ny solmail hjælp

ny solmail hjælp juliebøg
Så har vi fået ny mail, jeg hader når det sker... er der nogen som kan forklar mig på godt forstålig dansk hvor er mine gamle mails og alle mine sendte mails?? jeg har ikke en eneste og ved ikke hvor jeg skal finde dem henne........... hjælp hvad gør jeg??? jeg er total dårlig til det med computer så det skal bare være i orden. Hjælp er helt i panik for har brug for mine sendte mails og dem jeg bare modtog i går som også er væk.

tjaaahhh eor
Jeg venter også selv RET utålmodigt, da jeg har vigtige filer gemt... ifølge driftsstatus er det et spørgsmål om tid?!?!!!?!?!?!

http://www.sol.dk/support/drift/besked/index.jsp?aid=231690

Tålmodighed Mr.Secret
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10;conference=336;posting=1478614

Ja ja Mr. Secret. Svend Nu
Nu er vi jo alså nogen som har et liv og ikke har tid til tålmodighed. Vi SKAL bruge vores gamle mailes og har ikke tid til at vente dagevis på at det lykkes.

hmm npn
jeg kan slet ikke komme ind på siden........ sol.dk er da kun problemer[:(]

Eniro påstår jetpost
at ingen mails er væk, men datamængden de sender for at flytte mailsne er så stor at det tager lang tid............Jeg tror ikke på dem, jeg tror seriøst at mailsne er væk

hvor er mine gamle mails ?????? loneros
Hej Ja det spørger jeg også om, hvor er min gamle mails, jeg hader når jeg ikke kan finde dem. I kunne da godt ha orienteret os om, at der ville blive lavet om på det.

mvh Lone R

God morgen mocafe dulkis
- så kig lige i din mail igen. Min er i hvert fald på tilgængelig og samtlige mine 18 siders pjat på plads. Jeg kan da se andre herinde har meldt det samme.

God lørdag [s]

Forklaring på dansk dulkis
- Når du går ind i din mailbox, står der en velkomsthilsen. Ude i venstre side er en liste og det første eller andet punkt hedder <opdater> tryk på den, så drysser dine mails lige så fint frem.

- I øverste højre hjørne kan du se hvor mange sider du har, og du kan bruge den lille pil til at bladre og komme til den næste side.

Håber det gav lidt afklaring, og dine mails nu kan ses. [:)]

Desværre slet ingen mails, som drysser her susanne41
Kunne logge ind på den nye mail i går morges og forsøgte allerede at opdatere et par gange i går, men 'ingen nye mails' er stadig svaret og dermed har jeg ikke set skyggen af hverken gamle mails eller mit adressekartotek, som også er forsvundet...

Tror lidt som Mocafe, at vi er nogle, hvor det ikke fungerer efter planen...

Helt enig... susanne41
slet ingen mails eller kontakter i kartoteket her, selv om det nu er mere end et døgn siden, at jeg loggede på den nye mail første gang og efter sigende skulle være i kø for at få mine mails tilbage...?

Det kan jo være en eller anden dulkis
- kigger herind og giver Jer nogle svar, selvom tråden her nok ikke ligger i en kategori de kommer mest i.

- Jeg kan kun sige at min har været på plads, såvidt jeg kunne se, i to hug og jeg tror ikke min bliver behandlet anderledes end andres, det er vist bare et spørgsmål om plads i køen. Placeringen i køen kan de ikke gøre ret meget andet ved, end at gå hen og puste på den en gang i mellem, og jeg tror egentlig ikke det har nogen virkning.

- Det er da helt vildt, som folk har svært ved at acceptere at ting tager tid. Har du nogensinde oplevet ude i virkeligheden at omlægninger i it ikke har givet "uventede udfordringer"? Jeg har ikke.

Ups har lige været inde for at kigge dulkis
- Nu kører den i ring derinde. [:D][:D] Kan være jeg har været der på heldige tidspunkter. [:D] Det undre mig i hvert fald at der pludselig er "tilbagefald". [:D]

ting tager tid susanne41
og her holder vi tålmodogheden kørende på tredje døgn...

Uroligheden kommer mest her, hvor det er begyndt at virke for nogen, mens det endnu ikke virker for os andre - og derfor kan man jo sagtens tro, at der alligevel er gået noget galt... For det er da mærkeligt at du og andre har fået jeres mails med det samme, mens vi andre endnu ikke har set skyggen af vores?

Har du fået dit adressekartotek med?

jeg logger fint på susanne41
men ikke skyggen af hverken mails eller kontaktpersoner...

Og selvfølgelig arbejder de på sagen - måske der i virkelighed er forskel på hvilken server de enkelte mailadresse ligger, sådan at det er forklaringen på, at det virker for nogen og ikke fungerer for andre...

Vi skærer græskarhoved ud til forsinket halloween, så der kaldes fra køkkenet - brb

Som jeg skrev i et andet indlæg dulkis
- har jeg været ude for tilbageslag...og nej NU er der ikke noget kartotek, og lige nu kan jeg ikke sende en mail...hmmm

- Jeg forstår godt skrækken hos Jer, der bruger den seriøst, men der har al den tid jeg har været herinde, været så meget bøvl med den mailbox at jeg aldrig har brugt den til noget, der kunne ødelægge min dag at miste. De kontakter jeg har fået den vej igennem og som jeg har villet gemme er placeret i min egen outlook, på mit eget domæne og jeg græder ikke sammen med rigtige mænd[:D] jeg passer min back-up, så jeg kan jo sagtens tage lidt let på den her situation.

kan ikke logge ind jetpost
men sidst jeg kunne var mine mails stsdig væk, desværre