Ny bil for de fart glade

Ny bil for de fart glade claespedersen
En ny bil som er ganske velegnet til at nedsætte vestens forbrug af fossil brandstof som bør kunne sælges i Danmark, og selvom vores borgerlige regering siger, de gør alt for fremme vedvarende energi, så er det alt for lidt, vis vi skal få vent den truende miljø katastrofe som truer hele økosystemets balance på jorden.

Det er ganske utroligt vi regering der foreslår at 16 årringe, skal kunne køre bil med en voksen ved sin sige når det allerede på nuværende tidspunkt koster samfund, og mange penge ved folk sidder fast i bilkøer i vores byer.

Jeg forstår ganske enkelt ikke vores regering ikke kan se fornuften i at momsen bliver fjernet på biler, der skåner vores natur og miljø mest muligt, og gør en aktiv indsats for få flere til at tage cyklen på arbejde. Der vil det også være ret hensigtsmæssigt at få fjernet momsen på el-cykler og almindelige cykler, samt er ganske enkelt ingen sammenhæng at føre krig imod terrorisme og for demokrati når langt de fleste af dem deltog i terror handlingen imod World Trad Cntret d. 11 september 2001 kom netop fra Saudi – Arabien, og er et af den mindst demokratiske lande i mellemøsten.

Derfor er vigtigt alle med en lidt større menneskelig og økologiske forståelse prøver at få vores politiker til forstå alvoren af denne sammenhæng skal Danmark forsat indirekte støtte lande der på ingen måde arbejder for en bedre og mere åben verden ved at købe olie for milliarder i et land, der støtter totalitære skole systemer økonomisk rundt omkring i verden.

http://www.youtube.com/watch?v=s-TxjHHAOp4&mode=related&search=

Mvh

Det er klart at Anonym nr. 2000
du ikke forstår regeringens politik, da du er socialist. -Sådan må det nødvendigvis være.

Jeg forstår det godt og er tilhænger af C!

Jeg holder med Brønby. claespedersen
Men dog må jeg pt. erkende FCK er bedst, og sådan er det også med den socialistiske samfundsmodel er nu engang bedre en den borgerlige.

Vi kan ikke lade marked styre vores miljø politik hvor der bliver tænket i her og nu løsninger, og havde vorer tidligere regering ikke støttet Vindmølle industrien så havde Danmark haft den store indtjening på produtionen af møller som vi tros alt har.

Men vores nuværende regering har sat udviklingen tilbage i kraft af man ikke forsat støtter vores egen hjemme marked som jo lidt vigtig i forhold til den forsatte udvikling af møller kræver for at gøre dem bedre.

Mvh

Det er godt Attila
at være bevidst om hvad man tror på, det er der rigtigt mange der ikke er og de vil derfor ikke kunne forstå de større konsekvenser ved de forskellige idée/ideoligier. -Du virker som om du kan se konsekvensen af socialismen og liberalismen og drages af socialismen. -Det respektere jeg fuldt ud.

Jeg ser også de omtalte konsekvenser og drages istedet af liberalismen.

Vi har forskellige meninger, fordi vi har et forskelligt menneskesyn!

Det er imidlertid vigtigt at understrege, at den ene ting ikke er bedre end den anden. -Hvilken der er bedst, kommer helt an på hvad for en person man er... forskellige personer har forskellige meninger. Det "rigtige" for dig, er ikke nødvendigvis det "rigtige" for en anden!

Derfor er det, og vil altid være sådan, at politisk enighed aldrig vil eksistere.

Jeg prøver at fremme det jeg finder "rigtigt" og du prøver af fremme det du finder "rigtigt", men ingen af os kender det "rigtige", da det ikke eksistere!

Det vedkender jeg mig. claespedersen
Jeg kender ikke sandheden og må i mange af mine synspunkter høre på hvad andre med en større viden siger for kunne danne mig en mening.

Men dog ved jeg fattigdoms problemerne er på ingen måde blevet mindre i denne verden efter muren i mellem øst og vest blev fjernet.

jeg synes på mange måder den liberalistiske ideologi har vist den trækker ikke de fattige med på vognen.

De sidste tal jeg læste udsendt af FN konkluderede at 860 millioner lever under fattigdoms græsen og det mennesker, som ikke får det at spise de brug fo hver dag, så det er absolut fattige.

Jeg kan ikke forstå den fornægtelse hos de liberale og tro marked kan styre sig selv når det handler om tage beslutninger, der kommer flest mulige til gode.

Hvorfor skal vi dog være afhængige af olien fra golfen når, vi kan udvikle mere miljø rigtige energier eller hvorfor skal vi sælge kyllinger til Afrika når de udmærket selv kan produsere kylinger osv.

Mvh

Der vil være Attila
større forskel på rig og fattig i en liberal verden, end i en socialistisk. Ja.

Min mening:
Frihed til selv at bestemme er det vigtigste og intet bør stå i vejen for friheden.
Lighed er ikke lykken.
Forskel = dynamik. Og dynamik giver livskvalitet.
Det er ikke min pligt at tage mig af andre, medmindre jeg selv vælger det.

Og sådan kunne jeg fortsætte...

Du er ikke enig... det ved jeg. Det respektere jeg!

Men du vælger at gøre det. claespedersen
Det er ikke din pligt at tage dig af andre, men du vælger at gøre det og jeg ganske overbevist om at møder du et trafik offer, der ligger hjælpeløst helt allene i grøft så regere du på det og prøver at hjælpe vedkommende uden tænker over.

Men overvej med dig selv hvorfor? du gør det og prøver at hjælpe person, og det selvom du bare kunne køre videre ingen vil opdage du havde været der.

Det ikke handling du bliver udført af en pligt men fordi den følles rigtig "har jeg ret"?

Mvh