Om Godhedens Industri

Om Godhedens Industri claespedersen
Om godhedens industri
Jeg modtager del reklamer fra humanitære organisationer der arbejder i 3 verdens lande Afrika og Asien og en reklame var fra folkekirkens nødhjælp om, at skulle give sin tante 200 kondomer i julegave, der skulle støtte et projekt i Malawi til bekæmpelse af AIDS. En anden reklame var fra Plan Danmark om støtte forældre løse børn rundt omkring i verden, og om give børn en mulighed for give udtryk for deres egen stemme i beskrivelse af et projekt fra Kenya. Som jeg fandt ganske interessant og begyndte at læse men var ikke kommet langt i teksten før det fremgik at børnene skulle formidle oplysning om AIDS og så var jeg stået af.

AIDS er og bliver aldrig børnenes problem at skulle formidle oplysninger om en sygdom der i Afrika har fået så voldsomme konsekvenser for befolkningerne i mange afrikanske lande. Børn er på ingen måde i stand til forstå omfanget af den sygdom, og årsagen til hvorfor AIDS har blevet den menneskelige katastrofe. AIDS sygdommen er 20 år gammel og når folk i dag er i Afrika kan være ganske uvidende om sygdomme i områder, så har det en stor del af årsagen i kristne hjælpe organisationer fornægtelse af de menneskelige kønsdrifter. Havde man inde for kirken erkendt problemet fra starten havde ikke så mange børn været forældreløse eller skulle passe deres sygeforældre, og derfor fået frataget deres barndom.

At de bliver et børnenes problemer skyldes udelukkende en uansvarlighed fra religiøse kredse, der har lukket øjnene og ikke vil gøre med deres egne dogmer, og den katolske kirke modvirker til stadig oplysning om beskyttelse af seksuelle overførte sygdomme. paven Benedict har i den forbindelse kun kunne gå med til brug af kondomer i ægteskabet, når den ene partner var smitte med HIV. Samt har de amerikanske evangeliske kirker også været modstander af oplysning om AIDS og når snakker om folkedrab i vesten og vil føre krig for indførelse af demokrati og menneskerettigheder har vi i vesten ikke vil føre den konflikt imod de kirkelige organisationer, der på den ene side vil fremstille sig selv som organisationer, der tager sig af syge og gammel og forarmende mennesker. Når virkeligheden er de ved deres førte politik og dogmer har påført millioner af mennesker unødvendig lidelse og derfor lider millioner af børn.

At lidelsen kan være udviklende betvivler, jeg ikke men når den har sin årsag i menneskelig dumhed og formørkelse er den ganske meningsløs og føre til fortvivlelse og ikke en menneskelig udvikling. Af den årsag vil jeg ikke give penge til hverken Plan Danmark eller Folkekirken Nødhjælp før jeg ser en mere åbenlys kritik af kristen organisationer, der lever deres liv på en fornægtelse af naturlig menneskelig adfærd. Derfor vil jeg personligt ikke overveje at støtte nogen af indlednings organisationer før jeg ser en ændret politik i forhold deres umeldinger. Børn skal have deres rum for udvikling men dog er og bliver AIDS et voksent problem, og for alvorlig til at lade børn oplyse om AIDS.

Link til Plan Danmark som sikkert hjælper mange børn rundt omkring i verden.
http://www.plandanmark.dk/25651/%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0Children's%20Video%20Project

Eller Link om den katolske holdning og arbejde for fastholde de forældet kristne livs værdier og indstilling i verden hvor vores viden og forståelse er noget større end da kristen dommen blev født.
http://luftskibet.information.dk/osteklokken/paven_kondomerne_og_premierministerens_koneEllers er der links til organisationer der bygger på andre værdier der har afsæt i en religiøs overbevisning.

http://www.ateist.net/
http://www.humanistiskdebat.dk/
http://www.ateist.dk/

Mvh.

AIDS er et godt Anonym
middel mod overbefolkningen... det vil være en skandale for naturen hvis der bliver fundet en billig vaccine.

du får knud1221
ret, men nemmere endnu smid et par a-bomber over afrika, hader de niggers dernede, det er deres skyld at vi har aids og hvem betaler lige den regning vesten igen igen.

Det er så din holdning. claespedersen
Jeg er ganske overbevist om hvis den sunde fornuft og menneskers naturlige logi havde en større plads skulle menneskeheden nok klare problemet med befolknings tilvæksten.

Samt bor vi også noget tætter i Europa end folk gør i Afrika samt med sund Folke oplysning skulle afrikanerne med tiden nok blive bevist om miljø forhold.

Men det lidt svært når vi ikke selv gør en mere aktiv indsats her i Vesten.

Forventer du et svar. claespedersen
Forventer du jeg skal svare dig og jeg svare gerne personer der gør sig nogle overvejelser med det man just sige dit indlæg er udtryk for.