser det som mishandling, også pga det kliniske miljø, eller mangel på samme, det foregår i!
Og måske er en tvungen gynækologisk test en måde at holde øje med problemet - ligesom drenge ved skolelægen for sin første "berøring" i skridtet i de unge år... for at se om kuglerne er faldet på plads."

Ang. omskæring er jeg faktisk lidt i tvivl. Den østafrikanske skik med kvindelig omskæring for at forhindre kvinden i at opleve seksuel nydelse, finder jeg absolut barbarisk og degraderende. Mandlig omskæring har jeg knap så meget et problem med, der er trods alt ikke tale om så stort et indgreb. På den anden side, er der tale om at barnet ikke selv vælger at blive omskåret..tjaa.

"Selv som borgerlig, så tror jeg på at dialog er vejen frem - og tror ikke at det er umuligt for kristne og muslimer at leve sammen. Men det kræver en indsats - nu og her.. og synes der bliver lavet nogle gode tiltag nu.. og håber de virker.

Og den stramme udlændingelov - den ser jeg stadig nødvendig - indtil vi har fået styr på alle "vores" nye naboer, som er flyttet ind..

God søndag

;o)
Anders "

Virkelig rart at se fornuftige liberale mennesker herinde, jeg havde nær troet at stedet her vrimlede med nationalister, stalinister, anti-semitter og konspirationsteoretikere..:D

Vi er flest... anders_engberg
Virkelig rart at se fornuftige liberale mennesker herinde, jeg havde nær troet at stedet her vrimlede med nationalister, stalinister, anti-semitter og konspirationsteoretikere..:D

Vi er flest!!...
Men det er dem der råber højst, der bliver hørt. Derudover tror jeg at debatten herinde er kommet så langt ud på fløjene, at mange med samme holdninger ikke gider mudderkastningen.
Efter bl.a. Lady-in-red's indtog på debatten, så er det virkelig gået nedaf bakke for den gode fornuftige debat uden mudderkastning...

Bare det, at jeg stemmer liberalistisk, gør at jeg bliver kaldt racist og nazist. Og det kan jeg sq godt forstå hvis mange ligesindede ikke vil høre på.

;o)

A

Nej, det er der, galemathias
Hvor du fuldstændig mister overblikket.

Jeg ved ikke, hvad du beskæftiger dig med.Men jeg beskæftiger mig med menneskets psyke.

Tørklædet er en tvang dere pålægges unge kvinder.

Eks. : Omskæring betragtes af somaliske kvinder som anstændighed, og pålægges deres døtre.

Fuldstændigt lallende sindsygt, Men de unge kvinder, piger, indoktrineres.

Og så er det iøvrigt slut fra min side. Man må vel kunne forlange en vis grad af indsigt fra sine meddebattører.

Prøv det din lille knaldperle modild
prøv at debattere samfundsforhold med mig, der er frit valg på alle hylder, og du må gerne få hjælp fra dinne lidelsesfæller.:)

Det skulle jo ikke være nogen sag, med det lidt jeg kender til den slags.:)

Jeg ser frem til dit forsøg.:)

Tsk tsk tsk

V.H. Modild