objektiv musikanmeldelse eller?

objektiv musikanmeldelse eller? bulderfnis
Jeg har lige læst Thomas Treo`s fantastiske anmeldelse af Danser med drenge`s optræden på Langelandsfestivalen. Jeg har ikke selv været på denne festival, men fatter ikke at ekstrabladet bruger en anmelder som overhovedet ikke kan lide musikken. Hans anmeldelse er jo direkte onskabsfuld som jeg læser den.

Er der nogen her på SOLEN som har været på Langelandsfestival og oplevet det samme som Thomas Treo, eller er det bare ham som p.g.a. af hedeslag skriver så ondskabsfuldt?


http://ekstrabladet.dk/underholdning/musik/article214670.ece

m.v.h.
Bulderfnis

Jeg tænkte det samme GL Unplugged
Da jeg havde læst halvdelen gad jeg ikke mere, når anmelderen er så unuanceret og negativ. Det er da bunden af talentløshed - altså journalistisk talentløshed.

Hvordan koncerten så var - det har jeg sende en SMS afsted for at få at vide.

MVH
GL

Han.... FlemseHJ
... altså Thomas Treo - er berømt - og berygtet - for at rakke stort set alt ned han skal anmelde. Det sker at der kommer rosende ord fra hans pen, men det er sjældent.

Senest gav han fx. de to Robbie Williams koncerter dårlige anmeldelser, og det udløste en sand orkan af protester til Ekstra Bladet fra folk som havde haft en pragtfuld oplevelse.

Fakta er jo at en objektiv anmeldelse ikke findes. Anmelderens egen holdning til musikken vil nødvendigvis skinne igennem. I modsat fald skulle han nøjes med at anmelde de rent tekniske sider af musikken. Ting som man kan forholde sig objektivt til.

Jeg tror nu nok at TT med vilje provokerer lidt. Om han simpelthen ikke bryder sig om musik - eller bare har en meget smal musiksmag - kan jeg ikke sige, men man kan undre sig over at sådan en fyr overhovedet er anmelder. Måske er det bevidst fra Ekstra Bladets side, for at få nogle reaktioner.

Jeg har det sådan med anmeldere, at hvis jeg støder på en med omtrent samme smag som jeg selv, så bruger jeg hans/hendes anmeldelser, ellers regner jeg ikke med dem. Og jeg mener det er den rette måde at bruge anmeldelser på.

Hygge

Thomas Treo............ Hahahihaha
.......er et skolebogseksempel på en falleret musiker der har måttet "nøjes" med at være anmelder.
I den forbindelse rakker han alt og alle ned som er nået blot en smule længere i karrieren end han selv ville have været istand til, hvis han altså havde haft nosser og målrettehed nok til at fortsætte som musiker. I grunden en smule ynkeligt.

Det er forfærdeligt at læse hans lort Helveg
Hans anmeldelser er altid så hamrende negative. Jeg forstår simpelthen ikke at han overhovedet er anmelder, for det må da være et forfærdeligt job at have, når han oplever alle koncerter så negativt som han gør.
Jeg var mildest talt chokeret over hans Robbie-anmeldelser i starten af juli, for jeg havde hørt op til flere der havde haft den mest fantastiske koncertoplevelse.
Har selv oplevet Danser med drenge en del gange, dog ikke den omtalte koncert på Langelandsfestivalen, og jeg kan kun sige, at de altid har formået at give mig en god oplevelse.

Jeg gider simpelthen ikke spilde mere tid på at læse hans (TT) negative anmeldelser.

Helveg

Det er normalt med de anmeldere Buldergrisen
Skriver de derimod rosende om noget så er det en omgang lort.

Problemet er loejsermand
Problemet er at han er så eddikenegativ uden at begrunde det. Han kunne ligeså godt have skrevet præcis det samme om Gnags, Kim L eller Madonna. Jeg tvivler på at han overhovedet har været til stede under hele koncerten.

For jeg har mange gange set anmelderne komme sent, være der 15 minutter for så at skrive deres anmeldelse.

Den mand tjener sin løn for nemt. Jeg foreslår at han får job på Heidelberg Eddikefabrik som brygger....


MVH
GL

D r frygteligt Plørefuld
Du har dine kvaler brokkerøv

hvordan bulderfnis
har hovedet det i dag, har du taget en reparationsbajer?

m.v.h.
Bulderfnis