Nye venner

Nye venner motorsportspigen19
Jeg er en pige på 19 år, som altid har haft det svært ved at få venner, og når jeg så har fået nogen har jeg mistet dem hurtigt igen, og har derfor altid været en enespænder.
Jeg har lige taget et grundforløb, på forløbet mødte jeg en fyr jeg kendte og vi er nu sammen, jeg fik også nogle venner men de har svigtet mig, og har derfor trukket mig væk fra dem. Så den eneste på min alder jeg er sammen med er min kæreste.
Og det er jeg træt af, så jeg søger nogle nye venner, ved bare ikke hvor jeg skal lede, da jeg ikke går i byen og fester osv. Så har tænkt lidt på og kigge over nettet, er det en dårlig idé??? Og er der nogen der kender nogle gratis sider??

Håber der er nogen der vil svarer, for jeg har virkelig brug for nogen at være sammen med.

Måske Anonym
er der en grund til dine nye venner fjerner sig fra dig igen. Er du påtrængende og kontakter/besøger dem omtrent hver dag ? Kan du finde ud af at tage afsted igen efter et kort besøg - inden spisetid ?

Jeg har mødt nye venner, men hvis de begynder at komme hver eneste dag, er det ikke til at holde ud. Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan du er "skruet sammen" men der kan være mange årsager. Hvis du beklager dig meget eller er indesluttet og ikke deltager i diskussionerne o.s.v. Kan det måske være årsag til du mister dine venner igen.

har du en profil på facebook ? Det er et godt netværk, på den måde at man har kontakt til en masse mennesker og måske derigennem kan du møde nogen du kan regne med og stole på.

Ønsker dig masser af held og lykke.

Nej tvært imod motorsportspigen19
De venner jeg havde sidst, som jeg droppede, var fordi de gik bag min ryg, da jeg fik mig en kæreste, (det var ikke fordi jeg bruge mere tid på ham end dem)men fordi at det var ham som person. De venner/veninder der droppede mig var begrund af mit temperament, men det har jeg ikke mere.
Og jeg er typen der gerne vil være sammen med mine venner men abselut ikke hver dag, og jeg skriver sjælendet sms´er til dem.

Ja jeg har facebook, men bryder mig ikke om siden.

Men tak for svaret

en mulig ny ven :) iamhappy
heh motorsportspige.. Jeg vil gerne være din ven..
Jeg har selv været i lidt af den samme situation som du har været i, og det er muligt for dig at få nogle venner som vil dig det godt. Det er muligt for dig at blive glad og bryde ud af det mønster du har siddet i.

Hvis du har lyst til at skrive er min mail: iamhappy@sol.dk

Knus fra happygirl. :)