ok at være voldlig iflg. brøndby anfører

ok at være voldlig iflg. brøndby anfører blabla
http://ekstrabladet.dk/sport/dansk_fodbold/broendby/article246782.ece

"En gruppe vrede Brøndbyfans gav under lørdagens træning deres holdning til kende i en sådan grad, at politiet blev tilkaldt. Det fik de omkring 100 fans til at angribe såvel politiets som nogle af spillernes biler."
- Jeg kan godt forstå fansene. De elsker klubben lige så meget, som jeg gør. Jeg følte mig ikke truet på noget tidspunkt, men jeg hørte bagefter, at det var gået ud over nogle af bilerne, blandt andet politiets, og det er selvfølgelig ikke i orden, sagde han til TV 2 Sporten.

Per Nielsen, hvis bil i øvrigt ikke led overlast, slog fast, at han opfatter situationen som en støtte.

- Fansene har ret til at være utilfredse, når resultaterne har været, som de har været på det seneste, så for de fleste af os spillere var demonstrationen en positiv oplevelse, sagde han.

Brøndby anfører forstår dem godt for de er frustret ? og hvad mener han egentlig.

Han kan da ik syntes det er iorden på nogen som helst måde det der, det er da noet ævl. Sådan en udmelding er da kun med til at få ting til at eskalere. Dert ville være iorden de sad på lægterne og råbte buh og bæh eller skriver breve til klubben at det er uacceptabelt med holdet osv. Er han så bange for dem, sine egne fans, at han ik tør udtale at de er da en flok retaderet aber når de laver så noget, en anfører skal da avise alt sympati med den slags på det kraftigste.

Endnu engang... grineren
... viser det hvor lidt folkene omkring og bag brøndby egentlig fatter.

Det er jo fuldstændig uacceptabelt.

Men han tør jo åbenbart ikke sige noget til dem.

Hvis nu i havde hørt ordentligt efter, christimadsen
så havde i hørt at Per udtalte at han havde den fulde forståelse for den såkaldte 'demonstration', men hvad der var foregået bagefter syntes han bestemt ikke var okey!