Nyd livet!

Nyd livet! Bøllen
For mange handler livet om at finde en passende partner, gøre karriere og få børn - det er også ganske glimrende, men for mig at se gælder det også om at nyde livet og den tid, som ligger 'ind i-mellem' disse mål.

Nogen ser eksempelvis livet som single, som en periode af deres tilværelse de helst vil være foruden - og kaster sig derfor ud i en -ofte- næsten desperat jagt efter den næste prinse eller prinsesse i deres liv. De lykkes for nogen at finde den kompatible partner i denne jagt - og godt for dem. Men for andre resulterer det ofte i en farten ud og ind af forskellige forhold, som gør at de stiller sig tvivlende og det nu også kan lykkes for dem at forblive i et længerevarende forhold - og det er trist.

Kort og godt - det ER dejligt at være singel. Man behøver ikke nødvendigvis være i et parforhold for at have et godt og indholdsrigt liv. Går man ud af et forhold, er det på ingenvis enden på ens liv, men opstarten på en ny og spændende fase af livet, så husk at nyde det så længe det varer. - naturligvis kan det være trist at afslutte et forhold, men jeg er af den overbevisning, at man stadig har det bedste i vente - man skal bare lige få øjnene op for det.

Tanker fra en ny-udsprunget singel, som har valgt at nyde livet med alt hvad det indebærer.

Kære 'Bølle'! Singeline :-)
Dejligt at læse dit optimistiske indlæg.
Det gør faktisk folk yderst tiltrækkende, at de
går ud i verden med et lyst sind PAS PÅ! - Hvis
du fortsætter på den måde, får du måske ikke lov
at være single så længe ;-)

Held og Lykke!

Om det så bliver som single el. som 'Den ene halvdel'!