...og prisen går til:

...og prisen går til: sanessa
Min datter!

Hun og hendes nabo ventede samtidig, hver deres lille datter, men naboens var dødfødt! Efter nogle måneder brød min datter isen, grænserne og konventionerne, og byggede bro ind til naboens indre. Derinde sad en af sorg forstenet kvinde, som ikke havde fået nogen form for hjælp, men følte sig forladt og negligeret af hele verden inklusive familie. Min datter fik sat skub i en masse processer, og i dag gør naboen stormende fremskridt! De to kvinder er blevet veninder og har forstået at give det et helt andet indhold end sorg og tab...Den lille døde pige, skal ikke have levet sit liv forgæves. Nogen husker hende.....

Min datter er til daglig sygeplejestuderende, mor til en dreng på knap to og en datter på et halvt år. Hun har netop idag fået et lille job, hvor hun skal undervise gravide i vandgymnastik.

Hun en dygtig kok bager, sørger for sin datters særlige diætmad og den øvrige families sundhed ved at bruge friske, økologiske råvarer. Laver derudover smykker, indretter folks hjem, komponerer musik og synger.

På en eller anden måde, ser det ud, som om der er flere timer i hendes døgn, end der er i mit.

Prisen som hun har gjort sig fortjent til, tildeles hende netop, fordi hun med en evig omsorg for andre mennesker og en stor optimistisk, kreativ og humoristisk tilgang til livet har bevist, hvordan man gør livet værdifuldt for andre mennesker.

Er der nogen du gerne vil tildele en pris?

...og prisen går til: sjoveren
MIN datter. Af tre grunde:

1) Hun er min datter.
2) Jeg er hendes far og det klarer hun flot ;-))
3) Hun kører HVER dag rundt og hjælper mennesker der ikke kan klare sig selv.

Og sådan har vi det vel allesammen. For at kunne uddele "priser" kræver det vel at der som minimum er opstillet kreterier for at kvalificere sig til at modtage netop den "pris". Dommerpanelet skal kende de opstilledes kvaliteter osv.... Det noget pladder at dele priser ud på den måde du her opfordrer til, medmindre du lige har et behov for at fremhæve din egen datter, det er så ok ;-))

Men alle har vel kvaliteter som berretiger til at modtage en eller anden form for "pris"

Du kunne modtage en "pris" for at opdraget en så god datter. Den pris vil jeg godt tilegne dig ;-))

Selv snupper jeg så prisen for at være far til MIN datter. At hun så selv ikke giver mig den, er en anden sag ;-))

Sjovt med disse ting... ik ?

Prisuddeling britzen
Er jo en sjov størrelse, ik -

Og underholdende at betragte at holdninger til den slags kåringer, kan svinge som vinden blæser, eller måske hvem den blæser på !!

Jeg kunne også kåre et af mine dejlige, kloge, kærlige, intelligente, vidtfavnende og vidunderlige børn -

Men det er jo svært at vælge mellem dem og deres ens og alligevel forskellige kvaliteter -

Jeg vil dog afstå fra en kåring/udvælgelse mellem dem, ikke alene af ovenstående grund, men også fordi, jeg betragter en kåring af mine børn som en indirekte kåring af mig selv så -

En kåring, der vil gøre andre opmærksom på, hvor god en mor jeg er, både genmæssigt og opdragelsesmæssigt, for vi kommer jo ikke udenom at :

Vore børn er en forlængelse af os selv, sådan psykologisk set, ved godt at nogle vil være uenige her, men det er så deres -

Jeg vil mene at når vi gør os umage for at lade det "offentlige" søgelys (SOLen f.eks) spotte vores børn udemærkede kvaliteter, så ligger der en lille "gemt" kåring af en selv mellem linierne -

Så tilslutter jeg mig sgu LadyMio´s kåring af hende selv :klap, klap til dig LadyM, ærligt og direkte, du får :

5 point af mig :D

Prisværdige Mindeværdige Ærværdige
Hilsner fra
guller

Applause! sanessa
Jeg klapper og medvirker til at tildele din datter en pris. Tillykke med hende! Giv hende alle mine bedste hilsner.

***

Som en lille kommentar til det stykke om at hylde sig selv som en god forælder, fordi man har nogle fantastiske børn, det tilslutter jeg mig ikke. Det fratager børnene muligheden for at være fantastiske af egen kraft, og PÅ TRODS af forældrene.

Når børnene når et vist punkt i deres udvikling, så frasorterer de det, de ikke kunne bruge i deres opdragelse, eller vælger at bruge det på deres egen måde. Jeg synes det er at tage munden ALT for fuld og fratage dem æren, at forestille sig at man er den eneste årsag til, at de er blevet fantastiske!

Min datter er fantastisk...men sgu ikke på grund af mig! På grund af hende selv....Og det er din datter også. Du har været med til at påvirke hende, men "værket" er hendes ;o)

Tænk! Her gik jeg og troede at fluen-iben
kåringer var forbudt på Sol´en.
Endnu mindes jeg en uskyldig afstemning ,der forårsagede en masse ballade, fordi den ikke faldt i een af VIP personernes smag.
Nå!- der siges at man har et standpunkt til man tager et nyt, og det ser ud til at gælde her.

Du kan uddele ligeså mange priser du vil sanessa
Der er da ingen, der siger, du behøver at vælge mellem dine børn. Hvis de begge gør sig fortjente til en pris, så skal de da begge have en pris.

Jeg er ikke spor enig med dig i at det handler om at sætte fokus på sine egne fortræffeligheder, at uddele priser eller tapperhedsmedaljer til sine børn. (Læs også det svar jeg har givet Sjoveren).

Min datter er 25 år, gift og som nævnt, mor til to. Hun er derfor et unikt produkt af sin egen indsats! Ikke af min. Jeg har medvirket en gang...det er længe siden.

De påvirkninger vi får gennem livet, og som i sidste ende, er dem, vi er gjort af, stammer alle mulige steder fra. Du og jeg er heller ikke entydige produkter af vores mødres indsats...Jo ældre vi bliver, jo mere bliver vi produkter af vores egen indsats.

Denne debat kunne også lægge op til at uddele priser til andre mennesker, der fortjener priser. Ser du ikke op til nogen mennesker som er fuldstændigt fantastiske af en eller anden grund?

Næ enig behøver du heller ikke britzen
At være -

Men det ligger i din som i vore andres psyke, om du er bevidst om det eller ej -

Priser og kåringer, tja hvorfor fremhæve nogen frem for andre, har jeg engang læst en profil her i SOLen skrive harmdirrende om -

guller

Apropos britzen
Du skriver : hvis de gør sig fortjent til en pris osv -

Hmm Skal man gøre sig fortjent og hvordan så det, du har før skrevet om dette fortjenstlige perspektiv som en negativ ting -

Så jeg undrer mig såre over denne kovending nu -

guller

Forbud mod at anerkende andre?!?!?! sanessa
Det giver da vist ikke rigtig mening, hvis du skal være helt ærlig hvad?

Det var en opfordring om at skrive noget positivt om andre, hvilke egenskaber man beundrer hos andre. Hvorfor er det så svært?

Det er ikke og har aldrig været forbudt at hylde andre mennesker for at være fantastiske.

Forstår du da ikke sanessa
at værdsætte noget, uden partout at skulle misforstå og forvride alt og plante alle de der glædesforladte frø?

Mærk verden Guller.

Glæden i mit hjerte består af at kunne lade mig opfylde og begejstre af andres fortræffeligheder, idérigdom, evner, holdninger osv. At give efter for dem...og lade dem overtage arenaen et øjeblik. At udtrykke overfor dem, hvad jeg oplever fra min tilskuerplads. Jeg er langt fra altid selv i centrum. Mit ønske er, at du også kunne opleve det.

Jo jeg glædes over verden britzen
Fra f.eks den mindste lille rosenknop, det lille stankelben, den stolte og smukke sølvsmed, der flyver over mit hoved, når jeg går i naturen og ånder skønheden ind -

Jeg glædes over skønheden i mennesker, uanset om det er en vedtaget skønhed de besidder, den indre som den ydre -

Og jeg glædes og værdsætter mange egenskaber, og nok højest af alt, værdsætter jeg ærlighed -

Ærlighed er også modet og måske evnen til at se sig selv, sine handlinger, og sine måske dybtliggende motiver og intentioner -

Når jeg kan "høre" læse i f.eks dit svar til mig, så klinger melodien disharmonisk og farverne på paletten er blandet sammen til en mudrende masse -
Det kalder jeg dit svar til mig, du svarer med at konkluderer at jeg ikke kan glædes, se skønheden eller værdsætte etc -

Jeg VED,du har forstået mit budskab til dig -

Og jeg ved også at du ikke vil svarer på det -

Men som du plejer, så svarer du med at tillægge mig diverse egenskaber, så du på den måde forsøger at kaste tingene tilbage til mig -

Det er ikke ærlighed, det er :
ansvarsforflygtigelse

Du svarer heller ikke på et andet af mine spgs : hvordan gøres der fortjent til en pris, for det skrev du i dit svar til mig -

Det er lidt træls at du ikke svarer på spgs stillet i en debat, men du gør som jeg skrev ovenstående -

guller

Klør det på ryggen? fluen-iben
for det ser da ud til at halvdjævles anden side er ved at få vinger.
Bare er spørgsmål fra en forundret flue.

Ingen konkurrence, ingen tabere sanessa
"...Skal man gøre sig fortjent og hvordan så det, du har før skrevet om dette fortjenstlige perspektiv som en negativ ting -

Så jeg undrer mig såre over denne kovending nu -"

Hvordan gør du? Hvordan er det at du dykker ned i et indlæg, som er skrevet af kærlighed, varme, glæde og livsenergi, og med et twist forvrider det, og får det til se ud som noget helt andet?

Nej...okay det er måske ikke så vigtigt at vide HVORDAN du gør, for jeg er ikke interesseret i at lære det, men HVORFOR du gør det, og hvorfor du bliver ved...det fatter jeg bare ikke!

Det er simpelthen forkert! Jeg har ikke skrevet om at andre fortjener anerkendelse som noget negativt, og der er ingen kovending! Du kan jo læse det jeg skriver... Jeg ser ingen grund til forsvare et postivt udgangspunkt overfor din evindelige negativisme! Du kan tro hvad du vil...du tror jo ikke på det jeg siger alligevel.

Et af dine mesterstunts er at finde mine gamle indlæg frem, klippe sætninger ud af dem, der "beviser" dine påstande. Til det kan jeg kun sige, at jeg synes det er en stor og fantastisk iver du lægger for dagen, som efter min mening burde anvendes på en anden måde, men du ved jo også godt selv at når tingene tages ud af deres kontekst, så fortaber deres oprindelighed, og dermed deres gyldighed sig.

For at være helt konkret, for andre debattører som måske ikke ved, hvad du hentyder til, så har jeg talt "harmdirrende" imod, at debattører her i SOL-en nominerer og udnævner andre debattører her, for at blive "Miss SOL" eller hvad det nu var Lisas konkurrence i sin tid hed.

Uforvarende blev alle SOL-debattører på hendes opfordring udsat for de andres bedømmelse i en konkurrence, vi ikke havde stillet op til. Og den endelige pris var så op til det selvbestaltede dommerpanel, som bestod af Lisa, at afgøre.

Det går på enhver måde gå ud over rammerne for en konkurrence af en sådan karakter, samt udelukkede med et snuptag alle dem, der nok tilførte debatten en masse dynamik, men ikke nødvendigvis etablerede sympati for deres egen person. Det er ikke op til en person at afgøre, hvem der har "de bedste" kvalifikationer for at være debattør i SOL-en. Der er mange måder at være den bedste på...også nogen der helt falder uden for LISAs synsfelt.

Det her Guller...er ikke en konkurrence! Der er ingen nominerede, ingen der kan udkonkurreres, ingen tabere. Det er ikke begrænset til at handle om SOL-debattørerne...Det handler kun om at fremhæve menneskelige egenskaber, og sætte pris på andre mennesker.

Jeg ved ikke om det er muligt for dig at forestille dig man kan gøre noget uden bagtanker? Der er ingen bagtanker...Jeg ville kun opfordre folk til at sætte pris på andre, og give udtryk for det. Det er altid dejligt og inspirerende at læse om andres glæde.

Der er uendelig mange priser på lager...Hvis nogen sætter pris på andre, giver det vel sig selv, hvem, der fortjener det, og hvem der afgør det? Jeg er bare tilskuer og klapper, når andre hyldes.

Der er altid en pris til et menneske, der fortjener at blive hyldet! Vi skal bare være parate til at give den!

kultur ppå tværs betty-blue
Skulle der uddeles priser, skulle det gøres til landets og udlandets kunstneriske ildsjæle, der gennem deres værker af musikalsk, digterisk( herunder debatskrivende folk) og billedlig observans, er med til at anskueliggøre nogle værdier og sammenhænge, som det ellers kan være besværligt at få adgang til.
Selv os med en ellers snæver kontakt til omverdenen, får her chancen for at blive hægtet på, være med, og måske ligefrem blive coached igennem de mest besværlige livsomstændigheder.

Men kunsten er heldigvis for alle, og et mødested for alle.

Applaus til KUNSTNERNE sanessa
Jeg er bare SÅ enig med dig. Tusind tak for dit bidrag i debatten.

Jeg hylder bestemt også kunstnerne. De formår på forunderlig vis at ledsage andre på et følelsesmæssigt plan. Det er livsnødvendigt simpelthen. Hvor ville vi dog være uden?

Men hvad er så dit budskab? sanessa
Du siger du VED jeg har forstået det. Noget af en tilsnigelse må jeg sige ;o) Hvor ved du det fra?

Det er det sådan, det sker, at tager nogle omstændigheder for givet, som de ikke er det.

Du spørger som regel ind i noget, der slet ikke er sådan! så KAN jeg ikke svare dig. Jeg VIL gerne forstå dig, men det gør jeg ikke.

Jeg forstår godt din fascination af naturen, den deler vi...men det er der vel heller ikke så forbandet overaskende. Centrum for denne debat var nu mennesker, man sætter pris på, og deres egenskaber...så jeg forstår faktisk heller ikke, hvorfor du begynder at snakke om naturen lige her.....

Lad mig sige det en gang for alle i generel form. Jeg gider godt udveksle synspunkter, eller prøve at forstå andre. Dele holdninger, give støtte, gode råd etc.

Forsvar/angreb er ikke min interesse.

Vi har alle ret til at stille spørgsmål, og alle ret til at afgøre om vi vil besvare dem eller ej. (ref. Why.King)

En prisuddeling er en kåring – britzen
Det er jo godt, som du selv siger/skriver at se tingene i det rette perspektiv, så du får lige et par ord som svar til dit noget overreagerende svar til mig -

Jeg har ikke påstået du skulle have bagtanker, hvor får du det fra ?

Er det denne formulering her fra min hånd, du er blevet så harm over, eller som man logisk kan kalde forvridning, når den bliver til at jeg skulle have beskyldt dig for skjult dagsorden –

Her :
Jeg vil mene at når vi gør os umage for at lade det "offentlige" søgelys (SOLen f.eks) spotte vores børn udemærkede kvaliteter, så ligger der en lille "gemt" kåring af en selv mellem linierne –

Og underholdende at betragte at holdninger til den slags kåringer, kan svinge som vinden blæser, eller måske hvem den blæser på !!

Til dette svarer du bla :

”Forstår du da ikke at værdsætte noget, uden partout at skulle misforstå og forvride alt og plante alle de der glædesforladte frø?

Mærk verden Guller.”
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forvridningen af det skrevne, må du tage på dine egne skuldre, dem skal du ikke forsøge at smide over til mig, det er det DU er mester i, når du nu er inde på mestring af debat, det er åbenbart vigtigt for dig -

Og mit spørgsmål om, hvad du mener om at ”fortjene”, som du jo stadig ikke har svaret mig på

Du skrev til mig :

”Der er da ingen, der siger, du behøver at vælge mellem dine børn. Hvis de begge gør sig fortjente til en pris, så skal de da begge have en pris”.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm Så snart jeg viser den mindste smule uenighed med dig, så er du godt nok oppe på tæérne, eller det er ikke bare mig, samtidig er du fortaler for det frie ord, retten til egen holdning osv –

Det er DER Halve jeg påpeger tingene for dig, og undre mig sårer –

I musik debatten tændte du af over at jeg havde en anden holdning end dig, at jeg kaldte dig smagsdommer, men de kriterier jeg vurderede dit smagsdommeri efter, er faktisk DIN egen måde at vurderer smagsdommeri på, har du glemt det ?

Du har da ellers om nogen forsøgt at give mig en lektion i, hvad smagsdommeri er OG taget stærk afstand fra det –

Dobbeltmoralen som skriger over alle byens tage, er at de regler mener du så ikke gælder for dig selv –

Det er ikke et varmt og glædeligt indlæg osv jeg reagerer på, det er når nogen har travlt med at irettesætte andre for noget de selv gør –

guller

Mit svar har jeg givet dig britzen
Længere nede i tråden -

Dobbeltmoral er f.eks, hvad du lige nu har vist igen :

Du vil ikke angreb/forsvar !!

Hvad er det så du ellers gør... ja jeg spørger bare -

Læs dine svar til mig engang til, hvis du skulle have glemt det -

guller

Hvis du læser mine ord.... sjoveren
...fremhæver jeg mig selv i en spydig tone ;-))

Datteren min, har vist også en mor, så en del blandet fornøjelse er hun ;-))

Jeg mener blot at ALLE,.... vores forældre, deres børn, os, vores børn og deres børn, vores børnebørn osv.......alle er noget stort og betydningsfuldt, i EGNE øjne, i VOR verden, efter VOR mening osv. Vi er farvet og blændet af VORES EGET AFKOM.

Mente jeg squ! ;-))

Pletskud britzen
Så klart kan DET siges ;o)

Letter på min blomsterhat
guller

Jo, jeg forstod det skam godt sanessa
Jeg kan godt læse, når du har et "glimt i øjet". Du er ret god til at vise med smilyer hvad du mener...og det er en rigtig god ting, der mangler lidt hos andre debattører. Jeg kunne godt tænke mig, der var lidt mere af den slags at gøre godt med herinde, altså et panel man kunne vælge emoticons fra. ;o)

***

Jeg er fuldstændig enig med dig i, at vi kan være meget forblændede af vores eget afkom. Kan vist ikke forestille mig det kan være anderledes, selvom jeg godt ved det forekommer. Tror så bare heller ikke man skilter med det må jeg sige...

Min holdning er bare at når man, som min datter, er blevet 25 år, og længe har levet sit eget etablerede liv, med børn arbejde hus og have og den slags, så er der så meget andet end hendes forældre, der har påvirket hende og gjort hende til den hun er.

Jeg var også selv som 25-årig meget voksen og selvstændig...havde også allerede gennemgået ufatteligt mange ting, som afhang af mine egne valg...ikke af mine forældres valg. Jeg var da blevet godt sur i skralden, hvis nogen ved at rose mig, havde til hensigt at rose min mor!!! UH!

Jeg respekterer min datter som en selvstændig og uafhængig voksen...

Det er bestemt ikke forkert at rose sine børn. ALDRIG...kan man rose nogen for meget? Det er heller ikke forkert at tildele dem priser.... Det er forkert at tro, der ikke er ANDRE end vores børn, der kan tildeles "priser". Og de her priser er jo bare sådan noget mental anerkendelse. Jeg synes vi giver for lidt af det...og det får for lidt plads i open space...Min debat var forsøg på at få det igang. Det er også derfor jeg havde lagt det under kultur...lad so få en kultur skudt i gang, hvor vi udtrykker anerkendelse.

Jeg synes jo feks. også at det var ret stærkt at LadyMio tildelte sig selv prisen...hun har kæmpet hårdt...hun er tapper! Selvfølgelig skal hun have en pris...det er da klart!

Og du skal dælme have en pris for din måde at skrive indlæg på, som er lidt tvetydige, men altid joviale og venlige. det er ihvertfald det jeg har set...og det gode er det at du anvender mange "emoticons" (sådan det der nu er til rådighed) så man kan mærke, at du smiler til en.

Man kunne også tildele sine venner prisen. Jeg har en veninde, som jeg til januar har kendt i 25 år!...Hun skal næsten have en sølvnål for at have fulgtes med mig igennem så mange år. Hun er bare fantastisk! Og alle mine metalvenner...de står last og brast om hinanden og bakker op, når der er noget....De er bare så søde...metalpriser i bunker uddeles til dem ;o) Det var sådan en debat jeg havde håbet på....

Hej igen ;o)

Sikke en lortedebat hvad? RosinenIPølseenden
Sikke en masse crap der er skrevet, som ikke har en skid med hovedindlægget at gøre. Synd! Det kunne nok have blevet en god debat.

Nååå, ja. men sjoveren
det er lidt svært for mig at forholde sig til personer jeg ikke kender, om de er "prisen" værd. Men det er de/vi allesammen vel på et eller andet plan.

Tak for din "pris"

;-))

Du føler dig jo altid angrebet anonym
sgu da ligegyldigt hvem du debattere med. Det har ikke noge med at gøre at folk VIL angribe dig. Det kan man ikke gøre noget ved.

Menneskets vilje til at… mummi-39
Turde, vove og så også gøre det….Finde kræfterne til det….

Mennesket som sådan, ville jeg tildele en sådan pris, hvis jeg da skulle, hvilket jeg heldigvis ikke skal.... Det menneske som gør nogle forskelle og lærer vi andre noget om livet ….

Maria da jeg for… -uha hun fylder snart 20... -den ene af de tre prinsesser jeg er beriget med… Men da hun blev født der var det, at mødre grupperne var ved at vinde indpas i de små landsby samfund… Jeg boede i et sådan på Djursland på det tidspunkt.. Jeg lå på Grenå sygehus sammen men en lidt yngre ung pige og vi fødte næsten samtidig hver vores lille pige, på den samme dag…

Hvilken lykke og vi fik os noget baby snak og blev gode veninder på de 5 dage vi var på sygehuset…Vi kom således i mødre gruppe sammen også, da vi boede i små byer lige op af hinanden og mødtes hver tirsdag sådan lidt efter en tur ordning….. Hun og jeg sommetider lidt ud over, da vi boede så vi kunne gå til hinanden, så som kvinder er, blev det til nogle kaffe tårer og noget baby snak…

Da vi så lige præcist havde haft en af vores sammenkomster … -som var hos hende den dag..-vi var 5 i alt og ungerne var her blevet ca 4 mdr. og pludren var begyndt og alle vi mødre kunne prale over for hinanden hvor stor fremskridt vore små poder gjorde…

Denne dag står stadig i mit indre rum, med de sorger og slag livet giver os… -og jeg aldrig helt vil/kan slippe.. Det mærkes klart i skrivende…. Men…. Hun ringede rundt til os alle samme aften, at lille Christina var død, da hun hentede hende ind fra sin eftermiddagslur, som hun kom ud på i barnevognen, da vi andre var gået hjem….Hun havde lidt vuggedøden…. Damm Maria, hun havde jo lige siddet i sin skrå stol om formiddagen og smilt, og fortalte om livet som baby, på bedste pludrer manér…

Den unge mors sorg var så frygtelig, men på trods tog hun sig modet til at komme hos mig.. -der var den der nok havde det værst ved disse besøg.. -jeg havde jo stadig min guldklump… og der for nok første gang i livet følte jeg nok den urimelighed livet kan være / er befængt med også…. Og der prøvede jeg én gang i livet at ligefrem næsten have dårlig samvittighed over den glæde jeg havde, ved at jeg stadig havde min guldklump…

Men det betød meget for hende og hendes minderne om fødslen, som vi jo gik igennem på stuer lige ved siden af hinanden, på næsten samme tidspunkt, at hun måtte komme og kramme min datter lidt og snuse og dufte til den lille barn…. Det hjalp hende langt hen af vejen…..

Se det synes jeg fandeme må give en pris for tapperhed og vilje til selv at ville komme videre…

Min yngste datter fik mellemnavnet Christina til ære for det lille gudeskønne barn der gik tabt på denne meget barske måde for 2 unge forældre… Jeg følte den gang kan jeg mindes, at jeg syntes det var en form for respekt, at vise til hende der nu var blevet til en lille engle i ordets rette forstand….. Og jeg sender hende mine varmeste tanker d 7 nov, for der ville Christina jo kunne have fyldt 20 år som min mellemste datter gør den dag… -da min datter var lille og vi levede i familie med børnefødselsdage og alt var det nu indebar…- der satte jeg altid et ekstra flag for Christina..…

Men mennesket der tør, kan, finder viljen og gør det… -om det er selvhjælp eller hjælp til andre, det er disse mennesker jeg synes skal have en sådan pris… -jeg er sikker på at det trods tiden vi lever i, dog stadig ville kunne blive til nogle stykker hen af vejen…. Jeg har mistet kontakten til hende jeg omtaler, men hun var en der krydsede min vej igennem livet, som jeg aldrig vil glemme….


/Mummi

Ps… Denne er lagt i kultur… -og jeg kan ikke lade være med at døbe den:

En rigtig Kultur Kanon :o))

I sandhed et fantastisk menneske sanessa
Det griber en om hjertet, at læse hvad du skriver her. En historie fra virkeligheden om det alle mødre frygter. Men også en historie om det, der er så nødvendigt og vigtigt...at vi er der for hinanden. Netværk. Det er det mennesker udvikler sig i.

Det er ikke en historie med een morale, for der er mange elementer i den. Den er flot skrevet, og tusind tak, fordi du deler den med os. Det er stort, og det er sgu vigtigt at vi fortæller hinanden sådan noget. Det er jo deri de vigtige ting for os sker!

Jeg synes, du ved at opkalde din datter efter den anden lille pige, gav hendes korte liv en form for mening. Du viste mor'en at hendes barn ikke havde levet forgæves.

Mor'en var dog uendelig stærk, sådan at kunne flytte sig så meget inde i sig selv, så hun kunne opleve andre folks små børn, efter hendes lille baby's død. Hvor må det have været hårdt, men også så rigtigt at give hinanden det rum til at komme videre i livet.

Jeg mener klart, du skal have en pris for at rumme og vise disse fine menneskelige egenskaber, der giver andre mennesker plads. Og moren skal have en pris for at kunne flytte sig mentalt, selvom livet overgik hende med denne forfærdelige skæbne.

Jeg håber at mor'en fik andre børn eller havde nogle børn i forvejen, som kunne give hendes moderhjerte en god grund til at banke, for selvom man mister sit barn, så holder man aldrig op med at være mor.

Tak for dit bidrag til debatten Mummi, og hav en rigtig god dag ;o)

God pointe sanessa
Vi er allesammen en pris værd. Hvor er det rigtigt!!! Tak for den pointe.

Er det ikke også vigtigt, at vi GIVER hinanden de priser? Altså at vi siger det højt; fortæller andre, hvorfor og hvad vi sætter pris på hos dem?

Anerkendelse af enhver art bygger bro mellem mennesker. Og det gør ikke noget, at man gør dem mere solide, som er der i forvejen. ;o)

Jeg lagde netop denne debat under kultur, fordi det var den kultur, jeg syntes vi skulle fremdyrke.

Kun få indlæg sanessa
er ude i hampen.

De fleste debattører fatter jo godt meningen. Håber du hænger på og læser nogen af de gode indlæg og får lyst til at deltage.

Er det dig? Anonym
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=19&conference=235&posting=754068

Er det dig, for så venter jeg stadig på svar !!!

Ja.... egentlig er vi vist meget.... sjoveren
enige, det handler om at rose og give/tilkende give sympati mm.

At udtrykke ens egen "jeg sætter pris på dig" mening..... ;-)) Jow,, det er en god ting. Jeg gør det ofte.... men direkte til personen og ikke igennem andre eller i et debatforum...... som vedkommende nok slet ikke læser i... Det finder jeg lidt ligegyldigt ;-))

Men det da tanken der tæller,,, helt bestemt ;-))

Mvh. Lars!

Meget flot indlæg! sjoveren
Lige til en guldmedalje!

;-))

så vidt jeg kan se Anonym
så angriber du nu.
Et godt råd: slap nu af.

Denne her..?? mummi-39
-er hæftet på mit indlæg..?? -og ligger som et svar til mig i min mail...?? Det går jeg stærkt ud fra er en fejl...

-og det burde så besvare dit spørgsmål herfra...

/Mummi

for lige som at... mummi-39
afslutten den her fra min side og give dig et svar på det spørger ind til om hende jeg her fortalte om....

Da de værdste dage for disse unge forældre her var ved at løje af... -og der var nogle slemme dage i vente da der var politi indblandet, hvilket på det tidspunkt var kotume... det skal jeg jo ikke kunne sige om det stadigt er... Men de blev dengang blandet ind i det, da et sådan dødsfald altid bliver undersøgt tilbunds gående, for at sikre der ikke skulle foreligge en forbrydelse, hvilket jo i sig selv er en forfærdelig oplevelse for et forældre par, med en sådan oplevelse inde på livet, at der er en snært af mistænkeliggørelse.. Må man jo nærmeste føle det...

Men det var deres første barn og det første de så gjorde for at komme dette på afstand, var at brænde alt hvad der havde været Christinas.. -altså af seng, barnevog osv. for det ville de ikke skulle gå i arv til de fremtidige unger de ville ønske sig.... Det var så deres måde... -og den tror jeg de fleste kan sætte sig ind i... Altsåen en form for symbolig lå i det her for dem...

Hun fulgte mig og min nye mave tæt, da jeg ret hurtigt efter dette her blev gravid igen med min yngste... -og kom som en af de første og besøgte mig efter fødslen... Dammm den kvinde var sej... Hun var ikke selv klar fortalte hun mig og vi fik mange dybe samtaler om dette...

Men efter tre år fik de en dejlig velskabt søn... Jeg fortalte hende det aldrig, men takkede nogle højere magter, at det var en søn de fik...

Jeg og min familie flyttede til Sverige og var væk nogle år og efter det mistede vi kontakten, de var flyttet fra Djursland da vi kom hjem igen....


/Mummi

Kulturen starter et sted sulten
Du har da vist ikke fattet meningen med det her hvad gamle dreng? At kaste sådan en debat ud i et debatforum var en opfordring til at starte en kultur omkring "lovprisning" af hinanden! Noget der sker i meget ringere omfang end det modsatte.

Godt du er så dygtig så du er i stand til at rose og værdsætte dine medmennesker, men denne debat viser da med alt mulig tuydelighed at det ligger tungt for andre. Også bare at fatte, hvad fanden der er meningen med spørgsmålet "Er der nogen du ville give en pris?"

Det var et debatoplæg. I er kraftedeme tunge i røven i dette debatforum!

hudløs andecreme*
Ja, det er en pudsig måde at klappe sig selv på skuldren på. Jeg tænkte selv på det da jeg læste det, men er glad for der er andre end mig der kunne se det, så af den grund stopper jeg her med at kommenterer på det.

Til halfevil, jeg må gerne gratulere guller for en god observation,da jeg ikke kender hende, og har ingen interesser i hende.

Har du da selv Seraphia
deltaget i debatten?
Det burde du nemlig gøre for at forme den som du mener, den skal være.
Man spørger bare.

Årsagen er Teodosia
http://www.netpsykiater.dk/Htmsgd/Narcissistisk.htm
den er dog ikke ualmindelig

Vinduer Sufi
”Er der nogen du gerne vil tildele en pris?”

Ja ! Prisen går ubetinget til mine forældre. De har skabt mig og opfostret mig , og gjort mig til den jeg er.
De har lært mig om tryghed og kærlighed . De har lært mig at foragt for andre mennesker er det samme som selvforagt.
De har lært mig at respekt og tolerance for andre mennesker er det samme som selvrespekt. De har lært mig at tolerance er respekt, accept og at værdsætte den rige mangfoldighed i vores verdens kulturer, former for udtryk, og måder at være mennesker på og at tolerance er harmoni i forskelle som vokser ud af viden, åbenhed, kommunikation og frihed i tanker, samvittighed og overbevisning og at tolerance er overordnet en aktiv indstilling drevet af genkendelse af de universelle menneskerettigheder og en fundamental frihed og medmenneskekærlighed. Altid var de der bagved, når jeg havde brug for det, aldrig fordømmende og formanende altid konkluderende for læring, hjælp og støttende.
Du skal selv være den forandring du ønsker at se i verden , for verdenen er kun vores eget spejlbillede, lad os se os selv i spejlet, og se om vi selv er substansen af de hændelser der pågår og sker i vores liv.

I øvrigt et super-godt indlæg , du har skrevet.

lige præcist....ikke ualmindelig Netdoktorinden
Sådan stilles diagnosen bla. :
Har en arrogant eller hånlig attitude


Tjaaaa….


Min første tanker her er nok:
Hvordan har du det ellers selv?

Øv øv og dobbelt øv... Liva the diva
Sikken en gang negativt øv der er blevet malet vægge med herinde. Det var synd halfie, for jeg læste tårevædet dit indlæg. Jeg så sgu godt det helt utrolige ved at annerkende et andet menneske på den måde. Og hvis det da fortæller noget om dig, at du lige udnævner din datter, så er det da at du ser noget smukt i et andet menneske, og det syns jeg altid man skal dyrke. Se nu noget smukt i andre! Børn eller famile, venner eller kollegaer... Det er da noget at sætte pris på... Og ja ja, så giver jeg da også mig selv en pris, for jeg elsker at se på andre mennesker, med positive øjne, men det må man da gerne. Hvordan kan an forvente at andre sætter pris på en hvis man ikke selv kan det? Jeg handler ud fra mine overbevisninger om hvad jeg syns er et godt menneske. Men nu var det ikke lige mig jeg ville fremhæve, selvom jeg da også er meget sød ;-))) (hint vink haha lala, fik i tonerne?)

positivt, folkens... Syns måske der var en eller 2 debatører som ikke så lyset. Hvad hvis nu det havde været en veninde 333 havde kendt, som bar alle disse egenskaber?

Hvordan gør man sig fortjænt til en "Pokal". Det gør man ikke! Men det er det vi ser i andre, det er det vi kan sætte pris på, på forskellig vis. Jeg syns der blev slået plat på evnen til at se det smukke i andres måde at være og gører på. Det skal man jo ikke kæmpe sig til, det kommer indefra...

Tænk jeg syns vi har haft en lignene debat før???

Hvem ville jeg give en pris? Min nabo!!! I som ved hvem jeg er ved også hvorfor. Hun er den kvinde jeg beundre mest, for hendes styrke overskrider mine vildeste fantasier. Hun ser ikke sig selv med den styrke, men jeg håber da en dag hun kan se det jeg ser nu, og så håber jeg hun giver sig selv en pris!!!

...

Dejligt med et SERIØST indlæg! Theodosia
Dejligt at have gode venner, som man værdsætter og som værdsætter een.
Man får ligefrem tårer i øjnene af at læse det.

... Liva the Diva
...

Hvor er livet dog skrapt...

Hun får også en utrolig pris af mig. Det er det stærkeste at overleve når en del af en, ophøre med at leve. Jeg kan kun alt for levene forestille mig sådan en situation. Har selv en lille bitte datter nu.

Hun får ikke kun en pris, men hun får opkaldt en pris efter sig. "Christinas pris"...

Og det er sådan en min nabo skal have!

cirkus Sufi
Ja , du har da fattet noget rigtigt positivt.
Desværre er solen blevet de destruktives arena.
De får bare ingen priser, måske det er derfor de reagerer så uhumoristiske og pisse destruktive sure, halsbrand og deres egen utilstrækkelighed har de jo lige offentliggjort ?

Pris for din forståelse! sanessa
Først vil jeg sige tak for din forståelse, og dint fantastisk flotte indlæg! Du har også folk i din verden du sætter pris på, og du er ikke bange for at gøre det. En glæde at det findes!

Og du har ret i at det ligeså godt kunne være min veninde. Jeg ser ikke min datters fremragende evner som et resultat af mine anstrengelser...jeg ville nærmest hade mig selv for en sådan attitude. Jeg tænkte faktsik slet ikke på, det kunne tolkes sådan da jeg valgte at udnævne hende. Men hun er udover at være min datter...også min ven og sparringspartner i mange sager. Og jeg lytter meget til hendes kritik, fordi hun har en meget veludviklet intuition....og sådan en er naturens gave til mennesket. IKKE forældrenes!

Jeg havde til hensigt sådan derned af, at bidrage med priser til mine venner og veninder...jeg har så uendeligt mange venner...de har vist ikke meget andet til fælles, end at det er gode mennesker der tør have tillid til andre. Mennesker der giver rum og har tolerance...sådan kan bære over med andre når de kvajer sig...De er nemme at være venner med, for man kan mødes på alle mulige planer...De skal bare have så mange priser!

Talant (tidligere debattør på SOL-en som er en af mine allerbedste venner idag)... skal have en særlig pris. Han er min mentor! Ham beundrer jeg. Han gør af en eller anden grund altid det rigtige...har ikke set ham vælge forkert endnu...

Og min svigersøn skal fandme have en pris, fordi han er en så fucking skøn far... "Jeg har tænkt mig at tage børnene med op til byen idag, kan du ikke blive her så jeg kan få en halv time på øjet mere?" Du kan fandme tro jeg vil gøre alt for at unger vokser op i harmoni...og at en far gider sådan noget...en hyggetur med ungerne på eget initiativ helt alene...det så man ikke da jeg var ung ihvertfald. Han er enten forgangsmand for en masse andre, eller også er han del af en fremvoksende kultur der dyrker det der er noget værd i tilværelsen so fuck the rest! Jeg elsker ham fandme for at være så godt et menneske....og så får han jo min datter til at stråle og føle sig som kvinde! Han skal eddermame have en svigermorpris....se hvad han siger til den ;o) hehe

Ydmygt bukker jeg i enighed! sanessa
Mennesker der giver så dybe værdier videre til deres børn er dem der åbner porten til himlen. Man bliver helt stum...ved ikke hvordan man skal udtrykke hvor dybt det går, det du siger. Jeg håber du har mange søskende som har lært det samme og at hele jeres familie får mange børn og venner, så det budskab kan spredes ud i verden.

Tak fordi du ærer dine forældre. Det er også meget sjældent at folk siger det åbenlyst. Det burde være tydeligere i vores fælles bevidsthed. Tror meget af grunden til at gamle mennesker bliver gamle er, at de mister grebet om udviklingen i samfundet. Den hænger jo efterhånden på de yngre i samfundet, så bliver man dømt ude, og bliver tilskuer til livet, og så glemmer spillerne på banen, hvad bænkevarmerne er der for....hvis du kan forstå mit billede. Hvis vi forstod at værdsætte dem så tydeligt så de slet ikke selv tvivlede på det, så ville det give mere mening for alle parter at de sad derude på tilskuerrækkerne...og måske kom de med i spillet igen.

Igen Mange mange tak for dit smukke indlæg. Stof til eftertanker i metervis ;o)

Deri kan du have ganske ret sanessa
og jeg synes også det må være pinligt for dem. Men uanset, synes jeg det grimme i SOL-en er, at stjæle opmærksomheden fra et hovedemne på den måde og udspille personlige vendettaer som her. Det kan man ikke være bekendt. Hvis de skal slås, kan de oprette deres egen tråd og slås der...det er ødelæggende for debatten det her...men sådan noget kan JEG ikke tillade mig at sige...for jeg er en provokation i mig selv, alt hvad jeg siger skal smadres eller er fuld af bagtanker... Men det er altså deres og ikke mit problem...det er bare træls, at man ikke kan få lov at være som alle andre debattører.

Jeg er blevet udnævnt til dronning, hvorefter jeg er blevet detroniseret, jeg er blevet udnævnt til debatredaktør og alle mulige andre ting samt diagnosticeret ud fra Diagnosemanualen ICD10... Men hvad siger sådan noget virkelighedsfjernt og fordrukken sludder om afsenderne? Ja mit bud er...at man ikke skal tage dem alvorligt og ikke indlade sig på debat med dem.

Christinas Pris - Stærk titel sanessa
Sådan en skal min datters nabo også have! Helt sikkert. Hvor er det en vigtig pris!

Vi er mange Sufi
Og vores vennekreds er stor, og din datter ville sagtens kunne tilhøre samme.
Mine forældre nægter at lade livet passere forbi
på tilskuerrækkerne. Og selv om de er tæt på 80 tager de og os aktivt del i vores fælles liv.

svaghed Sufi
Svage mennesker vil altid prøve at angribe stærke mennesker på det perfide plan med personlige angreb i et stakket forsøg på at prøve at ekskludere og minimere den stærke person. Det er fordi det perfide er det eneste der er indenfor deres rækkevidde og vidde generalt.Det skal man ikke lade sig anfægte af , men tværtimod tage som en æresbevisning, en slags pris og kvalitetsmærkning :))

skiftetid Sufi
Godt at du sådan kan skifte mening og standpunkt, at det du så indædt tidligere forsvarede nu ligeså indædt skal angribes.
Because !
Who will care for the tongue if not ear?
If you try to fit the ocean in a jug
How small will be your drinking mug?
Never filled, ambitious boy, greedy girl,
Only if satisfied, oyster makes pearl.
Reflection in the mirror is object defined.
Do you know why the mirror never lies?
Because keeping a clean face is its prize.
My dearest flie , listen to the tale of this reed
For it is the story of our life, indeed!

Hvorfor har du slettet britzen
du skrev til mig ?

Nemlig :

Sjovt guller, men nu er det slut. Skrevet af Halfevil333 , 2.sep.2006, kl.22:57


Ja jeg KUNNE godt være forfatteren til det indlæg, for det er lige mine ord, men det er jeg ikke. Det må du stole på, eller også kan du lade være...jeg er ærlig talt komplet ligeglad.

Jeg synes, du og Fluen-Iben totalt har spoleret denne debat...Og det er så ikke kun denne debat. I har bevist, at det i SOL-en ikke er muligt at etablere en debat, som handler om at vise andre mennesker sin beundring eller hengivenhed. En debat, der i sit udgangspunkt er positiv og livsglad. I skaber et ringe debatklima. Som nævnt bliver angreb/forsvar (hvilket jo er lig med krig!) uden min deltagelse.

Jeg ville gerne, men I og især du guller har demonstreret eminent manglende pli, pondus og respekt for andre. Hvor fedt er det at hænge på nakken af andre og nagge? Hvad er det du opnår?

Det behøver JEG ihvertfald ikke deltage i. Du kan være 100% sikker på, at der skal ske noget meget epokegørende anderledes i din attitude, hvis jeg nogensinde svarer debattøren guller igen.

Jeg skriver det sådan, for jeg kan jo ikke vide, om jeg kommer til at at svare dig, når du optræder under andre nicks, hvad du jo gør ind i mellem. Men jeg tror ikke mere på, der er mulighed for at bygge en bro til dig, og når håbet om det er væk, så ser jeg ikke en grund til at debattere med dig igen. Du har selv sørget for, det er sådan.

Hav et godt liv. Hør noget Jeff Buckley...du vil blive så overrasket over hans budskaber!

og jeg svarede dig britzen
Du går i dialog med mig
Skrevet af guller Registreret bruger 3.sep.2006, kl 17:01


Og ender med at svare mig det her ?

Offerrollen klæder dig ikke, så jeg vil give dig et godt råd :

Hop ned af korset Halfevil -

Du er ellers skåret godt for tungebåndet selv, lægger ikke bånd på dig selv i dine beskyldninger om mig eller andre -

Hvad er så problemet halve, det du mener er for meget med mig, gør du så udemærket selv -

guller

Pinligt må man nok sige Mærkeligt
Sidder du virkelit og tager kopier af dine egne inlæg? Man skulle næsten tro at du forventer at der er grund til at slette så?

Pinligt britzen
Føler du dig pinlig, hvorfor det ?

Ja jeg syntes det er pinligt at halve sletter det, men det sker ofte, derfor gemte jeg lige de 2 indlæg -

Man kan kalde det erfaring -

guller

Christina´s pris.!! mummi-39
-her kunne jeg ikke lade være at komme på banen igen…. Jeg har under de sidste to år hvor mit eget liv selv har taget en drastisk ændring, reflekteret meget over mit eget liv og meget af min tid går med tilbageblik…

Men jeg husker også at leve i nuét ;o))

Jeg kommer ud af meget af mit eget indre rod og til tider frustrationer over at livet kan være så barsk en omgang, som det nu én gang er/ har været for mig personligt, ved at skriver mig ud af det…

Jeg må jo indrømme, at jeg desværre kender til alt alt for mange engle i dag... Og alt for mange "ikke engle.."

Og har det/hørt mange siger at livet´s barske oplevelser en dag bliver til ar… nej de gør ikke, for ar er noget der lukker til … -og det må de ikke, som jeg opfatter det….

Jeg har det som et mavesår der til tider springer op og gjorde det ikke det… så glemt vi/jeg meget stille og roligt hvad livet også handler om….

Dette skrev jeg i mit hoved indlæg her i denne debat;

”..Denne dag står stadig i mit indre rum, med de sorger og slag livet giver os… -og jeg aldrig helt vil/kan slippe.. ”

Alt det jeg skriver på… -kunne jeg meget vel tænke mig at skulle stykke sammen til en bog en dag om og fra det virkelige liv… Måske ikke noget til udgivelse... Men det ville være MIT Livsværk... En evt. titel har jeg længe tænkt på… Du gav mig ideén… Tak for det….!!


Kærligs /Mummi

din datter eller dig ? debatbumsen
hvem går prisen til ?
ja undskyld jeg har ikke rigtigt fulgt med og orker ikke læse alle indlæg her.

Du må jo da have læst det første Salomon
indlæg for at kunne besvare det?!
Der står svaret klart og tydeligt ;-)

MIN pris går til debatbumsen
Caroline Henderson.

Hun imponerer med sit nye album.
Sangerinden fortsætter sin kunstneriske udvikling med varieret udtryk og moderne fortolkninger af klassikere fra rock og jazz.

Af en eller anden grund skal Caroline Henderson stadig forklare, hvordan hun dog kunne finde på at skifte sin karriere som popdiva ud med tilværelsen som jazzsangerinde.
Selv om hovedpersonen tydeligvis for længst er langt videre i en forrygende historie om lige præcis den udvikling, man så ofte savner hos andre kunstnere.
Eller for den sags skyld alle os andre almindelig dødelige.
Er nogen uenige i min betragtning?

JA..! på tværs
F.u.c.k

Hun er kedelig at høre på

er du en laks ? store.stygge.ulv
dit nick ligner.
en røget en af slagsen måske.
nå men jeg er en af de spegede uhhuuu

hun ku godt store.stygge.ulv
få lov at rive i min ... pels
uuhuuu
det ku du ikke Grrrrr

Du kunne tjekke din mail en anden ulv
uuuuuhhhhh

Hvorfor skal jeg det? store.stygge.ulv
ulven undrer sig.

ingen mail store.stygge.ulv
er du sikker på det er mig du har sendt til ?

Jeg har ikke store.stygge.ulv
sendt noget til dig- spøger det?

Kender du da en laks der hedder store.stygge.ulv
Salomon?
Mystikken breder sig

Der er noget galt fluen-iben
-rivende ravende galt.
Jeg går til læge i morgen.
Ulven forvirrer mig- meget!

Mærkeligt! stiletten
samme følelse har jeg.
Nu går jeg i seng for at genvinde kræfterne.

ja, det spøger en anden ulv
er din mail adrrese da ikke den der står på din profilside????
lille ulv undrer sig meget ligenu

Jo da store.stygge.ulv
Måske du har sendt den forkert eller den er stjålet af et af de langfingrede postbude uuhuuu

Undre dig store.stygge.ulv
Ulve er ikke så komplicerede, desuden er de flokdyr ;o)

salmon er det store.stygge.ulv
det sagde jeg jo, ikke ;o)

prøver lige en sidte gang en anden ulv
og sende mailen til dig.
Det var ikke noget særligt vigtig.(kun noget der var lidt ulvesjovt)
uuuhhhhh

mailen er nu sendt. igen igen en anden ulv
og igen. ulvehyl mod månen, som jeg ikke kan se i aften, men jeg kan mærke den er der. Min pels klør..

åbner ikke mail med fil store.stygge.ulv
fra nogen jeg ikke kender, så desværrer du

Tillykke til hende ;o) sanessa
Hun SYNGER godt, men jeg KAN ikke have hendes musik...men det kommer vel ikke bag på nogen ;o)

Dejligt at hun siger dig noget!

Til gengæld vil jeg så give en pris mere...En af mine bekendte, syntes sgu lige jeg skulle have en skive med noget fedt tungmetal HAN kan lide. Så han har sgu da lige købt og foræret mig en CD, som han har sendt mig i et brev! Hvor fanden han havde min adresse fra...det aner jeg ikke...Men der er så MANGE af den slags søde mennesker i verdenen som inspirerer en til at smile hver dag...

Tak for dit indlæg. Hyggeligt ;o)

Det har ikke været min intention sanessa
at uddele en pris til mig selv. Da det ikke var tankerne bag mit indlæg, kan jeg stadig ikke få øje på, hvordan den tanke er opstået hos en del af de andre debattører...men det må jo være fordi de selv tænker sådan. Anden forklaring kan jeg ikke finde.

Jeg kan nu godt se en pointe i det, som beskrevet i indlæggene med LadyMio øverst...det med at tildele sig selv en pris...man er sgu nødt til nogengange at give sig selv et skulderklap. Det er vigtigt at man tror på det man kæmper for...og at man gør sit bedste...

Meningen med tråden, var at give min datter en pris, som den første ud af en uendelig lang række menesker jeg kender...og ikke kender. Hensigten med debatten var at forsøge at inspirere til at lukke op for en kultur, hvor man satte pris på hinanden....skabte et rum for at huske noget andre har gjort som var fantastisk. Der er for meget rum til det modsatte synes jeg.

Undskyld Anonym
den var ikke til dig :( og nu er der noget der er slettet...så kan ikke en gang huske hvor den skulle sidde....undskyld.

Ved du hvad..?? mummi-39
-det skal ikke skille os ad.

Smil til dig fra ;o)))

/Mummi

Tak Anonym
mega smil til dig ....