Nutidens landsforrædere!

Nutidens landsforrædere! rodvad
Den højre kulturradikalisme, islamisme og nazisme drages af hinanden af et fælles had mod den almindelige danskers åndsfrihed og ytringsfrihed.
De har samme trang til at censurere det frie ord og lukke munden på de "forkerte" og politisk ikke -stuerene! Det er på høje tid at den danske befolkning indser, hvor meget skade disse partnere forvolder i vort samfund! -Vi frihedselskende danskere skal ikke underlægge os denne herskende klasse og acceptere deres opfattelse af pænhed og ensretning! Skulle de kunne forbyde os at at tænke forbudte tanker eller udtale forbudte ord?

Kære venner, luk øjnene op og konstater denne rådne alliance mellem disse selvbestaltede "danskere", nazister -og Islamister som har invaderet Danmark! De tre trækker på samme hammel. -Indtil videre har de 3 (tre) LEGALE våben at bruge imod dig for at nå deres mål: -1. spille på dine nationale følelser, og at skide på hvad internationale organisationer kalder ægte flygtninge -2. kalde dig kommunist/islamist m.m.m. hvis du udtaler dig kritisk om DF og dansk front -3. fortolke ytringsfriheden anderledes end fru Kjærsgaard, true med injurier -som bruges i flæng, -ethvert sagsanlæg modtages med kyshånd af den samlede presse og TV, selvom sagsanlægget ikke har en anstændig chance for domfældelse!

Vi har pligt til at værne om vor grundlovssikrede ytringsfrihed! -der er alt for mange, som ønsker at begrænse den, selvom de påstår noget andet! -Har jeg ret?

Nu har du igen. Mjølner.
Spist de der svampe!..... og derfor kan du ikke rigtigt holde styr på hvad landsforræddere er!.... "en landsforrædder er en der forråder sit land og sit folk, og arbejder i en fremmed sags tjeneste" !......

Så i lyset af dette kan jeg ikke se andet end det må være DIG, og dine Røde kumpaner der er de virkelige "landsforrædere" !.

Nå nu tager man vanallan
Lirs metoder i brug, og kopiere indlæg fra andre???

Mon du også deler LIRS syn på sex med børn?? Sørgeligt at den røde so ikke tør stå ved sine ord og sletter indlæg der fanger hende??

Jeg troede faktisk at du var klogere og kunne klare dig uden at bruge LIRs metoder, men jeg tog fejl, du er lige så håbløs dum som alle andre på venstrefløjen. Desværre har venstrfløjen ikke patent på at blive dræbt af muslimernes terror, for om nogen fortjener at blive sprængt i stumper er det folk som dig og LIR

Landsforræderi rodvad
er når man vil indføre diktatur al la DF, ingen politisk parti fra enhedslisten til KV vil diktatur, det står DF alene om. De har ingen respekt for de danske demokratiske værdier, for dem er det kun DF der må tolke og tillade ytringsfrihed. Holdningen er den samme hos DF, islamister og nazister.

Ekstremisme karpa
har eksisteret lige så længe mennesket har levet i kulturformer.
Ekstremisme findes i mange udgaver, se bare her-
http://www.ekstremisme.dk/?page_id=16

Du ryger måske. Mjølner.
Også hash?..... du forstår stadig ikke hvad landsforræderi er!.... men det er vel heller ikke at forlange at så svært et ord skal hunne forstås af så lille en hjerne som befinder sig over din hårgrænse.

Ja!. Mjølner.
Det er du et levende bevis på !.

Må du have rodvad
Hash for at "tænke"?
Jeg kan godt se at jeg har trådt på en øm tå. Tænk at kalde et udanske diktatorisk, nationalistisk og islamistisk parti for udansk, det er jo netop disse følelser at diktatorerne regerer på, er du ikke med os, er du mod os. Enten er du det disse regner for DF eller også er man islamist. I forstår ikke at ingen af de dele er dansk, hverken DF eller islamist.

Undskyld!. Mjølner.
Har lige fået at vide at det ikke skyldes svampe, og hash....... men Syfilis i 3 stadie!.... beklager.

Kan godt rodvad
se at du ikke tager alvor alvorligt. Tænk at nogen kan sætte ord på hvad DF står for, det er helt utilgivelig.
Kan også godt forstå at man må være påvirket af stoffer, eller være alvorligt syg for at være tilhænger af et sådant diktatorisk, udansk politisk parti.

Jeg har aldrig sagt Mjølner.
Jeg var tilhænger af DF..... Jeg er snarere tilhænger af at holde Venstrefløjen fra magtan!..... for disse fantaster kan da ødelægge alt godt som er i samfundet, samtidig med at de er utroligt gode til at bruge andres penge!..... skatter og afgifter.

Antydninger rodvad
Du har tidligere antydet at du er imod velfærd, de røde kan sikre velfærden, som de med tiden har opbygget. Derfor hader du dem, de har sikret at det ikke er de få der sidder på alle privilegierne, men at goderne er mere fordelt end i bananrepublikkerne.
Det er sådanne som dig der er udanske, danskerne er ikke indstillet på at fjerne velfærden, medlemmer af VK partierne tør hellere ikke sige at de vil af med velfærden, for de ved at det er udansk, det er landsforræderi at skjule sådanne hensigter når flertallet af danskerne er imod.

Anstændige Rodvad ja da....
Jeg kan se du har de sædvanlige brokkehoveder og uintelligente debattører kun med et formål at ødelægge dine indlæg. De har de samme tumpede påstande. De kan ikke argumentere ordentligt, mangler empati og overskud til at give noget som helst. De kan kun hade, hvor må deres liv være elendig, man kan kun har medlidenhed med dem.

Tak for dine mange soberte debatter

Hygge til dig

Ja da da... Anonym nr...
Hvor er det godt, at dit alter ego kan træde i karakter og trøster dig, når de slemme uintelligente debattører ødelægger dit begavede velargumenterede indlæg.

Takker rodvad
Det var pænt af dig at give ros, men helt ærligt, selv om det varmer, er det ikke det jeg er ude efter.
Jeg syntes at alle skal kunne hævde sine holdninger, bruge sin ytringsfrihed at hævde sine synspunkter.
Jeg kan godt, med respekt, debattere med en konservativ, om konservative holdninger.
Det er 3 grupper det er helt umuligt at debattere med, det er de fleste DF tilhængere, fordi de giver de fremmede skylden for sine egne mangler. Så er det kommunisterne, de debatterer på niveau der grænser til det demagogiske. Og så er der islamisterne, de er lige så doktrine-rede som de andre to nævnte grupper.
I virkeligheden kan man debattere med og mod alle holdninger og argumenter, dersom man møder gensidigt respekt, lytter til den anden, og selv har på fornemmelsen at den anden lytter, og forstår hvad det er man mener.
Det danske samfund og kultur vil ikke bestå dersom ikke alle nuancer får lov til at bestå, derfor hader jeg alt der lugter af diktatur.

Jeg kan ikke være mere... demothios
..enig. Når jeg hører danskere...(DANSKERE!) der støtter forbud mod tørklæde på offentlige steder, kan man komme i tvivl om hvorvidt vores Grundlov er truet. At man aktivt støtter ideer der underminerer Grundloven, kan der ikke antages at være tale om andet end landsforræderi.

Jeg vil dog også sige at når ekstreme venstreorienteret snothjerner støtter islamisk fundamentalisme med den "undskyldning" at "vi" har behandlet dem slemt og at vi "fornærmer" dem, bør man være ligeså meget på vagt. Den ene part er ligeså farlig som den anden.

Vi skal aldrig undskylde overfor dem, men vi skal heller ikke blive som dem. Det er det de tyrannofile vil have. Islamisterne, kommunisterne, nationalisterne, hele bundtet ønsker Grundloven brændt og frihedsrettighederne glemt, så de kan indføre deres favorit-tyranni.

Maskeforbud rodvad
mener jeg er i orden fordi ingen skal have lov til at skjule ansigtet. Men tørklædeforbud er ikke rimelig, besøg en kræftafdeling så kan du se hvorfor.
Ingen skal kunne spille på den dårlige samvittighed, se bare Israel, under krigen led de europæiske jøder meget, det spiller de mellemasiatiske jøder på i dag, de ligefrem misbruger det.
Vi må kunne bevare ytringsfriheden til at udtale hvad vi mener og tænker, med et rimeligt hensyn til andre.