Nye tegninger chokerer

Nye tegninger chokerer simon-says
Dagbladet Politiken møder kraftig kritik efter af have bragt en række helt nye Muhammed-tegninger.

Avisen har fået 14-årige Muhammed Al-Aqra fra Brøndby Strand til at tegne en række kendte danskere, heriblandt Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard, og det vækker forargelse.

"Jeg har ikke noget imod sort humor. Men at fremstille mig som afrikansk prostitueret er en svinestreg. Jeg har aldrig sat mine ben på det kontinent," siger Kjærsgaard.

Også finansmanden Klaus Riskær Pedersen er vred over, at Muhammed har gengivet ham som en småsvindler på evig jagt efter unge piger.

'Småsvindler' er ikke en fair beskrivelse. Jeg har altid tænkt i store baner," siger han.

*FB*

"Thøger den bedrevidende" Mjølner.
Mente da ellers ikke det var rimeligt med tegninger der "forhånede" !...... måske er han kommet på bedre tanker..... hvornår mon der er en der tegner Thøger medens han røvpuler Muhamed, der får den suttet af af en 6 årig !....... men så er forhånelsen måske pludselig forkert igen ?.

Tusind tak for morskabet, søde Britt Kristina_Hjertens_flamme un...
Nu må jeg ud og skifte trusserne, så meget har jeg grinet af dit indlæg.

I øvrigt meget rammende, ha ha ha.

Tror jeg bliver ud på WC`t hele dagen uden trusser, for du har sat mine lattermuskler i gang.

Ønsker dig en dejlig dag :o)))
Kristina

Må skuffe dig Kristina_Hjertens_flamme un...
....det sker aldrig for ham. Han har ikke anlæg for pædofili.

Det var før i tiden kend for kongerne som giftede sig for at forhindre krig mellem hinanden.

Godt forsøgt Mjolner

Rettelse: Mjølner Kristina_Hjertens_flamme un...
...skulle det stå

Ved ikke med Thøger. Mjølner.
Bortset fra at han er en underlig "fimset" type...... Men Muhamed....se det er straks noget helt andet !.

Angående rettelse! Mjølner
Så er det ikke det' der skal skille os ;o)

kan du susanne.larsen
bevise den påstand om at Muhammed var pædofil?

Iøverigt, så syntes jeg godt om iden om at tvære Mme Kjærsgård ud på tegninger

Man kan se det man Kristina_Hjertens_flamme un...
...vil se og du foretrækker muhammed.

Og du vil ikke se at vores egne konger havde også smag for unge piger

Bevise påstanden !. Mjølner.
Jeg kan bevise påstanden, at du ikke er den helgen du gerne udgiver dig for....... du er jo lige så fordomsfuld som andre, når det drejer sig om personer du ikke kan lide !...... hvor er forskellen ?.

Mange tak Kristina_Hjertens_flamme un...
Så viste du endeligt sympatiske sider :-)))

Selvfølgelig !. Mjølner.
Vores egne konger var da også nogle "besynderlige" typer.... det er vel ingen hemmelighed!......... det undrer mig bare at "fortalerne" for ligeværd, og bedre menneskesyn ikke er en skid bedre end dem de beskylder for at have et dårligt menneskesyn !...

Sympatiske sider !. Mjølner.
Det afhænger jo som sædvanlig af med hvis øjne det bliver set af !......og det er det at de såkaldte selvbestaltede "humanister" der mener de er bedre end gennemsnittet har SÅ' svært ved at forstå *S*.

Herligt at man kan vise dem en gang imellem Kristina_Hjertens_flamme un...
*SS*

nu har jeg susanne.larsen
aldrig sagt at jeg er en helgen , søde Mjølner.. og Pia K er mig bekendt ikke en Gud (for mig), og hvis det er OK i ytringsfrihedens hellige navn at latterliggøre Muhammed, så må det også være OK at latterligegøre Pia K.

For min skyld kan de latterligegøre mig , hvis de virklig oplever agurketiderne så slemme:-). Jeg ved ikke om jeg kan lide Pia K, kender hende ikke personligt, men jeg bryder mig ikke om hende smenneskesyn sådan rent politisk.Det er to forskellige ting, og jeg vil ikke juble hvis der skete hende noget.. sådan er jeg altså ikke.Jeg vill enok bliver ligeså rystet somenhver anden.

Nu kalder jeg jo. Mjølner.
Heller ikke dig for "Nazist" fordi du siger du ikke kan lide Pia!.... om jeg kan ved jeg ikke selv, men hendes parti er nok det eneste solide værn mod en massiv indvandring af Muslimer..... som har et menneskesyn jeg ikke bryder mig om!..... så er vi jo tilbage ved den med at blive kaldt "nazist", og "racist".... og jeg vil påstå at jeg overhovedet ikke er nogen af tingene, og synes at begge typer er latterlige.... det eneste jeg siger er at jeg vil have lov til at leve livet på min måde, og mine betingelser.... og det får en flok religionsfanatikere sgu ikke lov til at ændre på !.

Ps. hvilket land, hvilken race, og hvilken hudfarve min nabo har er uden betydning for mig..... det er hans holdninger, og de signaler han sender der får mig op af stolen!.

Ps. Mjølner.
Og hvis det er forkert at latterligøre den ene, er det vel ikke mindre forkert at latterligøre den anden fordi man har mindre sympati for denne...... vel ?........ så er du jo tilhænger af "blodfejder"

*LOL* symbiosen
Dig og dine udsendte!

*GG*