Om fremtiden

Om fremtiden Tvivleren
Kære Helle

Jeg befinder mig i et kaos i mine nære relationer.
Der er mange konflikter mellem mine allernærmeste og det går udover mig som bindeled imellem dem.
Kan du se nogen lettelser i nærmeste fremtid? Vil det blive muligt for mig at slippe skyldfølelsen og slippe for det konstante pres?
Det er meget svært at stå i midten og hele tiden opleve vreden fra begge sider, især da jeg føler at vreden handler om mig og mine valg, fordi jeg har ført disse mennesker sammen?

Venligst, tvivleren

Kære Tvivler hellenemborg
I min verden er det sådan, at vi skaber selv vort liv. Vore relationer er der for en årsag. Hvad skal du lære her? Hvorfor har du placeret dig i en situation, hvor du får konstant skyldfølelse og ikke føler dig god nok?
Hvad er det der gør, at du ikke siger fra og stiger ud af den situation? Hvad giver den dig? Hvad er gaven i den til dig?

Jeg oplever, at denne situation ligner en du har været i som meget lille (under 2 år), hvor de primære voksne omkring dig skændes og du får følelsen af skyld og skam. Den situation der er nu, er egentlig en slags kopi af dengang bare med andre statister. Hovedproblematikken er den samme og det er den, der skal lys og bevidsthed på. Det er den der er klar nu til at blive healet.

Det bedste jeg vil råde dig til er at søge en dygtig terapeut, der kan hjælpe dig et skridt videre - og ja, så er der lettelser i fremtiden. Hvis ikke du gør noget ved årsagen, vil mønsteret have en tendens til at gentage sig - så valget er dit kære.

Lys til dig
I Kærlighed Helle Nemborg
www.sjælsro.dk