Nyt toilet/bruser/vandhane - standardmål?

Nyt toilet/bruser/vandhane - standardmål? loo-boy
Hej.

Hvis jeg køber et toilet, et brusestangsæt og en ny hane til håndvasken i byggemarkedet - kan jeg så gå ud fra at det hele passer til rør/afløb/tilløb osv, eller er der mange forskellige mål man skal tage højde for?
tak

jo min ven mrcash
det er standard mål...så klø på

ikke alt er standard-mål Proff
Det er ingen kunst for en fagmand eller en anden med dygtige hænder at skifte et toilet eller et blandingsbatteri - men tro mig, du kan let støde ind i forskellige uforudsete problemer....

- center-afstande som ikke passer mere, kobberrør som 'lige' skal forlænges fordi den nye vask skal højere op, stophaner som ikke vil lukke, tætning ved toiletmuffe hvor den medfølgende ikke 'lige er standard', osv. osv.

Jeg vil ikke gøre mit fag til en videnskab - blot sige at at manglende talenter kan betyde flere ærgelser end omvendt..

Vh

Hmmmmmmmmmmmm??? Standardmål....??????????? Anonym
Bruserstangen er nok det mindste problem. men toilettet kan volde lidt problemer; feks. skal du være sikke på afstanden fra cisternes bagside og til væggen. Du skal også vide, om der er tale om et toilet med S lås eller om der er tale om et med afløbet igennem væggen. Du skal også sørge for at det kommer til at stå fast og ikke kommer til at stå på en lille ujævnhed i gulvet; hvis det gør det kan det revne. Du skal også være opmærksom på vandtilslutningen; at den er i orden og ikke groet fast; i så fald skal der en ny afspærringshane på.

Det samme gør sig gældende for vandtilslutningen til det nye blandings batteri; passer rørerne, passer slangerne; hvordan med afløbet og vandlåsen..??
Du skal også være opmærksom på, om de gamle vaske bæringer passer til den nye vask... Husk at pakke ordentligt omkring afløbet fra toilettet; lort lugter.....[:)][:)][:)][:)]