Nyt - anderledes - parti forsøger samle vælgererklæringer fra nettet!

Nyt - anderledes - parti forsøger samle vælgererklæringer fra nettet! johnnylau
Kære alle

Prøv at tjekke hjemmesiden ud for et nyt politisk parti, www.partietforborgerstyre.dk

Der indsamles vælgererklæringer for partiet, så hvis du har sympati for indholdet, så håbes det, at du har overskud til snarest at udprinte, udfylde og indsende en vælgererklæring til dit lokale folkeregister, og igen til partiet, når du er godkendt som opstiller.

Det er nemlig mere end svært at få folk til at yde en så "stor" indsats, når de ikke selv umiddelbart hurtigt får noget ud af deres arbejde og frimærker mv.!!!

Kh
Johnny

dit indlæg julius1307
lider af en alvorlig troværdighedsskavank: Anonymitet.
Hvis du med dette indlæg havde håbet at få nogen til at gøre sig den ulejlighed som du efterlyser, så svækkes din sag alvorligt ved, at du dækker dig under anonymitet.
Så prøv igen ,og husk 'med åben pande'!

Kristen fundamentalisme i ny indpakning professionel
Nej tak.

Du "anmelder" må have fået fundementalisme syge johnnylau
Prof udtaler, "Kristen fundamentalisme i ny indpakning".

Hallo - med en så skør udtalelse, så har du enten intet læst,
eller du må have fået fundamentalisme-syge på hjernen!

Der er selvfølgelig også rigtigt mange muligheder for, at du
kan have interesse i at forsøge skade tiltaget, evt, fordi du støtter,
eller er medlem af, et af de bestående partier.

Sorry - normalt skal der meget til, før jeg direkte irriteres
af kommentarer, men denne er sgu for dum og plat!

Kh
Johnny

Gud kaldte dig står der professionel
Det er da fundamentalisme af værste skuffe.

Ellers må du forklare, hvad det Gud betyder ?

Sådan er det!!! johnnylau
Jeg tror, at du henviser til en overskrift, hvor der står,
"Johnny: Gud talte til mig!".

Hvad har det med fundamentalisme at gøre, at jeg fortæller,
at jeg har oplevet det - også for mig - totalt ufattelige,
nemlig at Gud talte til mig, som jeg fortæller det på en af
mine videofortællinger?

Du og alle andre må tro eller mene, hvad I vil, sandheden er,
at jeg er blevet talt til af Gud, og Gud endda også igennem
mig talte til mine forældre, især til min mor!!!

Ja - jeg ved udmærket, at det lyder rablende skørt, at Gud
har talt til mig, som jeg også gør opmærksom på i mine fortællinger.
Men sådan er det!!!

Hvad med at koncentrere dig om indholdet af mine fortællinger, samt
inholdet af de forskellige politik`er, istedet for at kalde mig noget,
som jeg på ingen måde hver er, eller bliver nogensinde?

Jeg har kæmpet som en besat for at forsøge hjælpe mange særdeles nødlidende
medmennesker, lige siden år 1995. De oplevelser jeg har fået, ved at matche
systemet og magthaverne, er unikke, og de historier som jeg fortæller, dem
burde enhver tænke meget alvorligt over, for systemets og magthavernes kynisme,
samt ofte bevidste ulovligheder, de kan ramme alle, også dig som her forsøger
nedgøre min person.

Kh
Johnny

Kristne i folketinget? Nulogniks
Ellers tak, religion er en privat sag der så absolut skal holdes uden for politik.

Jeg ønsker ulovligheder og umenneskelighed stoppet! johnnylau
Jeg forsøger ikke at komme i Folketinget, fordi jeg er kristen eller troende!

Mit tiltag sker, fordi de bestående politikere har enten umuliggjort, eller gjort mest besværligt og svært for mig, at hjælpe en stor del af de mest nødlidende danske borgere, fordi politikerne - flest - er ligeglade med, om love og regler overholdes, især det sociale område, og åbenbart også er ligeglade med, hvor umenneskeligt og uretfærdigt at mange borgere behandles!

Desuden er jeg også ekstremt rasende over, at politikere og embedsmænd - på efter min mening led og ondskabsfuld måde - har truet mig sådan, at det også har truet min fysisk handicappede søns trivsel.

Hallo - jeg kan da godt forstå, at nogen finder det snu eller smart at mene, at tro og politik ikke hører sammen.

Men hvis nu alle mf`erne var ordentlige mennesker, eller de troede på Gud, og opførte sig derefter, kunne de jo ikke acceptere de mange bevidste ulovligheder, umenneskeligheder, og uretfærdigheder der bevisligt sker, og som de selv er top-ansvarlige for, at der forgår.

Hvis man som jeg ønsker at stoppe ulovligheder, umenneskelig og uretfærdig behandling af borgere, så er det åbenbart - desværre - nødvendigt at blive politisk engageret, og i et nyt parti, idet alle de bestående partier har bevist overfor mig - mange gange -, at de ikke vil eller gider høre på, hvad som forgår, end ikke i de mest grove sager som jeg har sagsbehandlet.

Kh
Johnny

"nedgøre mig " professionel
Allerede der ryger kæden af, da du totalt misforstår. Vi har alle hjulpet mange mennesker. Det har været nødvendigt under VKO, så hvorfor skal du have mig som stiller?

Hvis du kommer i folketinget skal vi så vente på hvad Gud siger til dig og hvordan kan vi overhovedet være sikre på, at det er Gud og ikke fanden.

Din indignation på mig siger mig, at du ikke ønsker diplomati, men konfrontation og det har vi haft nok af siden 2001.

Smuk tanke Nulogniks
og jeg har stor sympati for din handicappede søn, har selv handicap i min ære familie og jeg forstår hvor du kommer fra: de danske socialrådgivere har bare ikke den nødvendige viden for at behandle disse ulykkelige sager og det SKAL der gøres noget ved.

Men du trækker selv gud ind i det og du må acceptere at det er et billede vi ikke alle er enige i, jeg tror ikke på ham, HVIS der var en almægtig var det nok en kvinde og hun ville ikke være almægtig - for hvor er min frie vilje så? Jeg er ateist og forventer at mine politikere beholder deres tro under frakken. Jeg ville ikke turde at sætte dig i folketinget, hvad med homoseksuelle, ville deres rettigheder blive kraftigt indskrænket? Er du mod fri abort? for er det ikke bedre at få fjernet barnet end at det kommer uønsket ud? er du en af dem der går ind for afholdenhed, hvis ja, vil man så se dig på skærmen en gang om ugen prædike guds ord og hvor forkerte vi andre er?

Forstår du ikke hvorfor det er farligt at blande religion og politik?

Mest svar til nulognisk: Jeg drikker selv :- ) johnnylau
Hej nulogniks

Først tak for dit svar, hvor du stiller en række rimelige spørgsmål til min person, og om mine meninger.

Det er meget tydeligt for mig, at du nok intet, eller meget lidt, har læst eller hørt om, hvad jeg beretter på min hjemmeside, for så havde du fået svar på dine spørgsmål.

Jeg trækker ikke Gud ind i problemerne omkring, at myndigheder og magthavere ikke vil overholde gældende love og regler, samt behandle alle på en rimelig god og medmenneskelig måde. Det eneste jeg gør, mht til Gud er stort set, at jeg fortæller, at jeg er blevet talt til af Gud, og det var den oplevelse som gjorde, at jeg i år 1995 begyndte at forsøge hjælpe forskellige særdeles nødlidende medmennesker, ved at jeg helt gratis førte deres sociale sager.

Jeg kan endda orientere om, at jeg aldrig har brudt mig om, at nogen går ud for at missionere, og fortælle at andre bør have en bestemt religion eller trosopfattelse!

Jeg kan fortælle, at jeg ikke har noget som helst imod, at nogle er eller kalder sig homoseksuelle. Jeg synes endda, at de bør have ret til at blive gift i en kirke, ved en almindelig vielse, hvis de er troende, og de ønsker Guds velsignelse, ligesom heteroseksuelle gør det, når de gifter sig i en kirke. Jeg ser homoseksuelle mennesker, næremst præcist som alle andre, men med en anden seksuel opfattelse end mig selv. Men det rager ikke mig, så længe de ikke skader andre mennesker.

Du spørger også om, hvad jeg mener om afholdenhed? Hmmm, jeg drikker selv ofte vin, og jeg har et helt naturligt forhold til alkohol, eller et forhold der nok ligner de fleste andres. Så længe folk kan styre deres forbrug, og ikke skader sig selv eller andre, rager det ikke mig, at de drikker, jeg gør det også selv.

Desuden forstiller du dig, at jeg eventuelt ville bruge en politisk indflydelse på, at jeg ville forsøge prædike, hvad du kalder Guds ord, når jeg kunne det. Næææ - jeg er ikke præst, og jeg har aldrig forsøgt at fortælle andre om, hvordan hverken bibelen eller Guds ord skal eller bør tolkes. Så - helt sikkert, så vil du og andre ikke opleve, at jeg prædiker noget som helst af, hvad man normalt prædiker om som eksempelvis præst.

Dog må jeg erkende, at jeg ved, og har oplevet, at Gud ville, at jeg skulle hjælpe andre mennesker i nød, eller jeg skulle gøre noget godt for andre medmennesker. Altså tror jeg på, at Gud vil, at vi mennesker opfører os godt overfor alle andre medmennesker, uanset hvilken religion de tilhører, og uanset om de er homoseksuelle, eller ej, så længe disse mennesker opfører sig normalt, eller rimelig godt overfor andre.

Til orientering, jeg har stort set intet læst i bibelen, eller i andre religiøse bøger eller tidsskrifter! Jeg har aldrig følt et behov for at læse i bibelen, eller nogen andre religiøse bøger eller tidsskrifter, så jeg aner ikke meget om, hvad der står skrevet!

Nu har du nok regnet ud, at jeg ikke finder det farligt, TVÆRTIMOD, at jeg blander min oplevelse med at blive talt til, og det at jeg tror på Gud - sammen med politik. Det tvinges jeg jo til, når de politiske magthavere gør sådan, at jeg pga politik ikke kan hjælpe selv de mest nødlidende medmennesker, og når de med "politik" og ondskabsfulde ulovligheder forsøger ødlægge mit liv, sådan de også skader min søns trivsel.

Kh
Johnny

Jeg beder bare om, at du ikke er bevidst dum! johnnylau
Jeg skal ikke have dig "prof" som stiller, jeg beder dig bare om,
at du ikke bevidst nedgør mig med dine dumme bemærkninger,
som er totalt forkerte påstande om min person og meninger!

Mvh
Johnny

Et forslag en-aegte-dansker
Lad være med at lægge videoer ud af dig selv, hvor du har en promille over 2,5.

(Johnny taler til hellige krigere)


Sympatisk projekt ellers...

Til nulogniks om abortlovg johnnylau
Hej igen nulognix

Jeg glemte at svare dig på, hvad jeg mener om fri abort, eller om abortlovgivning?

Det er ikke mig at være dommer overfor alle andre mennesker, og bestemme, om de må få abort, eller ej!

Altså - jeg kunne aldrig drømme om at stemme imod, at abort kan fortages, for der kan være ekstremt mange alvorlige begrundelser for, at nogen synes, at de er nødt til at vælge et barn fra. Problemet med loven er, at man bestemmer for alle, og lovtekst ikke altid godt nok kan dække de enkelte sager, eller de enkelte menneskers situation (er).

Heldigvis føler jeg ikke, at jeg skal eller bør vide, i de fleste tilfælde, hvad er rigtigt og forkert. Jeg skal kende en sag, og menneskene i den, aldeles godt, før jeg vil og kan udtale mig om, hvad jeg mener eller synes.

Når det er sagt, så er min personlige holdning den, at jeg absolut ikke bryder mig om, at børn fratages deres liv, når det nu engang er sat igang, eller hvad man skal kalde det, når kvinder er gravide.

Bare tanken om, at min søn kunne være fravalgt, shit - den skræmmer mig, for så var jeg, hans mor, alle min søns kære, og hele verden meget-meget fattigere!!!

Kh
Johnny

Hmm, tror det er mit ej kønne look .. johnnylau
Hej dansker

Tak fordi du har gidet studere min hjemmeside, og tak for dit svar!

Hmmm, jeg må vist se det bånd igennem nogle gange, for jeg kan ikke
mindes, ej heller tro, at jeg har været fuld, eller noget der minder
om fuld, da jeg optog videoen. Jeg tror, at det ganske enkelt er mit
ikke så kønne look, samt at jeg tænker, imens jeg indtaler båndet, der
gør, at jeg åbenbart for dig - og måske for andre - kan virke fuld eller
beruset.

ps. måske kan det look af at se lidt fuld ud gøre, at nogen forstår, at
jeg bare er et helt almindeligt menneske, blot med nogle meget specielle
oplevelser :- ).

Kh
Johnny

Nu er det heller ikke det en-aegte-dansker
Der det skal komme anpå. Dog vil jeg, qua mit fag, sige jeg kan spotte den slags fra 150m afstand. Jeg har så taget fejl den her gang, kan jeg forstå.

Dit look fejler intet forresten.


Du ønskes held og lykke med dit projekt fra mig.

Min stemme får du aldrig professionel
Vær du vis på det.

Du har selv trukket dette ud og vist din sande natur og den kan jeg ikke lide.

Vi har nok bøvl med tro og politik her i landet uden dig.

Tak Dansker! Opskrift på drink johnnylau
Hej Dansker

Det luner med indlæg, ala dit Danske, tak for det, uanset
om du støtter med en vælgererklæring, eller ej!

Ja - der skal ikke meget til, før jeg føler mig lidt godt
behandlet, også fordi jeg i den grad møder især tavshed, og
meget lidt normal høflig og seriøs respons overhovedet.

Jeg kan ikke planlægge at lave video-fortællingerne, men det
sker sådan, at jeg - i en tid - går og tænker over, hvad der måske
skal ud, og så venter jeg på, at jeg pludeselig føler, at nu
er det tid, fordi jeg får fornemmelse af, hvad jeg skal fortælle
om.

Det skal ikke være nogen bortforklaring, men jeg kan også se
beruset ud for nogen, fordi jeg er ekstremt træt og udmattet,
samt grundet jeg tager meget smertestillende medicin, efter jeg
er blevet opereret for diskusprolaps i hoften, og stenose.

Til orientering, og hvis nogen vil prøvesmage, så er her opskriften
på den/de drinks, som jeg drikker:

Et glas fyldes med omkring 3 isterninger. Der tilføres hvidvin, og
en slat æblejuice - svarende til lidt mindre, end der er ifyldt vin.
Dertil kommer en slat lys Martini, og ligeså meget blandet sødt juice.
Sugerør kan bruges, hvis det skal være specielt festligt.

Dansker, jeg er sikker på, at du kan regne ud, at det er meget svært
at blive fuld, når man drikker sådan, og hvis man som jeg drikker det
jævnligt, vel at mærke ved aften eller nattetid, når jeg sidder og
forsøger "arbejde", eller bare forsøger berolige mig selv.

Kh
Johnny