Nu stiger kunsten

Nu stiger kunsten jetset
Tænk engang, det har fundet sted i SA - det troede jeg ikke var muligt, hvor kvinderne ikke har ret mange rettigheder, hvis de i det hele taget har nogen - men jeg er enig i, at en halshugning er på sin plads, i denne her sag, blot ærgerligt, at han ikke kunne komme til at lide lige så meget ... [:(]

http://www.dagens.dk/krimi/halshugget-efter-drab-p%C3%A5-hustru?utm_source=news.dk&utm_campaign=jubii&utm_medium=link&p=Jubii.Home.Top

Nu stiger kunsten fruppe
I Saudiarabien er det sharia som er officiel straffelov, hvilket giver mere lige straffe til mænd og kvinder, i modsætning til andre lande hvor andre grene af islam samt landsbyråd betemmer om der skal være straf eller ej.........hvilket desværre kommer mændene til gode i de fleste tilfælde.

Faktisk giver sharia også mulighed for at offerets familie kan formilde en straf hvis forbryderen kan give en passende økonomisk kompensation.

Henrettelse af kvinder kan........medmindre de bliver dømt til stening.......også være human idet de enten bliver skudt eller hængt, aldrig halshugget, men forinden har de haft det ret barsk i fængslet.