Nyeste mellemøst konspirationsteori

Nyeste mellemøst konspirationsteori galemathias
Imamerne mener nu, at PET har stjålet de tiltaltes copmputere for at plante falske bevise.

Men de er vel unskyldt. De lever jo fortsat i deres hajemlands skygger.

Nej da Zigu
de har da bare set for mange udsendelser med USA s præsident Bush- og når man nu ved hvilke løgne den mad og hans slæng har bragt til torvs- så er ALT simpelthen muligt. Virkeligheden er ALDRIG det vi tror den er.
Hvor ville den vestlige verden være, hvis ikke der er et fjendebillede? Prøv at tænke over det.
Hvad ville det betyde for hele samfundsstrukturen at der ikke var behov for at udvikle og sælge våben og sikringsudstyr? bare for eksempel......

Kan ikke Anonym
Velfærdsturisterne bryder sig ikke om realiteter. Og realiteten er at nogle velfærdsturister fra Libanon har haft til hensigt at lave terror enten i Danmark eller i udlandet.

Bomber Anonym2
Den økonomiske islamiske flygtning zigu mener måske også at den islamofascistiske terror i New York og London var en fiktion.

Lige bortset fra Zigu
at jeg hverken er muhammedaner - økonomisk flygtning eller det der er værre- næh du - det var ikke fiktion- men hvorfor et det så meget værre når det rammer New York og London- end når USA og deres lakajer smider bomber i Afghanistan- Irak og hvor de ellers ikke bryder sig om styret?
Befolkningen er da lige døde og lemlæstede hvadenten det er her eller der. De kæmper med de midler de har til deres rådighed- og gad egenlig vide om det i den sidste ende ikke er USA der står bag det hele... For hvis ikke truslen om terror er tilstede - så er USA - og USAs præsident ikke andet og mere end en sognerådsforman i Øster Bøvelse..

Og dig- ja dine indlæg taler jo for sig selv...

Du er Anonym
Du er ikke troværdig Ali zigu. Dit had mod USA afslører dig som "flygtning" fra et islamofascistisk land.

Troværdig Zigu
Jeg er da til hver en tid mere troværdig end USA s præsident Bush.....men det siger jo egentlig heller ikke særlig meget.
Men jeg kan ligegodt ikke slå dig i "troværdighed"- du er lige hjerneblæst hele tiden....slut

zigu gæsten
Zigu er USA-hader som de fleste udlændinge fra islamiske lande. Det er de blevet hjernevasket med i de fascistiske moskeer.

Alle rodvad
der ser op til Kennedy, Clinton, Eisenhower, Roosevelt og Truman, men ned til Reagan de 2 Bush, er efter dit syn "amerikahadere".
USA har fostret mange brave mænd, men en gang imellem kommer der en der ødelægger helhedsindtrykket.

Hørt Zigu
Jeg kan forsikre jer for- jeg er så pæredansk som nogen her på sol- men det betyder vel ikke at det er forbudt at forholde sig kritisk til nogle magtmennesker der fører verdens befolkninger bag lyset med deres løgne- og samtidig formår at fordreje hovedet på "vores egen" bette Anders - og får ham til at gå med i krig. Det kan jeg ganske enkelt ikke fordrage- og jeg kan slet ikke fordrage at selvsamme person giver ofrene skylden for krigen- det er fanme usmageligt.- Det er bare det jeg mener.- Bush burde stilles for en krigsforbryderdomstol sammen med Sadam Hussein- så enkelt er det bare.....

Tidligere præsidenter i USA galemathias
Støttede diktaturer i Sydamerika, efter Monroedoktrinen.

Hvad er der nu galt i, at USA bekæmper diktaturerne.??

Eller du mener vel i al din naivitet, at detr er de rene demokratiske og menneskevenliger regimer, som vi nu er i krig med grundet terroren ??

Hør nu her bette fjols : Vi vil af med den terror ! Vi vil bekæmpe islamismen! Vi gør det, og vi vinder. PÅ samme vis som alle de andre ismer.

Dumrian gæsten
Dumrianen og fætteren til pakistaneridioten lady-has-the-red kaldet rodvad mener åbenbart, at det er en dårlig ide at forsvare sig mod islamisk terror. Men da rodvad er pakistaner kan hans ubegavede anti-USA og anti-Fogh indlæg ikke komme bag på mange.

Lige så gæsten
Zigu er ligeså så stor en idiot som pakistaneren lady-has-the-red det skyldes måske, at der tale om samme store idiot. Bush gør det eneste rigtige han forsvarer USA mod islamisk terror.

Dumrian rodvad
Jeg er glad for amerikanerne, men jeg kan se at Bush bruger sin magt forkært. Som cowboy guvernør afsagde han dødsdom over flere uskyldige fordi "det var for dyrt for skatteborgerne at få sandheden frem i nye domstole". Og han brugte løgn for at få fat i irakisk olie. Han beskytter amerikanske krigsforbrydere, til trods for at det ansporer andre til at fortsætte.
Jeg ser ikke på om præsidenten er demokrat eller republikaner, der er eksempler på gode og mindre gode præsidenter fra begge partier.
I nationalister bruger hele tiden advarslen om islamisterne som påskud til at indføre et nationalistisk diktatur, kalder alle der siger jer imod at vi må være pakistanerne, eller tilsvarende.
Jeg selv og alle mine 5 søskende er døbt i folkekirken, har en bror der er meget hellig, men ikke ekstrem. Min slægt er dansk/norsk langt tilbage i 1700 tallet, jeg har nogle fættere på begge sider der går op i slægtsforskning, jeg har set lidt i deres papirer, og de siger alle at vi har bekæmpet nationalisme/nazisme når der har været fare på færde.

Nej du rodvad
Du vil ikke bekæmpe nationalismen.
Burma og mange lande i Afrika er mere diktatoriske end Saddam, (han misforstod i sin tid opbakningen fra netop USA). Men han havde olien og derfor havde Bush ikke tid til at vente på FN mandat.