Nyt sted til at finde pennevenner

Nyt sted til at finde pennevenner Bettina penneven
Jeg har forsøgt at finde gode steder med pennevenner i Danmark, men jeg fandt aldrig det rigtige, så nu er jeg gået i gang med at lave et site selv!

Jeg har bare et problem. Der skal rigtig mange profiler til, før det bliver rigtig sjovt. Men hvor finder jeg alle de mennesker, der sidder rundt omkring og gerne vil have en ven at maile med? Kan I hjælpe mig? Jeg kan se, at der en nogle, som søger pennevenner her, og derfor spørger jeg her.

Hvad har I gjort for at finde en penneven? Hvor har I søgt? (Det kan måske hjælpe mig til, hvor jeg skal henvende mig)
Kan man tillade sig at skrive til de, der laver indlæg om, at de gerne vil have en penneven?
Hvor kan man lovligt reklamere for sitet, som er helt uden kommercielt formål? Jeg gør det som en hobby, for at hjælpe andre pennevenner med at finde hinanden.

Jeg håber meget, I har nogle gode ideer til mig, så det hele ikke falder til jorden.

Kunne du ikke starte med... mvj76
at skrive adressen på den side du har lavet så man kan gå derind for at se om det er noget???

Ved ikke om det er lovligt at reklamere for den, men på solen er alt vist ved at være okay så hvorfor ikke prøve, den værste der kan ske er vel at de sletter din mail...

Held og lykke med et godt initiativ ;-)

Jeg tror ikke, det er lovligt Bettina penneven
Jeg tror ikke, det er lovligt at reklamere direkte i et indlæg, men det er fristende ;-)
Jeg har dog ikke reserveret domænet endnu, for jeg er ikke helt klar endnu med siderne. Det har det med at gribe om sig, når først man går i gang, ikk'? Så er der så meget, man gerne vil have med for at gøre det endnu bedre.

Men tak for dit svar. Jeg vil følge med i tråden og se reaktionerne. Kommer Sols egne folk omkring og kommenterer ind imellem? I så fald vil jeg da meget gerne høre, om jeg må skrive adressen på sitet, når jeg har købt det.

Hvad med... miss-mee
...at kontakte Godmorgen/godaften Danmark, når du engang harfået det op at stå? ...mee:-)

Sikke en fantastisk tanke! Bettina mailven
Wow! Tak for det. Det lyder sørme flot. Tænk hvis de var interesserede!

Alt det tekniske er sat i gang, købt og betalt, så nu venter jeg på, at eksperterne får deres opgaver løst, og så er jeg klar til at reklamere. Lanceringen af samtlige sider bliver i slutningen af november.

Nogen der har lyst til at være testpersoner? I så fald må du lige skrive din mail adresse i et indlæg her, og så skriver jeg til dig og fortæller, hvad jeg har brug for. Du skal kun have en interesse i at få en mailven og være vant til at bruge Internettet, udfylde og sende formularer osv.

Jeg håber det er ok, at jeg spørger her, og håber at I kan se det som en sjov mulighed for at være med til at starte et spændende sted op for mailvenner. Hvem ved hvad det udvikler sig til?! Jeg er i alt fald meget spændt på det!

1000 tak for jeres søde hilsener. Jeres varme tone og optimisme gør mig rigtig godt i forhold til projektet :)

Testen er godt i gang nu Bettina mailven
- så jeg vil blot fortælle, at I er meget velkomne til at kigge ind på www.mailvenner.dk hvis I mangler en ven at maile med, og vil se introduktionen. Lanceringen af hele sitet sker ultimo november, og jeg håber, at rigtig mange vil få fornøjelse af det, og får sig nogle dejlige mailvenner. Sitet er meget enkelt og kan bruges af alle.

Endnu engang tak for jeres søde svar :)

den virker ikke ?? pennevennen
Hej, jeg har lige været inde på din site, men efter at have skrevet en halv roman om mig selv og hvorfor jeg søger pennevenner kommer der bare en error .... hmmm øvøv, ikke så god en start hvis du ønsker mange brugere.

Jeg tror du ville få mange henvendelser ved at købe en af de der highligtet overskrifter til højre på google. Det koster faktisk ikke så meget, nogle ører pr gang der bliver trykket. og så bestil at den kommer op ved forskellige søgeord.

Held og lykke med din hjemmeside

Meget forsinket svar Bettina mailven
Det er jeg sørme ked af at høre. Jeg har mødt to, der havde problemer med at oprette en profil, men i begge tilfælde skyldtes det, at de ikke udfyldte alle felter, så formularen kunne ikke sendes, før alt var udfyldt.

Det er længe siden, du skrev, men jeg håber, du har lyst til at vende tilbage og prøve igen.

Rigtig glædelig jul!

Pennevenner Elton
Gå ind på www.makefriendsevent.dk den er rigtig god.

svar svar
jeg fandt en god side : www.PenPalGarden.com

hmmm kirsti
altså du kan jo reklamere på diverse debatsider o.lign. jeg er da meget interesseret i et nyt site så du må da gerne sende en mail når det kommer op at stå kirsti_mt@jubii.dk

Pennevenner Niels Juul Nielsen
Hej, kære Bettina:

Jeg har også forsøgt at finde et site her på nettet over pennevenner i Danmark - men jeg har endnu ikke fundet nogen sider!

Derimod har jeg fundet en storartet international side: europa-pages.com - og der kan du finde pennevenner fra hele den vide verden!!!

Jeg hører meget gerne fra dig! Om ikke andet, kan vi to jo skrive sammen, hvis du har lyst til at kende en indfødt århusianer!

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Med mange gode og venlige sommerhilsener

Niels Juul Nielsen - n.juul@yahoo.dk - 86 16 19 55 - mobil: 23 63 99 15

Tordenskjoldsgade 19
8200 Århus N

hmm marion
hey jeg har ikke nogle ideer men ønsker selv en at skrive med men tør ikke for det er 100 år siden jeg har haft en

Du kan jo Marito
Hej Marion,

Du kan jo prøve at kigge lidt på mailven.dk, det er vist en af de største danske penneven sider, så kan du jo enten oprette en annonce selv eller skrive til en af dem der er oprettet.

Dbh.
Marito