Og Bibelens ord vise!

Og Bibelens ord vise! jalmar
Ordsprogenes bog kap.26 v.12


Ser du en mand, der er vis i egne øjne,
er der mere håb for en tåbe end for ham.


Med venlig hilsen

jalmar

Det er nemlig rigtigt. Anna E
Først når man erkender at man har brug for visdom, vil man begynde at læse i Bibelen.

Tak for det, Anna E. ftg
Ja, det gælder om at forstå Bibelen rigtigt.
Bibelen indeholder den kundskab der kan gøre os vise til frelse.

Ifølge bibelen er det ikke Dirk
visdom, der fører til frelse, men Jesus Kristus, for ifølge samme bog er han 'sandheden' Hvad mere kan man fordre? Han er ikke 1/8 af sandheden, 1/13, eller andet, men sandhedEN. Hvis man prøver at frelse sig selv, er man faldet ud af nåden, med Pauli ord.

Venlig hilsen, Dirk.

Min søn, hvis du tager imod mine ord Anna E
"Min søn, hvis du tager imod mine ord og gemmer mine bud hos dig, så du med dit øre giver agt på visdom og bøjer dit hjerte mod dømmekraft, hvis du desuden kalder på forstand og lader din røst råbe på dømmekraft, hvis du søger den som sølv og leder efter den som efter skjulte skatte, da vil du forstå frygten for Jehova og finde kundskab om Gud. For det er Jehova der giver visdom; fra hans mund kommer kundskab og dømmekraft. Han gemmer praktisk visdom til de retskafne; han er et skjold for dem der vandrer uangribeligt, idet han værner rettens stier, og han vogter sine loyales vej. Da vil du forstå retfærdighed og ret og retskaffenhed, ethvert spor som er godt.

Når der kommer visdom i dit hjerte, og kundskab bliver liflig for din sjæl, vil evnen til at tænke holde vagt over dig, dømmekraft værne dig, for at udfri dig fra den onde vej, fra enhver der fører fordærvet tale, fra dem der forlader retskaffenhedens stier for at vandre på mørkets veje, fra dem der fryder sig over at handle ondt, som jubler over det ondes fordærv, 1dem hvis stier er krogede og dem som følger afvegne spor — for at udfri dig fra en andens hustru, fra den fremmede kvinde som taler med glatte ord, som forlader sin ungdoms fortrolige ven og som har glemt sin Guds pagt. For hendes hus synker ned i døden; hendes spor [fører ned] til de livløse. Ingen som går ind til hende kommer tilbage; de når ikke igen frem til de levendes stier.

Hensigten er at du skal kunne vandre på de godes vej og holde dig til de retfærdiges stier. For det er de retskafne der skal bo på jorden, og de uangribelige der vil blive ladt tilbage på den. Men de ugudelige skal udryddes fra jorden, og forræderne skal rives bort fra den."
- Ordsprogene 2:1-22.

Hej Dirk... jalmar
Som det jo tydeligt fremgår af denne tråd, så er mit indlæg vel valgt!

Sådanne mennesker fornægter sig ikke!


Mange hilsner

jalmar

Jeg ved godt Dirk
I tolker det som en præstation at blive frelst.æ Men ifølge NTs budskab er det kun Jesu offerdød og efterfølgelse i levned (med hans ordx i hjertet), der frelser, ikke hvor meget man kan af bibelcitater, osv.

Venlig hilsen, Dirk