Ny selvmordsbombe

Ny selvmordsbombe millionalias
Udført af den islamiske terrorgruppe al qaeda.
Hvorfår får de stoppet dette religiøse vanvid?

Håber aldrig at det samme sker i Danmark!
Husk at stemme på DF!

http://jp.dk/udland/asien/article1444090.ece

Al Qaeda anonym
er genopfundet af Bush og co. Det var en flok bjergbønder som rendte rundt i afghanistan i firserne med støtte fra USA til at bekæmpe russerne.
"Al qaeda" er, hvis noget, en ideologi som Bush og co. har fået implementeret i folks bevisthed for at skabe frygt. Medier er efterhånden begyndt at bruge termer som "al qaeda inspirerede" grupper fordi de godt ved at al qaeda som gruppe/organisation ikke ksisterer.

Tsk tsk Gravguld
Ja stem DF, hvis du ikke har noget kendskab til noget udenfor din dør.
Stem DF, hvis du ikke har kendskab til dansk kultur og ikke kan bestå en danskprøve. Stem DF, hvis du har dårligt selvværd og vil booste den lidt ved at se ned på andre mennesker, der ser helt underlige ud.
Stem DF, hvis du ikke har noget arbejde og er på overførslen, vi fjerner din dårlige samvittighed, og giver nogle andre skylden for dit skodliv.
Stem DF, hvis du ikke ved hvad EU står for. (det gør vi nemlig heller ikke.)

en ting jeg altid morer mig over... gubbi_the_great
DF hævder at de vil beskytte de danske værdier. Det morer mig meget for mig bekendt er en af de bedste danske værdier vores nationale empati, tolerence og hjælpsomhed. Eller rettere sagt, det VAR vores største værdier indtil DF for at beskytte dem destruerede dem for tid og evighed.
En muslim er IKKE en terrorist! I så fald ville der være en hel del mere terrorisme. Islam er en trosretning fuldstændig på linje med kristendommen. Hvis muslimer laver ballade i deres religions navn, er det nok snarere deres fortolkning der er lidt fucked up, og nok i højere grad et spørgsmål om kultur.
Det er en ond cirkel. jo mere ekstreme etniske danskere bliver, jo mere ekstreme bliver visse andre etniske grupper også. Ved at stemme på DF hælder du benzin på ekstremisternes bål.

Ej...! dinofelis
Tsk, tsk... som om det skulle gøre det bedre at stemme på DF?!?!

De får sku ALDRIG min stemme!