Nyt Beatles-album på vej

Nyt Beatles-album på vej djdaddy
ny-mikset optagelser til Cirque de Soleil projekt på gaden i november..


Så er det snart jul, og dermed tid til et nyt Beatles-album, fristes man til at sige. Og denne gang er det ikke bare en opsamling eller et gammelt album befriet for strygerarrangementer. Der er nemlig tale om en slags remixplade, hvor gamle optagelser er blevet ny-mikset til en kommende forestilling med det verdenskendte cirkus Cirque du Soleil. Mikset af ingen ringere end Beatles’ gamle producer, Sir George Martin og dennes søn Giles Martin, og med velsignelse fra både Paul McCartney, Ringo Starr og Beatles enkerne Yoko Ono og Olivia Harrison.

Albummet får titlen “Love” og er på gaden i november, og Cirque du Soleil-forestillingen har allerede haft premiere i Las Vegas og spiller de næste mange måneder. I forbindelse med albummet udtaler George Martin: The Beatles var altid på udkig efter nye måder at udtrykke sig på, og dette er endnu et skridt frem for dem.

Giles Martin fortsætter: Vi har taget alle Beatles-sangene fra bånd, fra de originale to fire og ottespors optagelser og har skabt et helt nyt lydbillede. Det, folk vil komme til at høre på albummet, bliver en ny oplevelse, en måde at gen-opleve hele Beatles’ musikalske vingefang på.

http://www.beatles.com/