ny sol mail

ny sol mail seje-anders
efter det nye system er blevet sat op kan jeg ikke se eller læse mine mails, kan godt logge ind men så heller ikke mere. selv om jeg ikke kan se mine mail i indbakken er der så mulighed for at jeg kaan overføre/vidresende dem til min nye mail, jeg har nu haft min sol mail i over 10år uden problemer men det her er godt nok noget lort, hvis det ikke snart kommer i orden er jeg smuttet, det eneste der holder mig tilbage er at jeg skal havde mine mails med mig.

ny sol mail Flanhard
Bruger du Internet Explorer? I så fald vil jeg anbefale dig at prøve Google Chrome www.google.com/chrome, da Internet Explorer er kendt for at lave en masse fejl sammen med mailen.

Dine gamle mails kan du se her: www.sol.dk/mail/gammel-mail bare du er logget på SOL inden du klikker!

Løsningsforslag til information om ny sol mail thomas-f-hansen
Alle disse småtråde, kan man samle under et enkelt overordnet emne.
Evt. under en helt særlig menubutton.

Der kan tilsvarende laves en særlig informationstråd, hvor kun Sol-medarbejdere giver generel information og ingen andre kan kommentere.

Og i det omfang at de gamle mail ikke er forsvundet, så syntes jeg det går rimeligt fint med de nye løsninger.
Det er et valg, at det foregår direkte på sitet, men det giver jo så også mulighed for feedback, selv om nogen lader sig irriterer af det.

ny sol mail stroby1
Hvor lang tid skal det ta at overføre gamle mails, for nu har den i 8 dage stået på
`sat i kø til overførelse`
Det går s... godt for jer.
Adressebogen er så bare en ting mere der ikke funkler for jer.

Godt arbejde......

Dovne Robert kunne fandme ha lavet det bedre, med begge hænder i lommen!

Løsningsforslag til information om ny sol mail Flanhard
Tak for forslaget, vi arbejder på at lave noget i den stil!

De gamle mails er ikke forsvundet. De ligger på den gamle server og kan tilgåes via www.sol.dk/mail/gammel-mail så længe med er logget på SOL som det første.

ny sol mail Flanhard
Som meldt ud har vi desværre nogle udfordringer med importen af de gamle mails. Der gøres alt hvad der kan gøres for at få dette løst, men det er desværre ikke lige til.

Ang adressebogen så skal jeg med glæde importere denne for dig hvis det ikke er lykkedes dig. Send venligst en mail med brugernavn og adgangskode til flanhard@sol.dk så fikser jeg det.