Ny, kraftig spille-PC?

Ny, kraftig spille-PC? Far til gamer
Hej, jeg søger efter en ny, meget kraftig spillePC med et kratigt grafikkort til min søn. Hvad er toppen af poppen mht. grafikkort? Skal jeg vælge fra ATI serien (4870XT/HD er vel seneste) eller kommer der noget nyt fra nVidia n280GTX evt?

Foreløbigt har jeg tænkt på en PC fra mit lokale PC Lager (bor under 500m fra Århus PC Lager), f.eks. en "Game Speciel - Triple SLI Ultra" herfra:
http://www.pc-lager.dk/computergruppe?gruppe_id=3&type=computere&gruppenavn=Gaming%20PC
(står nederst, når jeg selv konfigurerer den med den vildeste Indel quad kerne, så kan jeg få den for under 22000kr).

Er der andre samlede PCer, som kan hamle op med denne konfiguration?

kan jeg ikke manden1
være din søn, bare en time, jeg ville blive glad for en ny pc. til bare 5000 kr.

Det du skal gøre er at henvende dig i en pc. shop hvor de bygger efter ønske og hyvad de skal bruges til.
Her forklare du hvad den skal kunne og bruges til og sig så at de har frit slag indenfor 200000 kr, men eneste kra er at den skal sparke røv.
Så bygger de en til dig.

re kraftig spille maskine Mark_dk
Hej,

Du kan nok ikke faa en vildere pc end den du linker til. Det hurtigste grafik kort pt er et ATI 4870x2 som f.eks det her: http://www.edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=468205&searchArea=&Soegeord=

Med hensyn til Nvidia triple SLI eller ATI Crossfire saa ville jeg nok ikke bruge penge paa det pt. Problemet er at du ikke faar specielt meget ekstra valuta ud af de ekstra kort med mindre du koere med en mega hoej oploesninger som 2560 * 1600 (30" Monitor).

Det samme gaelder ogsaa for cpu'er. De fleste spil udnytter ikke pt. quad cpu'er specielt meget. Saa med mindre du vil arbejder meget med video / 3d grafik programmer som 3DMax saa hjaelper det ikke saa meget i spil.

Jeg ville dog stadigvaek vaelge en quad processor men nok ikke intel's top model siden du betaler alt alt for meget for en relativ minor performance stigning i forhold til en lidt laver model.

Mvh,
Mark