Nye lange køer i lufthavnen

Nye lange køer i lufthavnen Perrine
Nu er den sørme gal igen. Denne gang pga alle de latterlige terrorister. De opfordrer til ekstra sikkerhedstjek i lufthavnene og Kastrup havde lige med nød og næppe fået nok personale tíl at udføre securitycheck. Men nu er den gal igen. Var i lufthavnen i dag og aflevere min kusine og køerne i terminal 2 gik så langt tilbage at man måtte stoppe rulletrappen, da folk stod ned af dem.

Hvad sker der ?? Hvordan kan det være at det stadig er et problem i lufthavnen? Hvordan kan det være at man ikke har uddannet nogle flere. Det må da koste lufthavnen flere penge når passagerene ikke når deres fly, for det var der mange der ikke gjorde i dag.

jaa jo thomas8d
det er ikke lufthavnens skyld at de ikke har nok folk til at genem tjekke da der ikke er nogle der vel have jobbet og dem der har det vel væk fra det eller er syge pga af at de hele tiden skal lave overabjde og tjekke flere personer

man kunne sige Kios
at det så må være i lufthavnens interesse at skabe bedre arbejdsvilkår for et ret vigtigt parameter på arbejdspladsen. Det er stadig lufthavnen der hyrer det selskab der skal uddanne security og der kunne man godt lave forbedringer i kontrakten, uden tvivl

Enig med Kios laddyladdy
i store træk. Og hvad securitykøerne angår, er Arkaden (den nye security mellem terminal 2 og 3) lukket, men man kan stadig via skærme foran rulletrapperne orientere sig om, hvor køerne er kortest; i terminal 2 eller i terminal 3. Det kan være en stor hjælp at bruge de informationsskærme :0)