Ny hjemmeside - CMS (Typo3)

Ny hjemmeside - CMS (Typo3) uden megen viden
Hej

Jeg arbejder i et mindre firma. Vi har pt. domænenavn og vist også webhotel ved Wannafind. Vores nuværende hjemmeside er lavet i Frontpage, men vi vil meget gerne have lavet en ny hjemmeside, som ser mere professionel ud...

Jeg er derfor på jagt efter et Content Management System, hvor det er let selv at designe en hjemmeside, og som kan virke sammen med Wannafind. Jeg har kigget nærmere på Typo3, men er i tvivl om, det er for "svært". Er der nogle, der har erfaringer med det system? Eller er der nogle, der evt. kan anbefale et andet system? Findes der et system, hvor man ikke skal være super professionel for at designe en hjemmeside, og hvor det er nemt at redigere i siden?

Vi overvejer i øjeblikket, om det er bedst/mest optimalt at få en person/mindre virksomhed til at designe hjemmesiden...så vi selv kun skal lægge tekst ind. Er der nogle, der kender et godt sted? Og hvad koster det at få en hjemmeside designet? Ved, det afhænger at mange ting, men snakker vi om mange tusind kroner eller hvad?

På forhånd mange tak for hjælpen...

... anonym
nu kender jeg ikke din baggrund for design. men med fare for at det måske vil se uproffesionelt ud en gang til ville det så ikke være bedre at få nogle til at lave et design til dig hvor der så er et cms system bagved det. så du stadigvæk stadigvæk kan oprette de sider du vil have osv. men med et proffesionelt design til firmaet? i denne sammenhæng vil jeg nævne at jeg har et par venner som i øjeblikket arbejder med lige nettop denne type udvikling af sider. De er begge meget seriøse omkring deres arbejde og har også været med til at udvikle større løsninger for forskellige firmaer. Men er på nu værende tidspunkt ved at udvikle en hjemmeside til dem selv og til kunder. hvor de bruger deres eget scm system til deres hjemmeside, samtidig vil det være sådan at man kan købe monduler til hjemmesiderne og derfor få dem udvidet med flere forskellige så galleri, udvidet nyhedsarkiv osv. deres firma hedder www.nsweb.dk og jeg ved at de kan kontaktes igennem denne side.