Nyt forum

Nyt forum Anonymo
hey...

Der er lige dukket et nyt forum op, som er religiøst.Man kan debbatere, men der er self lige nogle grænser og regler man lige skal forholde sig til, som man kan læse inde på siden.Jeg har tilmeldt mig for,at vide så meget som muligst og man kan stille en masse spørgsmål derinde...Jeg vil dele linket med jer andre... www.oneummah.forumup.
Det er et islamisk forum...

Man kan tilmelde sig og deltage...

Hej igen :-)

forum .....
undskyld var lige hurtig på tastaturet, men det var www.oneummah.forumup.dk

har lige været inde og smug-kikke............................. jalmar
............der er ingen tvivl om, at det er en Islamistisk hjemmeside.

Jeg troede/tror, at det kun er acceptabelt på sådanne sider, at udveksle erfaringer om hvad der står i Koranen og hvordan man bedst kan overholde denne i Dette Vantro land Danmark.

Det nærmeste man kommer en Debat er vel, hvad for en metode der er bedst egnet, til at få Indført Khilafah staten i Danmark.

Det skulle kun glæde mig, hvis jeg har uret!


Med venlig hilsen

jalmar

..... .....
Jeg har ikke så meget forstand på det...Men rolig der bliver ikke en islamisk stat her i Danmark, khilafah...Det er umuligt og det er ikke det muslimer ønsker og det er jeg opmærksom på nu. Men du kan jo spørge ved at gå ind og tilmelde dig. Jeg har nu ikke tilmeldt mig endnu, men det vil jeg gøre...

Hvis du kikker Debatsiden...................... jalmar
............efter i sømmene, så står det der faktisk, uanset om du kan lide det eller ej, jeg kan Ikke.


Du ved sikkert også, at der er et helt par Muslimske Bevægelser, der arbejder indædt for at Danmark skal blive det Islamistiske Brohoved i Éuropa.

En af dem der arbejder hårdest for dette, er Abdul Wahid Petersen, og en anden er Ahmed Akkari.Med venlig hilsen

jalmar

hej Jalmar joan.d.arc
tror ikke du har helt ret i din udtalelser om A.W.Pedersens Khilafah drømme.. han har dog stillet op til valg, og mig bekendt går de muslimer, der er tilhænger af Khilafah ikke ind for vores "demokrati" i DK, og altså hverken stiller op som kandidat eller stemmer selv.

Guds fred og alt godt!
katarin@

Hej katarin@ Desværre er hans....................... jalmar
............udtalelser, at han går ind for at Danmark inden år 2030 er under Sharia-lovgivniingens åg, dette er noget han flere gange har udtalt, som det ses af det Nedenstående:Abdul Wahid Pedersen, konvertit og ledende dansk muslim og imam, næstformand i islamisk-kristent studiecenter i København.

Spørgsmål til Wahid Petersen i panelsamtalen i KB-hallen "Hvem tror hvad?", 1998: "Vi sidder i et panel, der skal handle om religionsfrihed-religionslighed, jeg kan ikke forestille mig, at du vil gå ind for dødsstraf og forfølgelse af folk, som får andre til at skifte religion ..."

Hertil svarede Wahid Petersen at det var da helt rigtigt, at man blev dødsdømt, hvis man ville forlade islam: "Som muslim må man være konsekvent og følge sharialovgivningen ..." (islamisk lov).

Spørgsmål: "Vor Herre bevare os, vil du have den lov indført i Danmark?".

Wahid Petersen: "Ja, når der bliver flertal af muslimer, så bliver den indført".


Præsteforeningens Blad nr. 33/1998

Som du ser, ingen slinger, men en klar overbevisning!

Han har udtrykt nøjagtig det samme, på et møde med Gymnasieelever, mener jeg det var.

Ovenstående kan kun indføres ved Khilafah Statens indførelse.

Man kan jo også tage den beslutning, at det er nemmere at indføre noget hvis man er ved magten.

Der er visse muslimer i det danske billede, man ikke skal tro over en dørtærskel desværre, jeg har nævnt to af dem.

Men det er ikke sådan at jeg har en Fobi, jeg er varm tilhænger af Naser Khader, men ikke af de Radikales politik Pt. - Vi har været Støttefamilie for mange Muslimer, det er fra samtaler med dem, min sunde skeptis overfor nogle af de Muslimske grupperinger kommer!Må din Gud være med dig!

Mange hilsner fra:

jalmar

Man kan forstå hans joan.d.arc
svar på mange måder. Han sagde at hvis der var flertal for det... og det er en måde han retorisk og strategisk smart undgår at svare negativt på spørgsmålet. For næsten hvilkensomhelst muslim vil forsvare Sharia, hvis de bliver spurgt så direkte om det... For hva hvis han svarer nej.. hvilken slags imam ville han så ikke fremstå som?? det ville være skandale, right?

Tror ikke han er en udemokratisk muslim ham A.W.Pedersen. Han har blot været fejlciteret i pressen, som de så ofte gør, de journalister fra bladene.

Jeg synes han virker reel og ærlig. Har ikke selv været til hans fredagsbøn, men tror han altid opfordrer til fred. ser ham som et meget varmt og følsomt menneske, der godt kunne få min stemme, hvis han stiller op igen til noget... uanset om han så går "teoretisk" ind for Sharia eller ej.
Tror ikke han er farlig overhovedet!

Guds fred og alt godt!
katarin@

katarin@ forhåbentlig har du ret...................... jalmar
............Jeg har af økonomiske grunde ingen aviser, mine informationer får jeg fra Nettet, og TV. Grunden til min mistro blev lagt, da Ahmed Akkari, som jeg ser som en "farlig mand", talte meget positivt om ham, der fik jeg antennerne op, og søgte videre den vej, hvor bl.a. dette indslag fandtes.

Men igen, Forhåbentlig har du ret.


Med venlig hilsen

jalmar