Nyt køkken/toilet fra boligforeningen?

Nyt køkken/toilet fra boligforeningen? flytti
Hej jeg står og skal flytte til en anden afdeling i min boligforening.

Bygningen er fra 30erne og blev ombygget for 20 år siden. Jeg synes at bad og køkken virker som om de er fra den tid. Ikke at de ikke virker men det er ved at være lidt ulækkert, ved ikke hvordan jeg skal beskrive det. Det er bare gammelt og øv.

Er der nogen der ved om boligforeningerne er til at snakke med på de punkter?

Er der nogle specifikke krav for hvor galt det skal være før man kan få noget nyt?

hej Anonym
Mit køkken er fra 50' og er ca 50 cm høj, har ingen skuffer og sådan... og inden lang eller overskabe og det er old gammelt. Jeg fik af mine bolig advokater at vide at der ikke er noget at gøre. Man kan lade være med at sige ja til lejl. ;(

Så på lørdag skal jeg flytte (efter 2 år her) i en splinter ny renoveret lejl med opvaskemaskine.. man blir sku helt kongelig efter at havde boet i noget gammelt. gg

Har du peeeenge så kan du fåååååå... også en lejer
Det skal nok være RIGTIG galt før de giver sig paa det område men saa skal du nok regne med en pæn huslejestigning...
Sådan er det bare at være lejer, hvis man ikke kan finde sig i forholdene, må man jo købe i stedet!

De skifter ikke bad Alm.byg
hos én lejer af gangen. Spørg dem om der forelægger renoveringsplaner og hvornår de kommer til din opgang.

Du skal påregne en huslejestigning for hver af delene. Mange steder har man valgt at gøre én ting af gangen for ikke huslejestigningen skal jage folk på porten. Har du valget, så vælg bad. Køkken kan du bedre selv gør noget ved for få penge.

prøv flytto
at undersøge om nogle af de andre lejligheder i opgangen eller i samme afdeling har fået nyt køkken/bad ved indflytning inden for de seneste år. Nogle boligselskaber har en "overordnet" plan for, hvornår der skal skiftes ud. F. eks. efter en bestemt årrække, hvor andre boligselskaber udfører boligfornyelser løbende ved fraflytning/indflytning. Husk at tjekke hvor meget stigning i huslejen et nyt bad og køkken koster, da det kan blive en uforholdsmæssig stor huslejestigning..

en plan tidligere ejendomsbe
kære du , der bliver ikke skiftet hverken toilet el andre ting fordi de er blevet for gamle, er de gået i stykker bliver de skiftet.
vedr huslejestigning: det er sådan ifølge lovgivning at der kan lægges midler af til den slags ting(fælles)DV PLAN drift& vedligeholdesplan.
en plan for hele ejendommen.

Du KAN få nyt køkken af boligforeningen. anonym
Jeg sidder selv i en boligforening hvor mit køkken var 20 år gammel.Jeg fik mit skiftet ud i August.I første omgang lægger boligforening ud for køkkenet,hvorefter de regner ud hvor meget extra du skal betale om måneden.Jeg er den heldige der for boligsikring,og da min husleje er steget for jeg det mere i boligsikring.Du kan også få et nyt badeværelse hvis du vil.Altså ved jeg ikke om dit boligselskab er som det jeg er i(AAB),men den nye lov siger,at enhver lejer kan få skiftet køkken/badeværelse ud mod mere betaling af husleje.Det er ikke alle lejere der benytter sig af at få disse nye ting,det står enhver lejer frit for.