Nyt våbenkapløb igang?

Nyt våbenkapløb igang? kaminsky
Efter super skurken Bush har opstillet et misilskjold i Polen vil Rusland nu øge sit forsvarsbudget med ca 30%, og lave deres eget missilskjold. Ikke nok med at Bush har gennemført en meningsløskrig i Irak, sendt folk uden rettergang til Cuba og reelt lagt USAs økonomi i ruiner.

Han har nu også fået Rusland til at starte et nyt våbenkapløb.

Bush har været en uhørt skandale og direkte skadelig for verdens sikkerhed. Hvordan den mand belv genvalgt er en gåde. Regan fik Sovjet til at nedruste, Bush får nu Rusland til at opruste!

sjovt at tænke på Zimbabwe
hvor meget lort den lille mide Bush har lavet i 8 år siden han kom til magten, hva?

Lad os i den forbindelse RiggWelter
ikke glemme hans lille hånddukke
Anders Fjog Rasmussen

Som startede den første danske krig siden 1. verdens krig på et falsk grundlag.

Nogen vil måske sige hvorfor ikke siden 2. verdenskrig, men der var vi jo faktisk ikke i krig, men havde en samarbejdspolitik med NaziTyskland

korrektion Morten Korch
Øøh.. Danmark var neutral i 1. verdenskrig !
Så det må være den første danske krig siden 1864, for god ordens skyld.

Du har ret RiggWelter
Glemte lige, at Danmark var neutral i første verdens krig.

Jeg har/havde noget familie, som deltog i 1. verdens krig, men det var fordi de blev tvunget til at kæmpe på tysk side, da de boede i sønderjylland, som jo den gang var tysk.

He's only a pawn in their game. RødeLevi
Bush er bare en brik i et større spil, der hedder markedsøkonomi og global laissez faire liberalisme. Det er disse gigantiske økonomiske kræfter, der diktere Bush til at omklamre Rusland med militær, for at markedet kan tilrane sig olie og gas resurserne fra Det Kaspiske Hav. Lige inden Georgien angreb de russiske fredsvagter i Sydossetien, havde man afholdt en stor militær øvelse med deltagelse af 3000 amerikanske rådgivere. Ligesom alle våben var amerikanske leveringer. Amerika har klædt Georgien på militært med henblik på optagelse i NATO således at NATO kan bruges til at fremme amerikanske økonomiske interesser. Det er et åbent marked der fungere gennem et geværløb. [:(]
Jo Bush er bare en brik i deres spil - men en meget villig brik!

Og Hvad gør danske soldater i det fremede? RødeLevi
Det er stædigt relevant at grundloven udtrykkeligt siger, at en dansk soldat skal forsvare DANSK territorium.

Vestens Forsvarer, -Bush!! socrates
Efter den amerikanske president Bush langt om længe har fået Kongressen overbevist om at det er af bydende nødvendighed at oprette et forsvarssystem mod de muslimske, religiøse diktatur staters sindsyge laden og gøren ud i atom aggressioner, mod den frie verdens overlevelse, så er der nogle opblæste forhenværende stalinister i Rusland, som ser sig trådt på!! (Polen og Chekkiet ved hvad det går ud på!)

Og hvad så? Jov deres gamle venner i Danmark giver straks lyd fra sig, ikke???

om der så sker et nyt våbenkapløb? -så lad dem få det! - vi kan ikke stiltiende se til at Iran, Nord Korea, m. flere, opruster med dødbringende missiler, samtidig med at de truer med at udslette hele den vestlige verden!

Ville det måske ikke være den største naivitet siden Chamberlain???

Pascifister og naivister er kimen til vor undergang, skulle de få magt som de åbentbart har agt! Gudskelov er der stadig handekraftige personer i den frie vestlige verden, som kan og har sørget for at bevare demokratiet!! - skulle vi lytte til dette indlæg!! - Hvor ville vi, den frie verden så havne???????????

realisten.

Dumhedens tid er forbi RødeLevi
Fortæl os lige hvem som, indtil nu, har anvendt atomvåben og sig så lige hvem det er der er farlig for verdensfreden!