NUPO KUREN

NUPO KUREN iranskpige27
Jeg har netop fået bestilt nupo-kuren på nettet, så jeg modtager en mindre kasse med nupo shakes på tirsdag. Jeg vil meget gerne tabe mig 4-5 kg snarest muligt.

Er der noget af jer herinde der har erfaring med nupo kuren og ved hvor meget man kan tabe sig ved at drikke nupo?

Den prøvede jeg anonym
for mange år siden.[:O]
Tabte et kilo, var ved at brække mig over at leve af det.[:*(]
Og da jeg gav op kom kiloet igen[:*(][:*(]

La'vær med ,at æde, som du gør Anonym
Jeg ved det!!! For jeg har tabt 13 KG.PÅ ET HALVT ÅR.
Kun ved kost ændring, hver eneste dag, og stort set resten af dit liv.
tænk over hver bid du putter i munden, DET HJÆLPER!![;)]
Folk, som siger de ikke kan tabe sig-- hvis de ellers er raske--
De lyver, de æder i smug. alt andet Nupo - piller osv. er spildte kræfter og penge. jeg har fået 1 is i sommer-- sådan skal du gøre.[:D]
Ellers blir du federe og federe.

den hjælper Lægen
den hjælper kun midlertidigt det eneste der gør at man kan få varigt og nlivende vægttab er at lægge sin mad- og levestil om. Diverse kure, uden undtagelse, hjælper kun her og nu og bagefter henter man den gamle vægt tilbage ret hurtigt og desværre også ofte et par kilo mere. eneste er at lægge livsstil og kostvaner om og det oplyses så tit i både radio og fjernsyn, blade og aviser at man kan undre sig over der stadig er folk der ryger på "fupnummeret" med diverse kure.
Nupo kuren kan for enkelte mennesker endog være livsfarlig, men dette er for ca 7 % af den danske befolkning

god arbejdslyst erfaren slanker
Hejsa,

jeg har selv prøvet nupo pulver i forbindelse med en slankekur. Du skal spise de 8 portioner on dagen for at opnå vægttab, selvom det lyder af meget. Men du skal op på omkring 1000 kalorier om dagen for at holde din forbrænding igang. Jeg prøvede at nøjes med 5 pulvere, men så gik det hele i stå og jeg tabte ikke et gram. Jeg kan tabe 5 kg på en måned ved at erstatte al min mad med nupo. Prøv nogle forskellige smag, jeg var mest glad for den varme champignonsuppe, som jeg tilsatte et glas champignon med 11 kalorier. Jeg købte pulveret i FØTEX, det er nemmere end at købe det over nettet, men jeg ved ikke, om det er billigere. Men alle har ret i, at når du er slut med kuren, tager du kiloerne på igen, hvis du ikke sætter din forbrænding i vejret.
God arbejdslyst
Helle

Jeg tog 2 ½ kilo på shakira
Som sagt i overskriften tog jeg 2 ½ kilo på, selv om jeg havde valgt en af de strengeste diæter (pulver 6 gange om dagen og så 500 gram grøntsager). Så nu holder jeg mig fra den...

Nupo - Nej - detsværre xenia
Har forsøgt de forskellige slags der er, men øv - når jeg rører det op kommer kvalmen. Prøver så en ny smag som jeg ved jeg normalt kan lide, men igen øv - kvalmen kommer med det samme når pulveret blandes op. Har brugt en del penge på Nupo, men har hver gang måttet opgive at få det ned. Det er simpelthen umuligt for mig.

Nupo Bar Nupo-Freak
Hvad med at prøve en Nupo Bar i stedet? Det er (næsten) som at spise en chokoladebar [:)]

Du kan læse mere om Nupo Bar (og en masse andet Nupo information) på http://www.NupoKuren.dk

Slankepulver PlejeProdukter.dk
Der findes alternativer til nupo, på plejeprodukter.dk sælges slankekuren "figuaktiv" - jeg har selv tabt 10 kilo på denne kur over en periode på 10 uger.

Man kommer dog aldrig ud over at motion og kostomlægning er nødvendig for ikke at tage de tabte kilo på igen.

Held og lykke med nupokuren.

Jeg tabte mig meget med NUPO...OG sund mad! Jane123454
Kære læge og co.

Nupo er absolut ikke et fupnummer, det har eksisteret i mange år og er det bedste man kan bruge hvis man absolut SKAL på pulver kur.
man kan ikke leve a NUPO og KUN nupo, men jeg drak 2 shakes om dagen- kombineret med sund mad. I alt 20 kg. har jeg smidt i en periode på ca 1 år, så der er ikke tale om noget hurtigt halløj. Nu- 2 år efter mit vægttab har jeg holdt vægten ved lige og jeg har kun taget 3 kilo på, men det er pga andre faktorer.

Jeg kan kun anbefale nupo - men som alt andet,så skal det bruges RIGTIGT. Jeg drikker en shake i ny og næ og har nogle liggende på mit arbejde i tilfælde af jeg føler en sult midt på dagen inden middagen. Så laver jeg en lækker shake og drikker den ved mit bord og det fungerer FINT.

Når jeg skal i biffen osv. foretrækker jeg en lækker protein bar- gerne nupo- de har ca 200 kalorier i, men i det mindste er der lidt ekstra næring i, istedet for en alm. Twix bar eller lign.

Så bare go for it. Shakesne smager godt med lidt mælk og vand (50 50) , blendet sammen med en stavblender og hældt i glas med isterninger. Lad den stå og trække 4 -5 min. inden du drikker det - så bliver den lidt fyldigere.

Good luck!

nupo. erfaren
erfaring med nupo: smager rædsomt

Det virkede på mig ;) Natasha
^ som sagt virkede nupo kuren på mig.
Det er ikke noget man bare sådan kan regne med, det har meget at gøre med ens kropbygning og forbrænding.
nogen forbrænder bare mere end andre.

Det smager af H...... til, men ++++ fra mig.
Jeg er på nupo 2 uger hver 3 måned for at holde mig vægt.

Første gang jeg prøvede den tabte jeg 4½ kg første uge, og 2 kg ugen efter.
Men HUSK at holde pause indimellem, ellers er det meget usundt for kroppen.

:)

Nupo Karen Lise
Er der nogle, som har været på Nupo, der ved hvor længe man kan være på den? Er det f.eks. okay, at spise Nupo i hverdagen og så nogenlunde normalt, men stadig sundt, i weekenden?? Virker det så alligevel?? Eller bliver kroppen bare "forvirret"??

Kh Karen Lise.