Nye ministre klar

Nye ministre klar simon-says
Sveriges nye borgerlige statsminister, Fredrik Reinfeldt, har præsenteret en række nye ministre som led i regeringens første omrokade.

Ny justitsminister bliver Göran "Fullis" Jönsson. Han har meget stor erfaring med politiet og retssystemet efter at være blevet dømt for 253 forhold i 47 forskellige sager, blandt andet for at have truet naboen til at betale sin licens.

Som ny udenrigsminister har Reinfeldt udpeget skuespiller og instruktør Lasse Åberg, kendt fra klassikere som "Selskabsrejsen". Han har intensiv viden om internationale forhold efter at have holdt ferie på Mallorca 115 gange på under 50 år. Desuden har han betalt licens i de seneste 44 år.

Endelig går posten som ny skatteminister til IKEA-stifter Ingvar Kamprad, der fra sit skattely i schweiziske Lausanne "nøje vil overvåge smuthuller i lovgivningen". Kamprad ejer ikke radio eller fjernsyn og betaler derfor ikke licens.

"Jeg er utroligt stolt over, at disse kapaciteter vil være med på holdet. De tiltræder deres stillinger, lige så snart Göran er færdig med at afsone sin seneste dom," siger Reinfeldt til Lady-in-Red fra SOL.dk

*FB*

*GGG* Slanke Bent
Hvor får du det fra, fedebritt?

Jeg har selv tænkt over dem de svenske ministrere.

Nu da det ser ud til at Sverige får en håndfuld arbejdsløse ministrere. Og da Andres Fogh langt fra været heldig med alle sine ministrere, så var det måske noget for nogle af de arbejdsløse ministrerer fra Sverige at søge arbejde i Andres Foghs regering.

De svenske ministrere er jo også borgerlig, så der skulle vist ikke være nogen ko på isen der.

*LOL* symbiosen
Siger Reinfeldt til Lady-in-Red fra SOL.dk

" HOHO "