Nylonstrømper og hofteholder

Nylonstrømper og hofteholder Rita
Min kæreste er vild med at se mig i nylonstrømper og hofteholder. Jeg har gjort det et par aftener for at glæde ham. Det er ret besværligt at få strømperne til at sidde pænt. Men det ser frækt ud. Er der andre piger der bruger hofteholder?

Ja, da! Fynbo
Jeg bruger det når jeg er sammen med min kæreste ,men også på andre tidspunkter. Du skulle prøve at tage selvsiddende strømper på inde under cowboybukserne.....fed fornemmelse.
Det drejer sig jo også om at man selv synes man er lækker ikk`! Så virker man også mere lækker på sin kæreste!


Liderlig fippa
Fyrene bliver simpelthen mere liderlige af at man bruger selvsiddende eller hofteholderstrømper. Strømpebukser er usexede fra låret af og op. Dem går jeg aldrig i.

Enhver kvinde bør prøve Zitta
I en moden alder blev jeg opmærksom på hvor smukt en hofteholder indrammer en kvindes skød. Jeg fik stor hjælp at at kigge på denne homepage http://strmp.subnet.dk

Hofteholder... Plys
Hej Rita.
Nej har ikke prøvet det endnu. Men min kæreste har også en fantasi om at se mig med det. Han siger at det er noget der tænder ham vildt! Jeg har tænkt lidt over at prøve at overraske ham med det. Men jeg har en eller anden ide om at det kun er noget der høre hjemme på et bordel... Er det bare mig, eller hvad? Er det ikke vildt mærkeligt at have det på?
Knus Plys

Glæd din kæreste Zitta
Hej Plys

Jeg synes du skulle glæde din kæreste med at vise dig som en lækker kvinde. Det er ikke spor mærkeligt at have hverken hofteholderen eller nylonstrømperne på. Tværtimod føler man sig nok lidt mere erotisk og indbydende. Jeg har aldrig været på et bordel, så jeg ved ikke hvad man bruger der.

Flere og flere bruger det vist mads565
Jeg synes, når jeg står i kø i H&M, at jeg oftere og oftere ser piger købe hofteholdere. Det kan jeg jo som mand ikke have det fjerneste imod, men er der ikke ved at komme lidt mode i det igen? Er hofteholderen i højere grad ikke blevet "accepteret", på den måde, at den ikke længere bare ses som noget "slutty"? Er det mig der har set galt, eller har den fået en revival?

også enden moden og nysgerrig mand
Jeg er sikker på, at din yndige ende også vil få en rigtig god indramning af hofteholderen

lær af bordellerne erfaren mand
Det er rigtigt, at hofteholder og nylonstrømper hører hjemme på et bordel. Men du skal huske på, at det, bordel-pigerne gør for mændene, netop er noget, mændende rigtig godt kan lide.

Jamen, anonym
hvorfor gifter du dig så ikke med en luder? Så må det jo være gratis!!

betaler gerne kunde
Jeg betaler gerne.

Fordi sandheden er anonym
at du ikke kunne drømme om at gifte dig med en luder. Selvom de er åhhh så dygtige.
Du er en sørgelig hykler!

Nylonstrømper og hofteholder Bigdick
Hej Rita.
jeg vil bare fortælle dig du er ikke den eneste der bruger hofteholde og nylonstrømper.
Jeg bruger nylonstrømper hver dag, en gang imellem også hofteholder.
mange gange iklæder jeg mig hele herligheden.
Det tænder min kone helt vildt meget, at se mig i forskelligt lingeri[:D]