Ny hund - voldsom fremmede

Ny hund - voldsom fremmede Hunnien
Min kæreste og jeg har taget os af en misrøgtet labrador/amstaff blanding, hun har været en del igennem af både tæsk, ingen mad, indespærring, hun er 3 og har fået hvalpe to gange. Efter hun er kommet hjem til os har hun bare ændret sig, fra at komme ud og sige undskyld hvis der blev pisket for hårdt i gryden nusser hun nu med vores to katte (hvoraf den ene også har været misrøgtet som killing og egentligt var overbevist om at hunden nu var enden på hans verden) hun er bare et guldfund for vores lille familie, hendes taknemmelighed udviser hun hver eneste dag ved at være så uendeligt tålmodig, dejlig og bare gennemført sød.

Vi bor op af en hundeskov, som vi bruger hver dag. Desværre er der også en ældre herre der har købt hund langt over hans evne. Den er vild, den er teenager han-hund og her halm i ørene, desværre synes han at min hund er rigtigt spændende så når han spotter os tværs gennem skoven løber han fra sin ejer og hen til os. Desværre reagerer min hund i8kke som alle andre hunde og hun er faktisk ret bange for ham. Jeg kan ikke få råbt herren op til den anden hund, situationen tilspidses fra gang til gang og det lader ikke til at han vil forstå at han skal have absolut kontrol over hans hund når han går med den løs, ja, han mener bestemt at det må da være min hund den er helt gal med. Men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal tackle den situation når min hund en dag får nok - der er trods alt amstaff i hende og måske hun får nok en dag? Det ville jeg da få af at være jaget vildt?

Skal jeg tage kontakt til min politistation? I disse dage kan jeg vel heller ikke regne med deres hjælp? Jeg vil bare ikke forvises fra en skov der er offentlig, vi har ingen problemer med andre hundeejere, de lader alle til at forstå hvorfor min hund holder sig tæt til mig og ikke har lysten til at lege vildt.

nemt, du skal manden1
Gøre det helt klar overfor ham, at du ikke vil havde at hans hund løber ned til din og hvis han ikke har styr på den, ser du desværre ingen anden udvej, end at indgive en politianmeldelse på ham, og et eller andet sted ved indgangen til skoven, vil der sikkert også være et skilt, som viser at løse hunde er forbudt.
Vi har selv 2 store hunde, som altid har snor på og mundkurve, når vi går med dem og møder folk, der er ligeglade om deres hunde er løse, råber vi til dem at de skal holde deres hund i snor og gør de ikke det, tager vi mundkurven af vores hunde, for de skal kunne forsvare sig, det er så kun sket 2 gange, hvor vores hunde har bidt løse hunde, så kan de hundeejer lære det.

Har prøvet Hunnien
at få ham til at forstå fornuft, uden held.
Skal det virkeligt helt derud hvor min hund skal bide andre, før han tager det seriøst?
Jeg ville være så ked af at hun kom til skade, at hun skal have den oplevelse, men jeg bekymrer mig da også om hans hund?!

For satan jeg har lyst til at gøre noget drstisk, men det skal ikke gå ud over hundende at han ikke kan styre sit dyr!

ja så er manden1
der kun 1 ting at gøre, du ringer til politiet og laver en anmeldelse og det bedste er at du ved hvem han er, hvor han bor, for politiet tager ikke ud i skoven og venter på at han kommer, tal med nogle af de andre hundeejer og spør dem om de ved, hvor han bor og hans navn, så vil politiet pålægge ham, at holde sin hund i snor.

Tak Hunnien
Det vil jeg så gøre, tak for hjælpen :)

Det er nemlig det bedste Hundegod
også hvis der senere opstår nogle problemer. Så har du allerede dokumentation på han er problematisk.

Fremmede hund Anonym
Hej Hunnien
Ved indgang til alle hundeskove, står der at man ikke må slippe hunden løs, med mindre man har fuld kontrol oven den, så politianmeldelsen er nok den eneste vej, hvis ikke du ved hvem han er, så tage bilnr. Hvis den kommer, så få line på din hund, så den ikke er løs, i forsikrings øjemed er det så den løse hund der må tage ansvaret, men hvis det sker(hvilket jeg ikke håber),så har du også en anmeldelse på problemet.

Hund og hund imellem.... K33
Hvorfor bed dine 2 store hunde, ligefrem??? Fordi de andre var løse og snusede til dem??

Hvilke racer er de egentligt?

Min er en 2-årig schæfer-rottweiler-doberman-spidshunde hanhund og han er som regel blid som et lam, når der er andre hunde i nærheden- hvis de gør af ham, så siger han ingenting til det og det gør mig pisse-meget ondt!

Hvad skal jeg gøre?

Trods han er 75% vagthunderacer i ham, er han ikke reserveret eller gør, når der kommer fremmede, men hilsner ivrigt som en labrador.

To mænd har idag kaldt ham for henholdsvis "Lille hund" og at han ikke kan gøre nogen fortræd el. lign. og det sårede mig meget, da han er en stor hund på 30,8kg! Store racer, betegnes dé hunde, der vejer over 25kg. bl.a. ifølge de fleste foderproducenters tørfoderposer!

Hvordan kan det være???

Jeg beklager der ikke kun er 1 spørgsmål i denne mail, men jeg har så meget på hjertet.

VH.
K33.

Det dovne danske politi K33
Jeg er ked af at sige det- jeg ville hellere ikke regne med politiet i dén situation- for der er jo ikke sket noget endnu- ingen som helst er bidt endnu, selvom jeg godt kan se, der er stor risiko for det.

Selvom din amstaff-blandingstæve måske vinder, så er der da risiko for at hun får bidsår og skal til dyrlægen alligevel, med efterfølgende langvarig angst for andre hunde...

Så hvis jeg var dig, ville jeg altså lade din dejlige hund slå sig løs i skoven og løbe rundt og snuse, i tidsrum, hvor han ikke er der, for han lyder til at være et egoistisk og amoralsk menneske!

Min schæferblandingshanhund har lige har en amstafftæve som legekammerat, indtil de flyttede og han er også vild med labradorblandinger, som jeg også kan lide.

Og ja- amstaffer har kampinstinkt, så hvis du ikke enten anmelder dem til politiet eller vælger andre tidspunkter, at være der på, ja så bliver der kamp en dag!!!

Det er nok også derfor at den anden hund løber hen og snuser ivrigt- for at tirre hende- men labradordelen har til nu gjort at hun er for blid/nervøs til at sige fra- men tro mig, en dag finder hun sig ikke i mere- den rene amstafftæve, blev hidsig tilsidst, så der måtte jeg sige farvel og tak, inden min schæferblandingshanhund blev flænset, for han er nemlig meget blid og hader at komme op at slås.

Mange hilsner fra
K33.