Obama fortaler for protektionisme?

Obama fortaler for protektionisme? demothios
Jeg har altid været modstander af landbrugsstøtte og uretfærdige toldbarrierer, der forhindrer fattige lande i sælge varer til rige lande, som dermed holder dem i fattigdom. Så jeg blev rimelig skuffet da jeg for en uge siden læste Jyllands-Postens artikel i venteværelset hos min læge. Det var en gæsteartikel fra en amerikansk økonom, der advarerede Obama mod at gentage Depressionens fejltagelser, der som han forklarede netop blev startet pga. en protektionistisk og isolationistisk politik fra amerikansk side. Der har været hentydninger fra Obama i retning af at han vil indføre protektionisme for at beskytte amerikanske fabrikanter mod kinesisk konkurrence.

Obama står på en klippeafsats. Han risikerer at starte en ny depression vha protektionisme som er globalt uretfærdig, men som på kort sigt beskytter de amerikanske firmaer. Eller han kan gøre sig upopulær allerede tidligt i sin præsidentperiode, men altså samtidig stabilisere den globale økonomi på lang sigt. Ikke den mest behagelige periode at være præsident i.. [;)]

Obama er ikke forandring Terminator
Det er kun de naive vælgere, som sluger den slags råt.

Det hold han er ved opstille til sit kabinet er jo en joke og vidner kun om, at vi får præcis den samme linje, som Bush har stået for.

Obama vil dog bilde folk ind, at han kan løse deres økonomiske krise indenrigs med FDR metoder. Manden er derfor en tåbe. Men ikke så tåbelig, som de får, der har valgt ham.
:-)

Vi står overfor den største økonomiske nedsmeltning i verdenshistorien. Vi får en New World Order. Men den bliver ikke helt, som Bilderbergerne havde tænkt sig. De sølle fjolser har savet den gren over de selv sidder på.

USA står snart midt i en ny voldsom revolution. Jeg vil sætte hvadsomhelst på det. Har allerede ringet til min bookmaker. Nu vil JEG nemlig lave penge på USA! ;-)

Lovgiverne har skabt forudsætningerne for denne revolution. De troede de kunne kontrollere og bestemme hvordan folk skal leve. Ny får de røven på komedie. OG det fortjener de :-)